Vergelijk aanbiedingen

Favorites

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 12 april 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 12 april 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal!

Een nieuwe week, een nieuwe collega? Wij hebben deze week een super leuke vacature uitgezet voor een nieuwe collega voor de afdeling verhuur en beheer en ter ondersteuning van de huidige werkzaamheden. Het gaat ontzettend leuk op kantoor, maar zo nu en dan komen wij toch echt handjes te kort. Hopelijk zit er tussen de leuke reacties een nieuwe collega!

We werden verrast met diverse leuke beoordelingen, een boeket bloemen, een bloemstuk en gebak! Een super week dus weer voor ons. Er werden dan ook weer een aantal woningen definitief verkocht, op voorhand verkocht en zeer snel verkocht onder voorbehoud!

Ook is dit alweer de tweede week van de paasactie! Vorige week hebben wij de actie gelanceerd en sindsdien kan iedereen kans maken op een reuzen chocolade paashaas van 70 cm groot en/of een meubelcheque ter waarde van € 500,- welke te besteden is bij een meubelzaak naar keuze. De actie is te vinden op onze Facebook-pagina, deelname is gratis!

Open huis! 

Wat een waanzinnige dag hebben wij gehad bij het open huis van de appartementen aan de Handelsstraat 58 in Stadskanaal! Er kwamen naar schatting ruim 300 belangstellenden langs voor een bezichtiging van de modelwoning en het bespreken van de plannen. Het open huis duurde van 10.00 uur tot 14.00 uur, waarbij de eerste belangstellenden al voor 10 uur in de rij stonden en de laatsten pas na 15.30 uur het pand hebben verlaten. Een topdag!

Op voorhand verkocht! 

Deze week werden er weer een tweetal woningen op voorhand verkocht! De woning aan de Savornin Lohmanlaan 29 in Oude Pekela was maandag gelijk na de bezichtiging al verkocht en ook de woning aan de Sportlaan 13 in Nieuwe Pekela trok gelijk een koper aan. Zo werden er al weer twee woningen op voorhand uit ons aanbod verkocht.

Verkocht onder voorbehoud! 

Aan de H. Hindersstraat 13 in Oude Pekela hebben wij heel kort geleden de woning in de verkoop genomen. Inmiddels is de woning verkocht onder voorbehoud! Binnen een paar weekjes trokken wij de juiste mensen aan en wisten wij de woning al spoedig te verkopen. Ontzettend leuk nieuws voor de verkopers!

Verkocht! 

Ook deze week mochten wij weer felicitaties doorgeven voor een aantal woningen waarvan de verkoop definitief is geworden, omdat de voorwaarden niet meer van toepassing zijn of doordat de kopers de voorwaarden hebben laten vervallen.

De leuke berichten gingen deze week naar de verkopers van de woning aan de A. Reijndersstraat B 203 in Nieuwe Pekela, nadat de woning al enkele jaren elders te koop stond, wisten wij hem nu voor de tweede keer wel definitief te verkopen! Ook gingen de felicitaties naar de verkopers van de woning aan de Vondellaan 63 in Winschoten en naar de verkopers van de woning aan de J.R. Stuutstraat F 11 in Nieuwe Pekela.

Zojuist mochten wij ook goede berichten brengen naar de verkoper van de woning aan de Jan Oldenburgerstraat E 98a, met het prettige nieuws dat ook meneer zich kan voorbereiden op de aanstaande verhuizing!

Binnenkort in de verkoop!

► Aan de Sluisweg 60 in Veendam (Ommelanderwijk) krijgen wij ook een nieuwe woning in de verkoop. De details hiervan maken wij volgende week bekend.

► H. Hindersstraat 32 te Oude Pekela, een heerlijke woning met mogelijkheden. De woning heeft een woonkeuken met grote glazen pui/tuinkamer met zicht op de tuin. De vraagprijs voor deze statige woning met fijne woonkeuken is vastgesteld op € 182.500,- k.k.

► In Vlagtwedde komt aan de Wilmerskamp 95 de woning binnenkort in de verkoop. De vraagprijs voor deze keurige woning zal komen te liggen op € 179.500,- k.k.

► Aan de Apollolaan komt op nummer 101 de woning ook bij ons in de verkoop. Voor deze leuke twee-onder-een-kapwoning zal de vraagprijs € 159.000,- k.k. bedragen

► In Nieuwe Pekela komt er aan de Kerkstraat 68 een leuke tussenwoning in de verkoop, de woning ligt op een centrale plek en zo ben je dicht bij voorzieningen en recreatie

► De woning aan de J.R. Stuutstraat F 12 in Nieuwe Pekela zal over enkele weken te koop worden aangeboden met een vraagprijs van € 179.500,- k.k. en de woning is gelegen aan vaar- en viswater.

► Berkenlaan 6 te Oude Pekela komt binnenkort in de verkoop met een perceel van maar liefst 13.000 m2 eigen grond! Deze woning ligt aan de rand van Oude Pekela en krijgt een vraagprijs van € 350.000,- k.k.

► Ring 10 te Oude Pekela is net als de woning aan de Scheepvaartstraat ook een leuke hoekwoning met een vraagprijs van € 109.500,- k.k. en ook weer leuk voor bijvoorbeeld starters. De foto’s zijn inmiddels binnen. Neem gerust even contact op indien je die alvast even wilt bekijken!

Alvast meer weten over een van deze woningen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Wil je als een van de eersten op de hoogte worden gehouden van al het nieuws in ons aanbod? Laat gerust een zoekprofiel achter op onze site.

Agenda! 

De afgelopen week stonden er 18 bezichtigingen in de agenda, waren er 3 afspraken bij de notaris voor de overdracht van de woning, erden er 7 afspraken gemaakt voor een vrijblijvende waardebepaling en daarnaast werden er ook nog eens 3 nieuwe woningen op de foto gezet, werd er een koopovereenkomst getekend op kantoor en werden er weer diverse gesprekken op kantoor gevoerd onder het genot van een goed kop koffie. Een zeer gevarieerde week!

In de spotlights!

Aan de Albatrosstraat B 91 in Nieuwe Pekela staat een woning die van binnen helemaal naar wens kan worden aangepakt. De vraagprijs bedraagt hier € 78.500,- k.k.

Nieuwsgierig naar deze woning? Kom gerust even kijken tijdens een vrijblijvende bezichtiging. Hij is tevens online te vinden op onze website!

Stille verkoop!

In Nieuwe Pekela komt een woning in de stille verkoop welke wordt gezien als een monument, een helft van een dubbel woonhuis betreft en gebouwd is volgens de Amsterdamse School door architect Kruijer. Er zijn drie slaapkamers, een beschutte tuin, vrijstaande garage en een perceel van circa 380 m2 grond. Op de begane grond is een douche gerealiseerd en ook is er de mogelijkheid om van een kantoor een slaapkamer te maken. Achter de woning is een ruimte te vinden welke dienst kan doen als kantoor aan huis, B&B, extra woonruimte of hobby-atelier. Deze ruimte is voorzien van een keukenblokje, gas en een douche met toilet. De vraagprijs van deze woning ligt op € 185.500,- k.k.

In Nieuwe Pekela (Boven Pekela) komt op termijn een woning in de verkoop met een perceel van 3080 m2 eigen grond. Het betreft een kapiteinswoning in moderne stijl met een vraagprijs van € 350.000,- k.k.

Ook in Nieuwe Pekela is een woning in de stille verkoop in de jaren ’30 stijl, met ruim 1000 m2 eigen grond en een eigen oprit met garage. De vraagprijs hier ligt op € 239.500,- k.k.

Richting Boven Pekela komt ook een bungalow binnenkort in de verkoop. De vraagprijs van deze woning moet nog worden vastgesteld.

Binnenkort in de verhuur! 

Binnenkort komen er nog een aantal woningen in de verhuur:

► Scheepvaartstraat 59 te Oude Pekela, huurprijs € 720,- per maand (exclusief g/w/l)

► Nassaustraat 10 te Winschoten, huurprijs € 1250,- per maand (exclusief g/w/l) gemeubileerd en iedere 14 dagen komt er een interieurverzorgster.

Bedrijfsruimtes te huur!

Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Op dit moment staat de teller al op 43 verkochte woningen in 2019!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 46-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 15 november 2019: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 45-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 8 november 2019: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 44-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 1 november 2019: tijd voor het...

Lees verder