𝗦𝗶𝗲𝗳𝗸𝗲𝘀 𝗩𝗮𝘀𝘁𝗴𝗼𝗲𝗱 𝗪𝗲𝗲𝗸𝗷𝗼𝘂𝗿𝗻𝗮𝗮𝗹!

Editie 16 november 2018

𝗦𝗶𝗲𝗳𝗸𝗲𝘀 𝗩𝗮𝘀𝘁𝗴𝗼𝗲𝗱 𝗪𝗲𝗲𝗸𝗷𝗼𝘂𝗿𝗻𝗮𝗮𝗹!  

Met een drukke agenda en veel leuke (nieuwe) klanten, hebben wij weer een enerverende week achter de rug. We hadden voor de nieuwste woningen ook weer leuke video's met een hond in de hoofdrol, een konijn in kerststemming in de hoofdrol (of was nou juist Erik in kerststemming?) en een drone-video over het water. Deze mag je echt niet missen! Heb je ze toch gemist? Bekijk ze op ons YouTube kanaal, of neem een kijkje bij de nieuwe woningen op onze site/Funda.nl.  

In ons aanbod is veel veranderd in de afgelopen 7 dagen, er werden woningen (op voorhand) verkocht, nieuwe woningen werden aangemeld en binnenkort zijn er nog een aantal nieuwe binnenkomers.  

𝗕𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗿𝘁 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗸𝗼𝗼𝗽
► Burgemeester Snaterlaan 59 te Oude Pekela 
► Veenroe 8 te Oude Pekela 
► Kienholt 8 te Nieuwe Pekela 

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝘄𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 
► Hendrik Westerstraat 103 te Oude Pekela
► Ommelanderwijk 31 te Veendam 
► Schoener 39 te Nieuwe Pekela  

𝗩𝗲𝗿𝗸𝗼𝗰𝗵𝘁
► H. Hindersstraat 124 te Oude Pekela (o.v.)
► Veerstraat 48 te Oude Pekela (op voorhand!)
► Onnemaheerd 9 te Groningen (naar aanleiding van het open huis)  

𝗢𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗯𝗼𝗱
► Dr. O. Botjeslaan 134 te Midwolda (binnen enkele dagen na publicatie) 

𝗣𝗿𝗶𝗷𝘀𝘃𝗲𝗿𝗹𝗮𝗴𝗶𝗻𝗴 
► Verlaatjeswijk 1 te Oude Pekela is verlaagd in prijs naar € 179.000,- k.k.  

𝗔𝗴𝗲𝗻𝗱𝗮 
In de agenda stonden de afgelopen week 13 bezichtigingen en een open huis aan de Oosterstraat in Blijham. Ook werden er weer een 5 tal waardebalingen gedaan en komt er dus binnenkort mogelijk nog meer nieuws in ons aanbod. Voor de woning aan de Veerstraat 10 in Oude Pekela stond de afspraak bij de notaris op de agenda.   

𝗕𝗲𝗼𝗼𝗿𝗱𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 
De afgelopen week ontvingen wij veel beoordelingen van verkopers op Funda.nl. Ons gemiddelde cijfer is hiermee gestegen naar een 9.0! Een cijfer waar wij enorm trots op zijn en wat wij ook erg kunnen waarderen. Gebleken is dat wij met de huidige groei die we doormaken ook groeien in onze dienstverlening!  

𝗕𝘂𝗶𝘁𝗲𝗻𝗱𝗶𝗲𝗻𝘀𝘁
Er werden weer heel wat opdrachten uitgezet naar Yvon van onze buitendienst. Zo werd er een groot spandoek opgehangen bij de Eurostate 15 in Stadskanaal voor de verkoop van het appartement, werden er enkele borden geplaatst voor de woningen die binnenkort in de verkoop komen en werden er weer heel wat adressen doorgegeven voor een verkocht (o.v.) sticker. 
Een dezer dagen komt ze zelfs in Kielwindeweer om een bord te plaatsen. Hierover binnenkort meer! 

𝗩𝗼𝗹𝗴𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘄𝗲𝗲𝗸  
Weer een drukke week in het vooruitzicht met een volle agenda, gevuld met veel leuke dingen! Onder andere met bezichtigingen bij een van de nieuwste woningen uit ons aanbod. We houden jullie uiteraard weer op de hoogte! Nu gaan wij eerst verder genieten van de het leuke cadeau van de verkopers van de Vinkenlaan 22 ;-) 

Recent bekeken