Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉

Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het nieuws van deze week.

Deze week waren er:
►  14 bezichtigingen 👀
►  1 waardebepalingen 📜

►  4 eindinspecties bij woningen ✔️
►  6 notarisafspraken 🖋
►  1 woning onder bod 🏘

►  2 woningen verkocht onder voorbehoud 📝
►  1 woning definitief verkocht 🗝

🏡 Binnenkort in de verkoop! 🏡

► Bark 4 te Nieuwe Pekela, deze vrijstaande woning komt binnenkort te koop voor een vraagprijs van € 275.000,- k.k. De woning staat in een rustige woonwijk, beschikt over een fijne tuin, een ruime oprit, drie slaapkamers en staat op een perceel van 370 m2 groot.

► H.B. Hulsmanlaan I 41 A te Nieuwe Pekela, deze vrijstaande woning is gelegen aan vaar- en viswater op een perceel van 655 m2 eigen grond. De woning is gedateerd en zou volledig gemoderniseerd kunnen worden. In de woning tref je 2 slaapkamer.

De vraagprijs zal € 149.500,- k.k. worden en de woning ligt op fietsafstand van de lokale basisschool, de voetbalvereniging en multifunctioneel centrum de Riggel.

► Jan Oldenburgerstraat E 48 te Nieuwe Pekela komt binnenkort in de verkoop voor een vraagprijs van € 165.000,- k.k. Het betreft een sfeervolle en karakteristieke vrijstaande woning aan vaar- en viswater gelegen met maarliefst 5 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond. De ruime woonkamer tref je aan de voorzijde van de woning. Door de aanwezigheid van grote raampartijen is hier veel lichtinval te vinden.

► Thorbeckelaan 63 te Oude Pekela, deze vrijstaande woning staat op een perceel van 334 m2 eigen grond en komt binnenkort te koop voor een vraagprijs van € 189.500,- k.k. De woning heeft een ruime oprit welke leidt naar de achtertuin.

De woonkamer heeft grote raampartijen waardoor er veel lichtinval aanwezig is en staat in een semi-open verbinding met de keuken. In de woning tref je in totaal 4 slaapkamers.

► Doorsneeweg 1 te Nieuwe Pekela, deze ruime vrijstaande woning aan het water heeft 5 slaapkamers en een sfeervolle unieke woonkamer met woonkeuken. De woning komt binnenkort in de verkoop voor en vraagprijs van € 239.500,- k.k. Het totale perceeloppervlakte is 753 m2 en de woning heeft een inpandige garage met ruime zolder.

► Savornin Lohmanlaan 56 te Oude Pekela, deze goed onderhouden 2-onder-1-kap woning komt binnenkort in de verkoop voor een vraagprijs van € 169.500,- k.k. De woning is gelegen nabij het centrum van Oude Pekela, diverse scholen en sportverenigingen. Door de aanwezigheid van grote raampartijen aan de voorzijde van de woning is er veel lichtinval aanwezig in de woonkamer. In de woning tref je in totaal 3 slaapkamers en een badkamer.

 

🥳Onder bod!🥳

 

De verkopers en kopers van de volgende woningen zijn het eens geworden over de koopprijs. Daarmee staat de woning onder bod en is de eerste stap naar de verkoop officieel gezet.

► Dokter Harm Brouwerstraat C 62 te Nieuwe Pekela

Allen van harte gefeliciteerd met dit prachtige nieuws!

 

💐 Verkocht onder voorbehoud! 💐

Na het tekenen van de koopovereenkomst, mochten we verkopers en kopers van de volgende woningen blij maken met de verkoop onder voorbehoud:

► Noordkante 80 te Oude Pekela

► Molenstraat G 30 te Nieuwe Pekela

Allen van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!

🍾Definitief verkocht! 🍾

Voor de kopers en verkopers van de volgende woningen was er deze week super goed nieuws, het is namelijk bekend geworden dat alles voor de koop geregeld is en dat daarmee de verkoop officieel is geworden:

► Abraham Westersstraat A 25 te Nieuwe Pekela

Absoluut iets om vieren en daarom allen van harte gefeliciteerd!

Open huis!

De woning aan de Oosterstraat 8 te Winschoten is eind vorig jaar aangemeld en daarmee te vinden op de verschillende online kanalen. Er zijn inmiddels veel reacties op de woning bij ons binnen gekomen. Daarom is besloten om voor deze woning een Open Huis te organiseren.

Op woensdag 15 januari zal er van 13.00-17.00 uur een Open Huis zijn bij de woning aan de Oosterstraat 8 te Winschoten. Het is dan mogelijk om de woning te komen bezichtigen en de sfeer van de woning te ervaren. Natuurlijk kunnen ook vragen over de woning worden gesteld en zijn Erik en Chantal aanwezig om je te verwelkomen in de woning.

Graag tot 15 januari bij het Open Huis!

 

🏠 In de verhuur! 🏠

Voor de verhuur zijn er nog een aantal leuke woningen beschikbaar:

► Er is nog een appartement van 124 m2 in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar. De huurprijs zal € 1.237,- per maand incl. elektra zijn. Dit complex wordt compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. Meer weten over een van deze woning, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

► Per direct is het appartement aan de Groningerweg 23 te Peize beschikbaar om te huren. Dit ruime appartement (93 m2) met 2 slaapkamers is te huur voor € 995,- all-in. Groningen is binnen 20 minuten bereikbaar, Assen in 25 minuten. Ideaal voor mensen die tijdelijk een woning nodig hebben.

 

🌞 Binnenkort in de verhuur! 🌞

► Met ingang van 15 januari 2020 zal de tussenwoning aan de Troelstralaan 18 te Oude Pekela beschikbaar komen om te huren. De woning beschikt over drie slaapkamers, een fijne woonkamer en een leuke tuin. De huurprijs van de woning zal € 735,- per maand excl. g/w/l bedragen.

► Met ingang van eind januari/ begin februari 2020 is de hoekwoning aan de Spoetnikstraat 13 te Oude Pekela bechikbaar om te huren. De woning beschikt over een drietal slaapkamers,
De huurprijs van de woning

► Met ingang van 4 februari 2020 zal de tussenwoning aan de Lijsterbesstraat 13 te Oude Pekela beschikbaar komen om te huren. Deze nette en afgewerkte woning is voorzien van drie slaapkamers, een badkamer op de begane grond, een washok en een leuke keuken. De huurprijs zal  € 735,- per maand excl. g/w/l bedragen.

► Met ingang van 15 januari 2020 zal de woning aan de Beentepol 49 te Emmen beschikbaar komen om te huren. De woning ligt in een wijk centraal gelegen nabij het centrum en verschillende andere voorzieningen.  In de woning tref je in totaal 3 slaapkamers. De huurprijs zal € 735,- per maand excl. g/w/l/ bedragen.

 

🏢 Bedrijfsruimtes te huur! 🏢

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1.250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn er aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

► Beneluxweg 48 te Zuidbroek, een mooi pand met ruime en hoge garage. Tevens is er kantoorruimte aanwezig en een lange oprit. Het pand is voor een bedrag van € 1.250,- per maand te huur.

🔢 Tellerstand! 🔢

Deze week staat de teller op 3 verkochte woningen in 2020!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 07-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 14 februari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 06-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 07 februari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 05-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 31 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder