Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 10 mei 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 10 mei 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal

Vorige week is Chantal bij ons begonnen op kantoor en deze week is er weer een nieuw gezicht aangeschoven. De komende weken zal Ziling bij ons haar stage lopen en zal zij ons ondersteunen op kantoor. Na de zomervakantie zal Ziling het tweede gedeelte van haar stage lopen en zo zal zij de komende weken vaak op kantoor te vinden zijn.

Om ruimte te maken voor al deze nieuwe en bestaande gezichten heeft ons kantoor een kleine metamorfose gehad. Er is beneden een nieuw blok met werkplekken gerealiseerd en zo kunnen we allemaal op een prettige manier aan de slag.

We hebben de afgelopen dagen elke dag een nieuwe woning kunnen aanmelden en al deze nieuwe woningen hebben een hele leuke video! Van een geschakelde woning welke volledig gemoderniseerd is, tot een riante woning met klusmogelijkheden….in Nieuwe Pekela, Oude Pekela, Veendam en Winschoten….diverse nieuwe woningen zijn NU online te vinden. Ook komt er weer een leuke woning bij die binnenkort in de verkoop gaat komen in Bellingwolde!

De 100e beoordeling hebben wij deze week mogen ontvangen van de verkopers van de woning aan de Houtduifstraat 35 te Veendam. Zij beoordeelden ons met een 8,8 en dat moet natuurlijk gevierd worden. Voor de 100e beoordeling hebben wij een heerlijke taart uitgereikt. 

Op voorhand verkocht! 

Wij hebben aangegeven dat de woning aan de Tjamme 82 te Veendam binnenkort in de verkoop zou komen. Deze week werd er echter al een bezichtiging gedaan bij de woning en de eerste kijker werd de koper! Deze woning is dus ook alweer op voorhand verkocht.

Verkocht! o.v.

De mooie woning aan de Hoofdweg in Wedde is verkocht onder voorbehoud. 

Verkocht! 

Er werden ook deze week een tweetal leuke woningen definitief verkocht:

► Houtduifstraat 35 te Veendam

► Ring 10 te Oude Pekela

Nieuw in de verkoop! 

Deze hele week hebben wij elke dag een nieuwe woning aangemeld, alle woningen hadden ook weer een hele leuke video en zijn nu online te zien:

► Grintweg 134 te Winschoten, een gemoderniseerde geschakelde woning met een vraagprijs van € 145.000,- k.k.

► H. Hindersstraat 32 te Oude Pekela, een heerlijke ruime woning. De woning heeft een woonkeuken met grote glazen pui/tuinkamer met zicht op de tuin. De vraagprijs voor deze statige woning met fijne woonkeuken is € 182.500,- k.k.

► Aan de Sluisweg 60 in Veendam (Ommelanderwijk) is de woning in de verkoop gekomen en online te vinden. De vraagprijs van deze ruime woning is € 135.000,- k.k. en met vrij uitzicht aan de voorzijde en achterzijde van het perceel, veel slaapkamers en veel ruimte is dit weer een leuk object met mogelijkheden.

► De woning aan de J.R. Stuutstraat F 12 in Nieuwe Pekela heeft een riante schuur/werkplaats, een kantoor aan huis en een heerlijk tuinkamer. Daarbij heeft het leuke object een vraagprijs van € 179.500,- k.k. en is de woning gelegen aan vaar- en viswater.

► Doorsneeweg 1a te Nieuwe Pekela, een bungalow met twee slaapkamers, omringd door tuin en de mogelijkheid om desgewenst met een verdieping uit te breiden, de vraagprijs hier is € 159.500,- k.k.

Binnenkort in de verkoop!

► De prachtige woning aan de Hoofdweg 79 in Bellingwolde komt binnenkort bij ons in de verkoop met een vraagprijs van € 270.000,- k.k. deze woning is centraal gelegen met voorzieningen zoals een school en het multifunctioneel centrum op loopafstand.

► In het plan ‘Oud Alteveer’ krijgen wij een bouwkavel in de verkoop, deze kavel is gelegen met zicht over het water. De prijs van deze kavel aan de Brik komt te liggen op € 89.500,- k.k.

► (Daar aan de) Waterkant 14 te Oude Pekela komt een mooie rietgedekte twee-onder-een-kapwoning nieuw in de verkoop. Zojuist werd het seintje gegeven dat de woning in de verkoop komt met een vraagprijs van € 179.000,- k.k.

► H. Hindersstraat 111 te Oude Pekela, een werkelijk prachtige woning, in super nette staat en met en vraagprijs van € 260.000,- k.k.

► Jan Koolhoflaan 19 te Nieuwe Pekela is een woning welke is voorzien van kunststof, gelegen op een ruim perceel en in een rustige woonwijk. De vraagprijs is hier vastgesteld op € 265.000,- k.k.

► Hendrik Westerstraat 36 te Oude Pekela is ook een zeer leuke woning die bij ons in de verkoop komt, met een vraagprijs van € 147.500,- k.k.

► Er komt een perceel grond te koop in Stadskanaal, aan de Burgemeester Reijndersstraat 109. Er is een bouwkast met elektriciteitsaansluitingen, er zijn reeds bouwtekeningen en afstemming met de gemeente. Details zijn via ons op te vragen.

► Aan de Wilmerskamp 90 in Vlagtwedde komt de woning ook in de verkoop. Een fijne complete woning in een leuke woonwijk, zeer geschikt voor bijvoorbeeld starters met een vraagprijs van € 145.000,- k.k.

► In Wedde komt aan de Hoornderweg 23 de woning bij ons in de verkoop. De vraagprijs zal hier komen te liggen op € 275.000,- k.k.

► Berkenlaan 6 te Oude Pekela komt binnenkort in de verkoop met een perceel van maar liefst 13.000 m2 eigen grond! Deze woning ligt aan de rand van Oude Pekela en krijgt een vraagprijs van € 369.000,- k.k. deze woning komt naar verwachting volgende week online. Alvast meer weten over een van deze woningen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Wil je als een van de eersten op de hoogte worden gehouden van al het nieuws in ons aanbod? Laat gerust een zoekprofiel achter op onze site.

In de spotlights!

Een pand met ruimte, veel slaapkamers en boordevol mogelijkheden. Dat zijn slechts enkele termen die passen bij het object aan de H. Hindersstraat 13 te Oude Pekela. Met een ruim perceel grond, een zeer geschikt object om wonen en werken/wonen en hobby te combineren. 

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van deze woning? Kom gerust even kijken tijdens een vrijblijvende bezichtiging of bekijk de volledige presentatie online op onze website!

Stille verkoop!

In Nieuwe Pekela komt een woning in de stille verkoop welke wordt gezien als een monument, een helft van een dubbel woonhuis betreft en gebouwd is volgens de Amsterdamse School door architect Kruijer. Er zijn drie slaapkamers, een beschutte tuin, vrijstaande garage en een perceel van circa 380 m2 grond. Op de begane grond is een douche gerealiseerd en ook is er de mogelijkheid om van een kantoor een slaapkamer te maken. Achter de woning is een ruimte te vinden welke dienst kan doen als kantoor aan huis, B&B, extra woonruimte of hobby-atelier. Deze ruimte is voorzien van een keukenblokje, gas en een douche met toilet. De vraagprijs van deze woning ligt op € 185.500,- k.k.

Ook in Nieuwe Pekela is een woning in de stille verkoop in de jaren ’30 stijl, met ruim 1000 m2 eigen grond en een eigen oprit met garage. De vraagprijs hier ligt op € 239.500,- k.k.

In de verhuur! 

Voor de verhuur zijn er een aantal leuke woningen beschikbaar gekomen:

► A. Reijndersstraat B 207 te Nieuwe Pekela, een leuke vrijstaande woning aan het water met een tweetal slaapkamers. Hier wordt de huurprijs € 720,- per maand (excl. g/w/l)

► Harm van der Laanweg 10 te Nieuwe Pekela, een complete tussenwoning voor € 720,- euro per maand (excl. g/w/l)

► Nassaustraat 10 te Winschoten, huurprijs € 1000,- per maand (exclusief g/w/l) ongemeubileerd.

► Erasmusstraat 67 te Oude Pekela, ook hier geldt een huurprijs van € 720,- per maand exclusief g/w/l.

► Lapland 13 te Delfzijl met een huurprijs van € 720,- per maand, deze woning is ook gemeubileerd te huur voor een bedrag van € 850,- per maand. Genoemde prijzen zijn exclusief g/w/l.  

► Bovenburen 211 te Winschoten, huurprijs € 720,- per maand *verhuurd onder voorbehoud*

Bedrijfsruimtes te huur!

Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Op dit moment staat de teller alweer op 48 verkochte woningen in 2019!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder