Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

De beste manier om je huis te verkopen

Woning of pand huren? Schrijf je gratis in!

Wilt u een woning of pand huren in Noord-Nederland? Ga naar Siefkes Vastgoed in Nieuwe Pekela. Wij bieden een groot aanbod van huizen en bedrijfspanden. Inschrijving is gratis, u betaalt pas als u daadwerkelijk gaat huren, dus als het huurcontract is getekend.

Huren in Noord-Nederland

Bent op zoek naar een huurwoning in Noord-Nederland? Siefkes Vastgoed helpt u verder. Wij hebben een ruim aanbod in eigen portefeuille. Daarnaast hebben wij een uitstekend netwerk met volop aanbod in vastgoed te huur.

Groot aanbod in huurwoningen

In ons netwerk vinden wij vaak woningen die nog niet openbaar worden aangeboden. Daarom vinden wij altijd meer aanbod van huurwoningen dan wanneer u zelf op zoek gaat.

Huren voor de juiste prijs

Hebben wij de huurwoning of het bedrijfspand gevonden dat aan al uw wensen voldoet? Dan zorgen wij ervoor dat u de juiste huurprijs betaalt. Hierbij behartigen wij alleen uw belangen, niet die van de verhuurder.

Huurcontract

Wij stellen zelf uw huurcontract op. Met ruime ervaring en kennis van zaken zorgen wij ervoor dat u huurt onder prima voorwaarden. Dat voorkomt onaangename verrassingen in de huurovereenkomst.

Inspectie voor aanvang huurtermijn

Voor aanvang van de huurperiode verzorgen wij een grondige inspectie van huurwoning of –bedrijfspand. Hiervan stellen wij een gedetailleerd dossier op, dat altijd voor inzage beschikbaar is.

No cure, no pay

Wij werken op basis van no cure no pay: u betaalt pas als u ook daadwerkelijk gaat huren. Zo begeleiden wij kosteloos bezichtigingen. Huurt u uiteindelijk niet via ons? Dan betaalt u helemaal niets.

Siefkes Vastgoed makelaardij - makelaar Nieuwe Pekela pandSiefkes Vastgoed
A. Reijndersstraat B 40
9663 PL Nieuwe Pekela
0597 - 764001

Volg ons op Social Media

Laatste items

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 04-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het...

Lees verder