𝗦𝗶𝗲𝗳𝗸𝗲𝘀 𝗩𝗮𝘀𝘁𝗴𝗼𝗲𝗱 𝗪𝗲𝗲𝗸𝗷𝗼𝘂𝗿𝗻𝗮𝗮𝗹!

Week 2

Het is weer tijd voor een (uitgebreide) update van Siefkes Vastgoed!

Vorige week hadden we al een extra nieuwsbericht nodig om alle nieuwtjes met jullie te delen, waarin we ook al aangaven dat er nog een aantal onderhandelingen liepen. Inmiddels zijn daarvan ook alweer een aantal woningen verkocht (o.v.)!

𝗩𝗲𝗿𝗸𝗼𝗰𝗵𝘁! 
► H.B. Hulsmanstraat I47 te Nieuwe Pekela is definitief verkocht 
► Noordercolonie 52 te Nieuwe Pekela is verkocht onder voorbehoud (𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻 𝟮 𝘄𝗲𝗸𝗲𝗻) 
► H. Hindersstraat 78 te Oude Pekela is verkocht onder voorbehoud 
► 42e Laan 5 te Wildervank verkocht onder voorbehoud (𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻 𝟮 𝘄𝗲𝗸𝗲𝗻)

𝗢𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗯𝗼𝗱
► Jan Oldenburgerstraat E 98a te Nieuwe Pekela 
► J.R. Stuutstraat F 11 te Nieuwe Pekela

𝗣𝗿𝗶𝗷𝘀𝘃𝗲𝗿𝗹𝗮𝗴𝗶𝗻𝗴
► Dennenlaan 2 te Nieuwe pekela heeft een verlaagde vraagprijs van € 109.500,- k.k.

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗸𝗼𝗼𝗽 
► Rembrandtlaan 14 te Nieuwe Pekela, met een vraagprijs van € 169.500,- k.k. 
► Dr. O. Botjeslaan 134 te Midwolda, met een vraagprijs van € 104.500,- k.k.

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗵𝘂𝘂𝗿 
► J.A. Koningstraat 15 te Winschoten, diverse kantoorunits met een richtprijs van € 11,- per maand per m2.

𝗔𝗴𝗲𝗻𝗱𝗮 
De afgelopen week stonden er 9 bezichtigingen in de agenda, werd er diverse keren voor koffie (en informatie) op kantoor afgesproken en was Erik bij de eindinspectie voor de woning aan de Korenveld 6 te Noordbroek, waarna de afspraak bij de notaris in de agenda stond.

𝗪𝗮𝗮𝗿𝗱𝗲𝗯𝗲𝗽𝗮𝗹𝗶𝗻𝗴 
6 keer was Erik deze week op pad voor een waardebepaling van een woning. Deze waardebepalingen zijn uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos bij ons. De redenen voor zo'n waardebepaling zijn divers en hebben niet altijd met een directe verkoop van de woning te maken.

Mocht je hierover eens meer willen weten dan mag er uiteraard even contact met ons gezocht worden om dit eens te bespreken.

𝗕𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗿𝘁 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗸𝗼𝗼𝗽
De komende periode komen er nog weer meer leuke woningen bij! 
► Hoofdweg 119 te Midwolda (foto 1)
► Hendrik Westerstraat 103 te Oude Pekela (met weer een fantastische woningvideo) (foto 2 en 3)
► Convenantstraat 33 te Stadskanaal (foto 4)
► Roerdomp 21 te Oude Pekela (foto 5)
► Eurostate 15 te Stadskanaal (foto volgt!)

𝗢𝗽𝗲𝗻 𝗛𝘂𝗶𝘀 
Aanstaande maandag, 12 november, staat tussen 15.00 en 17.00 uur het open huis op de planning van de Oosterstraat 30 te Blijham. Nadat er al 8 bezichtigingen waren ingepland hebben we alle belangstellenden uitgenodigd om aan te schuiven bij het open huis. Zo kunnen wij onze agenda goed indelen en is een ieder welkom om in een ruimer tijdsbestek de woning goed te bekijken.

Het open huis van gisteren, 8 november, aan de Onnemaheerd 9 te Groningen was een enorm succes! Er zijn al diverse biedingen binnengekomen en er waren ruim 60 mensen om te kijken bij Erik en Rick.

𝗔𝗹𝗴𝗲𝗺𝗲𝗲𝗻 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝘀
Misschien hebben jullie het al voorbij zien komen, de 100e opname door Foto Nijkamp in samenwerking met Siefkes Vastgoed voor ons aanbod van dit jaar is geweest. Een leuke mijlpaal om even bij stil te staan.

Maandag waren Egbert en Heidy van Foto Nijkamp op kantoor aanwezig, om ons team vast te leggen. 
En misschien niet geheel verrassend...er was ook iets met een video....hierover binnenkort meer!

De eigen sites van de woningen zijn echt een leuke aanwinst gebleken voor de presentatie. Tijdens het open huis aan de Onnemaheerd in Groningen werden visitekaartjes meegegeven aan de belangstellenden met daarop de link, waarna zij meer informatie konden krijgen via de woningsite en aanvullende informatie middels een inlogpagina met wachtwoord. 
Kijk ook maar eens op www.h-hindersstraat124.nl voor de eigen site van de woning aan de H. Hindersstraat 124 in Oude Pekela om een compleet beeld te krijgen van de mogelijkheden.

𝗪𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝘁𝗶𝗷𝗱
Het mooie aan de wintertijd vinden wij toch eigenlijk stiekem wel onze raampresentatie. Mocht je in de avonduren nog even op pad zijn, rij dan even langs ons kantoor! De raampresentaties zijn verlicht en zijn dus ook in de avonduren gewoon te bekijken door belangstellenden. (foto 6 en 7)

Recent bekeken