Wij vinden jouw perfecte woning

De aankoop van een huis is altijd een spannende gebeurtenis. Betaal ik niet te veel voor een woning? Voldoet het pand wel aan mijn eisen? Als koper kom je niet graag voor verrassingen te staan, zeker niet als je niet aan de wettelijke onderzoeksplicht hebt voldaan. Maak je geen zorgen! Met Siefkes Vastgoed als aankoopmakelaar koop je zonder zorgen je (eerste) woning.

Geld besparen met een aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar een onnodige kostenpost? Zeker niet! Met een aankoopmakelaar heb je meer zekerheid en koop je geen kat in de zak. We hebben kennis van de markt, de omgeving én van de woning. Zo hebben we een sterke onderhandelingspositie en bespaar jij geld op de vraagprijs van jouw droomwoning.

No cure, no pay

Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent! Daarom bieden we je de zekerheid van no cure, no pay. Heb je geen aankoopcontract getekend? Dan heb je geen kosten van Siefkes Vastgoed. Ook berekenen we geen intrekkingskosten. Wel zo prettig!

Een woning kopen, wat kan ik verwachten?

Samen om tafel voor een goed gesprek

Wat leuk dat we je mogen helpen met het kopen van je (eerste) woning! Voordat we aan de slag gaan met het vinden van jouw droomwoning, drinken we even een kop koffie (of thee natuurlijk). We bespreken samen jouw wensen en je budget. Weet je de maximale hoogte van je hypotheek nog niet? Dan gaan we ook om tafel met onze vaste hypotheekadviseur. We inventariseren alles, zodat je exact weet wat je kunt lenen. 

We kijken samen naar de woning

We houden de markt allebei goed in de gaten. We houden elkaar op de hoogte, bijvoorbeeld via WhatsApp. Heb je een mooie woning gezien? Dan kun je de eerste keer zelf gaan kijken. De tweede keer gaan we met je mee. We inspecteren de volledige woning, downloaden de brochure, vragen een bouwkundig rapport op en zorgen dat we álles weten wat er te weten valt. 

Wij voldoen altijd aan de wettelijke onderzoeksplicht

Als koper moet je voldoen aan de wettelijke onderzoeksplicht. Dat betekent dat je goed je huiswerk moet doen voordat je besluit een woning te gaan kopen. Met Siefkes Vastgoed als aankoopmakelaar voldoe je altijd aan deze plicht. Wij zorgen voor het bestemmingsplan en kunnen je helpen met het aanvragen van een bouwkundig rapport. Zo ben jij altijd goed op de hoogte van de staat van de woning.

Onderhandelen over de aankoopprijs

Als makelaar met een sterk regionaal netwerk weten we veel over de huizenmarkt in Oost-Groningen. Wij onderhandelen voor jou over de verkoopprijs en onze eigen jurist neemt samen met jou de voorwaarden van de aankoop door. We zorgen voor een taxatie door de taxateur en controleren de koopakte. De hypotheekadviseur regelt de financiering en als alles rond is, heb je de woning gekocht! Van harte gefeliciteerd! 

Ja, dit wil ik ook!