Vergelijk aanbiedingen

Favorites

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 1 maart 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal!

Deze week stonden er weer een aantal opleveringen op de planning en werden wij weer ontzettend verrast op kantoor. Van de verkopers van de woning aan de 42e Laan 5 in Wildervank ontvingen wij een heerlijke schaal vol paaseitjes, als bedankje.

Eerder deze week kregen wij een heerlijk pakket met allemaal verse producten van de bakker. Dit mochten wij ontvangen van de verkopers van de Noordercolonie 52 in Nieuwe Pekela.

Ook ontvingen wij weer een drietal beoordelingen: een 7,8 een 8,3 en een 9,8!

Nieuw in de verkoop!

In Emmen hebben wij een super leuke woning in de verkoop gekregen, aan de Boskraai 27. De woning is in een rustige woonwijk gelegen, met een speeltuintje voor de deur. Hier is de vraagprijs € 189.500,- k.k. en de woning is vanmiddag online aangemeld en de eerste bezichtigingen staan al gepland!

In prijs verlaagd!

De leuke twee-onder-een-kapwoning aan de Savornin Lohmanlaan 57 te Oude Pekela is in prijs verlaagd. De vernieuwde vraagprijs is € 145.500,- k.k.

Ook het appartement aan de Apollolaan 16 heeft een verlaagde vraagprijs. Deze woning is nu in de verkoop met een vraagprijs van € 80.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud!

Aan de Tjalk 13 in Nieuwe Pekela is de woning verkocht onder voorbehoud! De woning trok de afgelopen weken veel belangstellenden en hier zaten ook de kopers tussen.

De woning aan Torenwijk C 75 in Nieuwe Pekela is ook verkocht onder voorbehoud. De koper en verkopers zijn tot een akkoord gekomen en de komende week gaan wij de koopovereenkomst ter ondertekening aanbieden.

Verkocht!

Het appartement aan de Apollolaan 46 in Oude Pekela is definitief verkocht. De koopster wist al vlot het positieve bericht door te geven dat alles geregeld is en de verkoop definitief door kan gaan.

Agenda!

Er stonden maar liefst 6 waardebepalingen in de agenda, waarvan er heel veel nieuwe woningen in het aanbod gaan komen! Ook waren we voor diverse woningen bij de notaris, namelijk de Verlaatjeswijk 1 in Oude Pekela, de 42e Laan 5 in Wildervank en de Ommelanderwijk 31 te Veendam.

Naast deze afspraken waren er 9 bezichtigingen in de agenda te vinden en een 2e bezichtiging. De woningen waar de opnames plaats hebben gevonden verwachten wij volgende week online te kunnen aanmelden. Houdt onze site in de gaten!

De komende week krijgen we ook weer vele diverse afspraken die voorbij gaan komen. Zo zijn er reeds 14 bezichtigingen ingepland, 4 waardebepalingen, 1 opname en een 2e bezichtiging. Ook komt Erik voor de aankoop van een woning bij de notaris.

Binnenkort in de verkoop!

► Schoener 9 te Nieuwe Pekela. Een leuke stolpwoning met een vraagprijs van € 185.000,- k.k. gelegen in het plan Oud Alteveer, aan het water.

► Industrieweg-Oost 16 te Oude Pekela, is een woning met een loods, en een perceel van ruim 2300 m2 eigen grond. De vraagprijs wordt € 385.000,- k.k.

► De Winschoterweg 6 in Oude Pekela is een sfeervolle twee-onder-een-kapwoning met een tuin van meer dan 1000 m2 eigen grond. De vraagprijs zal komen te liggen op € 152.500,- k.k.

► Sint Vitusholt 7e Laan 21 a in Winschoten komt binnenkort ook bij ons in de verkoop. Deze woning heeft een fraaie ligging en krijgt een vraagprijs van € 289.500,- k.k.

► Het ruime pand aan de H. Hindersstraat 13 te Oude Pekela krijgt een vraagprijs van € 199.500,- k.k. en komt ook binnenkort online.

► Wollinghuizerweg 180 te Vlagtwedde komt bij ons te koop met een vraagprijs van € 247.500,- k.k. Sfeervolle woning, alles op de begane grond, waaronder maar liefst 5 slaapkamers.

► Wischmei 67 te Vlagtwedde met een vraagprijs van € 339.500,- k.k. en op een fantastische locatie gelegen. Deze vrijstaande woning biedt veel mogelijkheden om helemaal naar smaak fantastisch te kunnen wonen.

► Industrieweg-Oost 20 te Oude Pekela, met loods en een ruim perceel grond. De vraagprijs zal komen te liggen op € 389.500,- k.k.

Alvast meer weten over een van deze woningen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Wil je als een van de eersten op de hoogte worden gehouden van al het nieuws in ons aanbod? Laat gerust een zoekprofiel achter op onze site, dan krijg je direct na aanmelding van de geschikte woning een mailtje in je mailbox.

In de spotlights!

In Wedde staat aan de Hoofdweg 84 een ontzettend leuke vrijstaande woning te koop. De woning biedt ruimte aan een viertal slaapkamers, heeft een perceel van 756 m2 eigen grond en een vraagprijs van € 219.500,- k.k.

Nieuwsgierig naar deze woning? Kom gerust even kijken tijdens een vrijblijvende bezichtiging. Hij is tevens online te vinden op onze website met een complete presentatie.

Stille verkoop!

In Nieuwe Pekela komt op termijn een woning in de verkoop met een perceel van 3080 m2 eigen grond. Het betreft een kapiteinswoning in moderne stijl met een vraagprijs van € 350.000,- k.k.

Ook in Nieuwe Pekela is een woning in de stille verkoop in de jaren ’30 stijl, met ruim 1000 m2 eigen grond en een eigen oprit met garage. De vraagprijs hier ligt op € 239.500,- k.k.

In de verhuur!

Binnenkort komen er weer een aantal huurwoningen beschikbaar voor de verhuur, wederom met de eisen zoals altijd bij de huurwoningen die wij aanbieden.

► Graaf Adolfstraat 10 te Oude Pekela, huurprijs € 720,- per maand

► Troelstralaan 9 te Oude Pekela, huurprijs € 675,- per maand, is inmiddels verhuurd onder voorbehoud.

► Oude Tolweg 11 te Nieuwediep, is inmiddels verhuurd onder voorbehoud.

Bedrijfsruimtes te huur!

Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Op dit moment staat de teller al op 23 verkochte woningen in 2019!
Volgende week in het nieuwe weekjournaal brengen we jullie weer verder op de hoogte van het laatste nieuws.

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 46-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 15 november 2019: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 45-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 8 november 2019: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 44-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 1 november 2019: tijd voor het...

Lees verder