Vergelijk aanbiedingen

Favorites

Siefkes Vastgoed Weekjournaal 15 februari 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal 

Graag introduceren wij een nieuw item in ons weekjournaal: In de spotlights! In dit item zetten we elke week even een andere woning in het zonnetje uit ons aanbod.

Afgelopen week werden er weer een groot aantal woningen verkocht. Maar liefst 7! We twijfelen een klein beetje of het een nieuw record is, maar hoe dan ook zijn wij super blij met deze cijfers. Ook kregen wij enkele nieuwe woningen in ons aanbod er bij, deze zullen wij binnenkort allemaal met jullie delen.

Sinds maandag is Natascha Drummen bij ons op kantoor gestart met haar eindstage. Op maandag, dinsdag en woensdag tref je haar op kantoor en/of de telefoon aantreffen. Hopelijk kunnen we er samen een leuke stageperiode van maken, de voortekenen zijn wat ons betreft zeker goed!

Open huis!

Het open huis aan de Kibbelgaarn 1 in Veendam was een groot succes. Met een groot aantal bezoekers en een gezellige sfeer was ook dit weer een geslaagde editie. Het uiteindelijke resultaat is dan ook een verkochte woning!

Nieuw in de verkoop!

Deze week hebben wij de woning aan de Dorpsstraat 96 in Kiel-Windeweer online gezet. Deze fraaie jaren ’30 woning heeft een diepe achtertuin, ligt aan vaar- en viswater en biedt veel mogelijkheden.

De vraagprijs van de woning is €289.500,- k.k. en bezichtigingen zijn mogelijk! Bekijk hem alvast op onze site en daar zie je ook de leuke video.

Verkocht onder voorbehoud!

De woning aan de A. Reijndersstraat B 20 in Nieuwe Pekela is verkocht onder voorbehoud! De woning was weer beschikbaar geworden, maar is inmiddels alweer snel verkocht.

Pas net online en nu alweer razendsnel verkocht was de woning aan de Vondellaan 63 in Winschoten. De eerste kijkers die na publicatie van de woning kwamen kijken stonden gelijk vol belangstelling bij de bezichtiging. Zij lieten dan ook gelijk weten dat dit hun nieuwe plekje moet worden en zo werd ook deze woning super snel onder voorbehoud verkocht. 

Verkocht! 

Aan de Dennenlaan 2 in Nieuwe Pekela werden deze week ook de onderhandelingen tot een positief einde gebracht! De komende periode gaan wij ons richten op de afwikkeling van de verkoop van deze leuke woning. 

Ook voor de woning aan de Dr. H. Brouwerstraat D 103 in Nieuwe Pekela geldt dat deze weer verkocht is. Ook deze woning was weer beschikbaar gekomen voor de verkoop en was na vernieuwde publicatie ook weer zeer snel verkocht. 

Zojuist komt ook het bericht binnen dat de woning aan de Burgemeester Snaterlaan 84 in Oude Pekela een positief resultaat op de onderhandeling heeft. Ook deze woning is nu verkocht!

Agenda! 

Bij de notaris in Wedde vond deze week de overdracht plaats van de sfeervolle woning aan de Oosterstraat 30 te Blijham. Verkopers en kopers kunnen zich nu beide gaan richten op hun nieuwe plekje en wij wensen ze daarbij heel veel woonplezier!

Deze week stond er twee keer een 2e bezichtiging op de planning, 16 bezichtigingen en ook 6 waardebepalingen.

Voor de komende week staat er al 2 keer een 2e bezichtiging op de planning, 5 waardebepalingen en ook nog eens 6 bezichtigingen.

Binnenkort in de verkoop!

► Industrieweg-Oost 20 te Oude Pekela, met loods en een ruim perceel grond. De vraagprijs zal komen te liggen op € 375.000,- k.k.

Alvast meer weten over deze woning? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!
Wil je als een van de eersten op de hoogte worden gehouden van al het nieuws in ons aanbod? Laat gerust een zoekprofiel achter op onze site, dan krijg je direct na aanmelding van de geschikte woning een mailtje in je mailbox.

Huurwoningen beschikbaar! 

Binnenkort komen er weer een aantal huurwoningen beschikbaar voor de verhuur, wederom met de eisen zoals altijd bij de huurwoningen die wij aanbieden.
► Graaf Adolfstraat 10 te Oude Pekela, huurprijs € 720,- per maand
► Troelstralaan 9 te Oude Pekela, huurprijs € 675,- per maand.

Wij hebben voor de verhuur nog een woning per direct beschikbaar!

► Oude Tolweg 11 te Nieuwediep

Meer informatie over deze woning is te vinden op onze website en uiteraard ook door even contact op te nemen.

Kantoorruimte te huur! 

Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!  

Op dit moment staat de teller al op 19 verkochte woningen in 2019!

In de spotlight! 

Met het mooie weer van de afgelopen twee dagen denken wij hier op kantoor direct aan ijsjes….en waar kun je in Pekela nou beter ijsjes halen dan bij Gerringa? Wist je dat je ook nog eens heel dicht bij Gerringa en de lekkere ijsjes kunt wonen? De woning aan de Feiko Clockstraat 187 is namelijk nog steeds beschikbaar en absoluut een kijkje waard!

Volgende week in het nieuwe weekjournaal brengen we jullie weer verder op de hoogte van het laatste nieuws.

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 46-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 15 november 2019: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 45-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 8 november 2019: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 44-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 1 november 2019: tijd voor het...

Lees verder