Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 14 juni 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 14 juni 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal

Drie verkochte woningen en een op voorhand verkocht. Een heerlijke week voor een aantal verkopers van de woningen uit ons aanbod. Daarbij kwam ook nog een woning die definitief is verkocht en veel leuke nieuwe woningen aangemeld en in aantocht!

De week die begon met Pinksteren, vloog hier werkelijk voorbij. Veel verschillende telefoontjes, veel afspraken die op kantoor of buiten kantoor plaatsvonden en veel nieuwe mensen leren kennen. Er werd werk verzet voor 5 dagen, terwijl er maar 4 werkdagen waren en dat is in dit weekjournaal allemaal terug te lezen.

Nieuw in de verkoop! 

► Karakteristieke woning, vrij uitzicht en ruimte in en om de woning tref je aan bij de J.R. Stuutstraat F 30 te Nieuwe Pekela. Een fijne ruime woning met mogelijkheden, nu te koop met een vraagprijs van € 229.500,- k.k.

► Een nette woning nabij diverse voorzieningen tref je aan bij de tussenwoning aan de Dorpshuisstraat 17 te Nieuwe Pekela. Hier is de vraagprijs vastgesteld op € 124.500,- k.k. deze is net voor het weekend nog aangemeld.

Binnenkort in de verkoop!

► Ommelanderwijk 11 te Veendam betreft een vrijstaande woning met oprit nabij uitvalswegen. De vraagprijs van deze woning is € 159.500,- k.k.

► In Vlagtwedde komt aan de Ruiten A Kanaal Oost III 4 de vrijstaande woning in de verkoop met een perceel van ruim 4000 m2 grond, 6 slaapkamers en 2 badkamers. Hier wordt de vraagprijs € 299.500,- k.k.

► Wonen in Winschoten? Aan de Brederolaan 8 komt de woning in de verkoop met de vraagprijs van € 109.500,- k.k.

► In het plan ‘Oud Alteveer’ krijgen wij een bouwkavel in de verkoop, deze kavel is gelegen met zicht over het water. De prijs van deze kavel aan de Brik komt te liggen op € 89.500,- k.k.

► Op zoek naar een Bungalow in Veendam? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de woning aan Straat Formosa 15. Deze woning komt namelijk binnenkort in de verkoop met een vraagprijs van € 235.000,- k.k.

► Hugo de Grootstraat 201 te Oude Pekela, een uitgebouwde hoekwoning, met ruime oprit en garage, een goede ligging en in uitstekende staat! Deze woning wordt binnenkort te koop aangeboden met een vraagprijs van € 165.000,- k.k. en deze is echt onverwachts (Hugo de) Groot!

► Bronsveenlaan 7 in Oude Pekela is een woning die nog veel mogelijkheden biedt, voorzien van een grote garage en deels gerenoveerd is. Hier is de vraagprijs € 179.500,- k.k. en dat uitzicht is natuurlijk fantastisch!

► Vlak voor de grens in Oude Pekela staat de woning aan de A. Westersstraat A 167 in Nieuwe Pekela, deze komt te koop met een vraagprijs van € 189.500,- k.k.

Stille verkoop! 
 
Wij krijgen op termijn een woning in de verkoop welke is gelegen nabij het Heeresmeer in Nieuwe Pekela. De woning betreft een twee-onder-een-kapwoning met een slaapkamer op de begane grond. De vraagprijs van deze woning zal komen te liggen op € 167.500,- k.k.
 
Zoekopdracht! 
 
Wil je als een van de eersten op de hoogte worden gehouden van al het nieuws in ons aanbod? Heb jij specifieke woonwensen? Laat gerust een zoekprofiel achter op onze site, of mail ons met de details zodat wij het profiel voor je kunnen opstellen. Dit is geheel vrijblijvend en wie weet kunnen wij je dan binnenkort informeren over je droomhuis!

Verkocht onder voorbehoud! 

Wat weer een week! Er werden meerdere woningen deze week verkocht onder voorbehoud:

► Wilmerskamp 95 te Vlagtwedde is wederom verkocht

► Hoofdweg 73 te Finsterwolde

► H. Hindersstraat 32 te Oude Pekela

Op voorhand verkocht! 

Aan de Berkenlaan 23 in Nieuwe Pekela werd deze week de woning al op voorhand verkocht! De eerste belangstellende werd gelijk de koper en zo mochten wij de verkopers al feliciteren met een zeer snelle verkoop van de woning.

Definitief verkocht! 

Fantastisch nieuws voor de verkoopster van de woning aan de H. Hindersstraat 40 te Oude Pekela. De kopers hebben alles in gereedheid gemaakt voor de aankoop en daarmee is de woning definitief verkocht. De laatste fase is de overdracht die al over enkele weken op de planning staat.

Onder optie!

Twee objecten uit ons aanbod staan onder optie sinds deze week:

► De woning aan de Hoofdweg 79 in ‘t Waar

► De bouwkavel aan de Burgemeester Reijndersstraat 109 te Stadskanaal

Onderhandelingen! 

Op het moment van publicatie van dit weekjournaal zijn er nog twee onderhandelingen gaande. Dit betreft de onderhandeling over de woning aan de J.R. Stuutstraat F 95a te Nieuwe Pekela en de woning aan de Graaf Adolfstraat 15 te Oude Pekela. Hopelijk kunnen wij ook de verkopers van deze woning spoedig positief nieuws brengen! 

In de verhuur!

Voor de verhuur waren er een aantal leuke woningen beschikbaar gekomen, deze woningen zijn inmiddels allen alweer verhuurd (onder voorbehoud). Binnenkort komt er nog een woning beschikbaar in Hoogezand, met een huurprijs van € 850,- per maand. Alvast meer weten over deze woning? Neem vrijblijvend even contact met ons op. Er volgt spoedig meer informatie over de beschikbaarheid van deze en eventuele andere huurwoningen.

Bedrijfsruimtes te huur!

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Op dit moment staat de teller alweer op 57 verkochte woningen in 2019! Even een sprintje gemaakt in de telling van deze week.

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder