Te huur: J.A. Koningstraat 15, 9672 AC Winschoten

€ 132,-/m2
Type object Kantoor
Perceeloppervlakte 3.355 m²

Notitie

Algemeen

Diverse units in kantorencomplex met moderne en aangename sfeer. De units variëren in grootte tussen circa 35 m2 en circa 135 m2 en daarbij is de richtprijs per maand circa 11,- euro per m2. Alle prijzen zijn in overleg met de verhuurder van het complex en daarbij spelen de locatie in het pand en de faciliteiten per kantoor mee. Voor gezamenlijk gebruik is een eigen vergader-/presentatieruimte aan... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Kantoor
  Bouwperiode 1970
  Status Beschikbaar
  Aangeboden sinds Dinsdag 6 november 2018
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00340
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 6 november 2018
Laatste wijziging Dinsdag 6 november 2018
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1970
Keurmerken Brandveiligheid
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 3.355 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 650 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Ligging Bedrijventerrein

Omschrijving

Diverse units in kantorencomplex met moderne en aangename sfeer. De units variëren in grootte tussen circa 35 m2 en circa 135 m2 en daarbij is de richtprijs per maand circa 11,- euro per m2. Alle prijzen zijn in overleg met de verhuurder van het complex en daarbij spelen de locatie in het pand en de faciliteiten per kantoor mee. Voor gezamenlijk gebruik is een eigen vergader-/presentatieruimte aanwezig. Deze kan in overleg vrij gebruikt worden en biedt gelegenheid voor het geven van presentaties en het ontvangen van grotere groepen klanten/collega's.

Aanvaarding van een unit gaat in overleg. Bij belangstelling voor een unit wordt ter plekke gekeken of deze beschikbaar is, of beschikbaar kan worden gemaakt en daarbij is het mogelijk om intern tussen de units te rouleren. Ook dit gaat in overleg met de verhuurder en de gebruikers.

Voor het complex is eigen parkeergelegenheid te vinden, het complex is gelegen op bedrijventerrein Hoogebrug en in de omgeving zijn opstapplaatsen voor het openbaar vervoer aanwezig. Binnen enkele minuten is een busverbinding te vinden richting het treinstation van Winschoten. Ook is het treinstation binnen 10 minuten lopend te bereiken of uiteraard binnen nog kortere tijd per fiets.

Achter het complex is een binnenplaats te vinden, intern tref je een pantry aan, met vaatwasser, voor gezamenlijk gebruik en ook een ruime toiletgroep. Alle gezamenlijke faciliteiten zijn meegenomen in de huurprijs op basis van normaal gebruik. De binnenplaats biedt de gelegenheid om even buiten te kunnen zijn/zitten.

Plattegronden

ZonZone

Recent bekeken