𝗦𝗶𝗲𝗳𝗸𝗲𝘀 𝗩𝗮𝘀𝘁𝗴𝗼𝗲𝗱 𝗪𝗲𝗲𝗸𝗷𝗼𝘂𝗿𝗻𝗮𝗮𝗹!

Weekjournaal editie 23 november

𝗦𝗶𝗲𝗳𝗸𝗲𝘀 𝗩𝗮𝘀𝘁𝗴𝗼𝗲𝗱 𝗪𝗲𝗲𝗸𝗷𝗼𝘂𝗿𝗻𝗮𝗮𝗹!

En alweer een week voorbij gevlogen, het is dus weer tijd voor een weekjournaal! De statistieken en nieuwtjes van de afgelopen week: 

Bezichtigingen: 19
2e bezichtigingen: 1
Akte passeringen: 3 
Opname nieuwe woning: 4
Waardebepalingen: 2 

Al met al weer een hele volle agenda, boordevol diverse afspraken. Erik was onder andere te vinden in Slochteren, Blijham, Winschoten, Veendam en natuurlijk in Nieuwe en Oude Pekela. Uit deze volle agenda werden ook nog weer een aantal vervolgmomenten gehaald. Een 2e bezichtiging, bod, verkoop...alle varianten hebben we deze week weer voorbij zien komen. 

𝗩𝗲𝗿𝗸𝗼𝗰𝗵𝘁!

De afgelopen week vonden er ook weer een aantal wijzigingen plaats in ons aanbod: 
► Galjoot 3 te Nieuwe Pekela, snel en boven de vraagprijs verkocht! 
► Ommelanderwijk 31 te Veendam, super snel verkocht onder voorbehoud 
► Dr. Oortwijn Botjeslaan 134 te Midwolda, ook super snel verkocht onder voorbehoud 
► Veerstraat 48 te Oude Pekela, op voorhand verkocht 
► H. Hindersstraat 124 te Oude Pekela, verkocht onder voorbehoud 

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗸𝗼𝗼𝗽!  

De woning aan de Convenantstraat 33 te Stadskanaal hebben wij deze week nieuw aangemeld. De woning is buitenom voorzien van kunststof kozijnen en deuren, rolluiken en screens. Aan de binnenzijde zijn enkele retro elementen te vinden en een viertal slaapkamers op de eerste verdieping. De woning staat te koop voor € 129.500,- k.k. 

𝗪𝗲𝗲𝗿 𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗶𝗸𝗯𝗮𝗮𝗿!  

Kijk eens op www.janoldenburgerstraat98a.nl voor een kijkje in de keuken bij het prachtige huis aan de Jan Oldenburgerstraat E 98a te Nieuwe Pekela. Een fantastische en sfeervolle woning die opnieuw beschikbaar is gekomen. Even binnenkijken? Kom dan langs tijdens het open huis op donderdag 6 december tussen 15.00 en 17.00 uur. 

𝗕𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗿𝘁 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗸𝗼𝗼𝗽! 

Volgende week hopen wij weer een aantal leuke nieuwe woningen te kunnen aanmelden op onze site en Funda.nl. Onze fotograaf is druk met de verwerking van de reportages en video's, waarna wij hopen volgende week weer een aantal super leuke woningen te kunnen aanmelden. Ook komen er nog een aantal andere nieuwe woningen bij binnenkort. 

► Hoofdweg 119 te Midwolda 
► Roerdomp 21 te Oude Pekela
► De Savornin Lohmanlaan 57 te Oude Pekela 
► Kienholt 8 te Nieuwe Pekela 
► Eurostate 15 te Stadskanaal 
► Burgemeester Snaterlaan 59 te Oude Pekela 
► Veemstede 75 te Oude Pekela 
► Veenroe 8 te Oude Pekela 
► Dorpsstraat 96 te Kiel-Windeweer

Wisten jullie trouwens dat je altijd op voorhand alvast mag bellen/kijken bij de woningen die binnenkort in de verkoop komen? Staat er iets in het lijstje voor je tussen? Neem dan even contact op! 
De afgelopen weken werd er al gekeken bij een aantal woningen uit bovenstaand rijtje en werd er al een woning verkocht welke nog niet online staat.

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲, 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗸𝗮𝗻𝘀𝗲𝗻!

Volgende week staan er maar liefst 8 afspraken bij diverse notarissen op de planning. Zo zijn er afspraken in Nieuwe Pekela, Wedde, Stadskanaal, Finsterwolde, Lunteren en Scheemda. Volgende week passeren op één dag 3 woningen uit Wedde. Het afgelopen jaar zijn deze woningen op verschillende moment bij ons in de verkoop gekomen en toevallig passeren ze allemaal op dezelfde dag!  

Opladen in het weekend en volgende week weer volle kracht vooruit! Voor iedereen een prettig weekend gewenst. 

Recent bekeken