Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie week 26-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie week 26-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal 

Het is vrijdag 28 juni 2019, 18.00 uur: tijd voor het weekjournaal van Siefkes Vastgoed.

Nieuwe week, nieuwe kansen! Opnieuw was het een week waar van alles in gebeurde. Er zijn deze week een viertal woningen verkocht, 2 nieuwe woningen aangemeld en veel bezoekjes op kantoor en buiten de deur geweest. Genoeg leuks om over te vertellen en dat doen we dan ook graag, hier in het Siefkes Vastgoed Weekjournaal.

Nieuw in de verkoop!

► Aan de Tolhuiswijk 5 te Oude Pekela komt een vrijstaande woning binnenkort bij ons in de verkoop. Een goed onderhouden, ruime en mooie vrijstaande woning met aangebouwde garage, ruime oprit en prachtige tuin voor een vraagprijs van € 215.000,-
► Ruinte A Kanaal Oost III 4 te Vlagtwedde, een ruime, vrijstaande woning met 6 slaapkamers en 2 badkamers op een perceel van ruim 4.000 m2. De woning heeft een vraagprijs van € 299.500,- k.k.

Binnenkort in de verkoop!

► Bronsveenlaan 7 in Oude Pekela is een woning die nog veel mogelijkheden biedt, voorzien van een grote garage en deels gerenoveerd is. Hier is de vraagprijs € 179.500,- k.k. en dat uitzicht is natuurlijk fantastisch!
► Ommelanderwijk 11 te Veendam betreft een vrijstaande woning met oprit nabij uitvalswegen. De vraagprijs van deze woning is € 159.500,- k.k.  
►Vlak voor de grens in Oude Pekela staat de woning aan de A. Westersstraat A 167 in Nieuwe Pekela, deze komt te koop met een vraagprijs van € 189.500,- k.k. 
► De vrijstaande woning aan de Spoorstraat 35 te Stadskanaal met eigen oprit en uitzicht op veel groen, is binnenkort in de verkoop met een vraagprijs van € 169.500,- k.k.
► Abraham Westersstraat A 25 te Nieuwe Pekela: deze woning wordt gezien als een monument, een helft van een dubbel woonhuis betreft en gebouwd is volgens de Amsterdamse School door architect Kruijer. Er zijn drie slaapkamers, een beschutte tuin, vrijstaande garage en een perceel van circa 380 m2 grond. Op de begane grond is een douche gerealiseerd en ook is er de mogelijkheid om van een kantoor een slaapkamer te maken. Achter de woning is een ruimte te vinden welke dienst kan doen als kantoor aan huis, B&B, extra woonruimte of hobby-atelier. Deze ruimte is voorzien van een keukenblokje, gas en een douche met toilet. De vraagprijs van deze woning ligt op € 179.500,- k.k.
► Scheepswerfstraat 30 te Stadskanaal: een vrijstaande woning gelegen aan vaar- en viswater, waar de vraagprijs € 175.000,- k.k. van zal bedragen wanneer deze binnenkort in de verkoop komt. ► H.B. Hulsmanstraat K 53 te Nieuwe Pekela: een woning op een perceel van 915 m2 met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De bovenverdieping kan naar eigen inzicht ingericht worden. Deze woning komt binnenkort in de verkoop met een vraagprijs van € 175.000,- k.k.
► Gelijkvloers wonen? Aan de Hereweg 162 te Meeden komt een vrijstaande woning met een vraagprijs van € 215.000,- k.k. te koop. De woning staat op een perceel van 1.000 m2.
► Aan de Titanstraat 55 te Oude Pekela, komt binnenkort een nette eengezinswoning te koop met een vraagprijs van € 129.500,- k.k. Gelegen aan een rustige straat, ideaal voor starters.

Spotlight!

De woning aan de H.Hindersstraat 111 te Oude Pekela is werkelijk prachtig, in super nette staat en instap-klaar. Er is een fijne tuin achter de woning gelegen waar met het zomerse weer genoten kan worden. De vraagprijs van de woning is € 260.000,- k.k.
 
Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van deze woning? Kom gerust even kijken tijdens een vrijblijvende bezichtiging of bekijk de volledige presentatie online op onze website!

Zoekopdracht! 
 
Wil je als een van de eersten op de hoogte worden gehouden van al het nieuws in ons aanbod? Heb jij specifieke woonwensen? Laat gerust een zoekprofiel achter op onze site, of mail ons met de details zodat wij het profiel voor je kunnen opstellen. Dit is geheel vrijblijvend en wie weet kunnen wij je dan binnenkort informeren over je droomhuis!

Première!

Met ingang van vandaag (vrijdag 28 juni 2019) is er een nieuw hulpje dat het team van Siefkes Vastgoed komt versterken.  Zijn naam is Chatbot Really en hij staat elk moment van de dag klaar om te helpen. Hij is te vinden op onze website. Rechts onderin de website is zijn foto zichtbaar. Wanneer daar op wordt geklikt, zal Chatbot Really een gesprek starten en de gestelde vragen beantwoorden. Breng hem gerust een bezoekje!

Een kopje koffie heeft hij helaas niet klaar staan, maar daarvoor mag altijd worden langsgekomen op kantoor.

Mochten er vragen zijn die Chatbot Really niet kan beantwoorden, laat het ons dan vooral weten; ook de rest van het team helpt natuurlijk graag verder.

Verkocht onder voorbehoud! 

Opnieuw een week om niet te vergeten, waarin wij een drietal verkopers mochten verblijden met het goede nieuws dat hun woning onder voorbehoud verkocht is:
► Hendrik Westerstraat 36 te Oude Pekela
► Hugo de Grootstraat 201 te Oude Pekela
► Albatrosstraat B 91 te Nieuwe Pekela

Op voorhand verkocht!

In het weekjournaal van vorige week was te lezen dat er een woning gelegen nabij het Heeresmeer in Nieuwe Pekela in de stille verkoop was gekomen. Deze week hebben er bij de woning een aantal bezichtigingen plaatsgevonden. De eerste kijkers van de woning waren zo geïnteresseerd, dat zij de woning hebben aangekocht. Fantastisch nieuws voor beide partijen.

Definitief verkocht!

Geweldig nieuws voor de verkopers van de volgende woningen:
►Wilmerskamp 95 te Vlagtwedde
► Wollinghuizerweg 180 te Vlagtwedde
►Hoofdweg 84 te Wedde

De kopers van deze woningen hebben ons verteld dat zij alles voor de koop gereed hebben kunnen maken. Dat betekent dat de verkoop van de woningen definitief is en dat we uit kunnen kijken naar de overdracht van de woningen aan hun nieuwe eigenaren. Allen van harte gefeliciteerd!

In de verhuur!

Voor de verhuur zijn er een aantal leuke woningen beschikbaar gekomen:
► Bilderdijklaan 66 te Hoogezand: een leuke twee-onder-een-kap woning met eigen oprit en garage. De huurprijs bedraagt € 850,– per maand, excl. g/w/l.
► Ds. Sannesstraat 134 te Veendam: een tussenwoning met fijne tuin. De huurprijs is € 720,– per maand, excl. g/w/l.
► Graaf Adolfstraat 13 te Oude Pekela: een complete tussenwoning voor een huurprijs van € 710,– per maand, excl. g/w/l.
► Oude Tolweg 11 te Nieuwe Diep: een vrijstaande woning op een recreatiepark, voor een huurprijs van € 800,– per maand excl. g/w/l.
► Vrijheidsstraat 27 te Oude Pekela: een hoekwoning aan een rustige straat en instap-klaar, met een huurprijs van € 720,– per maand g/w/l.
► Tevens is er nog een appartement in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar, dat compleet gerenoveerd en gemoderniseerd wordt. Meer weten over een van deze woningen, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

Bedrijfsruimtes te huur!

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.
►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Op dit moment staat de teller alweer op 67 verkochte woningen in 2019!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder