Vergelijk aanbiedingen

Favorites

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 15 maart 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal!

Ons weekjournaal staat iedere week om 18.00 uur online. Helaas hebben wij dat deze week niet weten te halen, doordat er nog een paar last-minute items konden worden toegevoegd! Een paar minuten voor 6 werd namelijk nog een woning uit ons aanbod verkocht, op voorhand! Ook de afgelopen week zagen wij weer veel verschillende dingen voorbij komen. Er worden over diverse woningen op dit moment onderhandelingen gevoerd, er zijn een aantal verkocht (o.v.) er werd een nieuwe woning aangemeld en er komen weer leuke nieuwe woningen binnenkort in ons aanbod! Ondanks de slechte weersomstandigheden hebben wij een goede en drukke week achter de rug en gaan wij volgende week weer met frisse moed alle werkzaamheden een vervolg geven en hopen wij weer leuke resultaten uit de lopende onderhandelingen te kunnen halen.

Voor de woning aan de Boskraai 27 in Emmen gaan wij een aantal tweede bezichtigingen inplannen. Hier is nog steeds enorm veel belangstelling voor de woning en wij hopen dan ook spoedig nadere nieuwsberichten te kunnen geven hierover.

Ook kregen wij nog een tweetal beoordelingen binnen van tevreden klanten, aangezien beide met een 10 als cijfer kwamen en hele lovende woorden over ons team. 

Nieuw in de verkoop!

Aan de H. Hindersstraat 13 in Oude Pekela werd een uniek en zeer ruim object aangemeld. Deze woning is voorzien van 7 slaapkamers, een riante leef-/werk-/hobbyruimte van circa 100 m2 en ook nog eens met een tuin van circa 1000 m2 groot. De vraagprijs voor dit pand, vol met mogelijkheden, is € 199.500,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud!

Het appartement welke is gelegen in de Eurostate te Stadskanaal is verkocht onder voorbehoud! De kopers en verkopers zijn tot een akkoord gekomen en wij zullen hiervoor op korte termijn alle puntjes op de i zetten. Ook aan de Veenroe 8 in Oude Pekela werd er een akkoord bereikt en is de woning verkocht onder voorbehoud! De komende week gaan wij er voor zorgen dat ook hier alles op papier wordt gezet voor de juiste afwikkeling van dit leuke nieuws!

Op voorhand verkocht!

In de rubriek ‘binnenkort in de verkoop’ hebben jullie mogelijk de woning aan de Oostlaan 10 in Veendam reeds voorbij zien komen. Deze woning is inmiddels op voorhand verkocht! Dankzij onze publicaties werd er al snel binnen ons eigen netwerk de koper voor de woning gevonden. Ook de woning aan de Scheepvaartstraat 59 in Oude Pekela is op voorhand verkocht! Binnen ons eigen netwerk wisten wij ook hier de koper zeer snel voor te vinden en deze wist kort voor zessen het laatste nieuws van deze week te worden.

Agenda!

Deze week stonden er uiteindelijk 4 afspraken bij verschillende notarissen in de agenda, 16 bezichtigingen bij diverse woningen en dinsdag was Erik de hele dag te vinden aan de Boskraai 27 te Emmen, om daar alle bezichtigingen op afspraak te doen. Voor waardebepalingen kwam Erik deze week nog bij 3 verschillende woningen en ook hebben wij nog 3 2e bezichtigingen in de agenda kunnen plannen. Voor komende week ziet de agenda er weer uit als een zeer gevarieerd aanbod aan afspraken. Erik is voor een cursus/examen een dagdeel op pad en gaat voor een meeting naar het kantoor van VastgoedPro waar wij bij zijn aangesloten. Naast deze afspraken staan er ook nog eens 2 afspraken bij de notaris, een in verkoop name, 3 waardebepalingen en 3 opnames als dan niet met video op de agenda. Voor bezichtigingen staan er op dit moment reeds 10 afspraken ingepland.

Binnenkort in de verkoop! ► Berkenlaan 6 te Oude Pekela komt binnenkort in de verkoop met een perceel van maar liefst 13.000 m2 eigen grond! Deze woning ligt aan de rand van Oude Pekela en krijgt een vraagprijs van € 350.000,- k.k. ► In Winschoten komt aan de Kastanjelaan 24 ook de woning in de verkoop. Deze woning krijgt een vraagprijs van € 179.500,- k.k. en heeft een fijne ligging, eigen garage en moderne setting.

► Hoofdweg 73 te Finsterwolde komt ook binnenkort in de verkoop. Een ruime vrijstaande woning, met aangebouwde garage, voorzien van rolluiken op de bovenverdieping. Inmiddels is hier de vraagprijs vastgesteld op € 299.500,- k.k. ► Ring 10 te Oude Pekela is net als de woning aan de Scheepvaartstraat ook een leuke hoekwoning met een vraagprijs van € 109.500,- k.k. en ook weer leuk voor bijvoorbeeld starters. ► Schoener 9 te Nieuwe Pekela. Een leuke stolpwoning met een vraagprijs van € 185.000,- k.k. gelegen in het plan Oud Alteveer, aan het water.

► Sint Vitusholt 7e Laan 21 a in Winschoten komt binnenkort ook bij ons in de verkoop. Deze woning heeft een fraaie ligging en krijgt een vraagprijs van € 289.500,- k.k.

Alvast meer weten over een van deze woningen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Wil je als een van de eersten op de hoogte worden gehouden van al het nieuws in ons aanbod? Laat gerust een zoekprofiel achter op onze site, dan krijg je direct na aanmelding van de geschikte woning een mailtje in je mailbox.

In de spotlights!

Aan de H. Hindersstraat 109 in Oude Pekela hebben wij een ontzettend goed onderhouden woning in de verkoop. Deze woning ligt aan vaar- en viswater en heeft een extra perceel grond achter de woning. De vraagprijs is hier € 159.500,- k.k.

Nieuwsgierig naar deze woning? Kom gerust even kijken tijdens een vrijblijvende bezichtiging. Hij is tevens online te vinden op onze website met een complete presentatie.

Stille verkoop!

In Nieuwe Pekela (Boven Pekela) komt op termijn een woning in de verkoop met een perceel van 3080 m2 eigen grond. Het betreft een kapiteinswoning in moderne stijl met een vraagprijs van € 350.000,- k.k.

Ook in Nieuwe Pekela is een woning in de stille verkoop in de jaren ’30 stijl, met ruim 1000 m2 eigen grond en een eigen oprit met garage. De vraagprijs hier ligt op € 239.500,- k.k.

Bedrijfsruimtes te huur!

Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Op dit moment staat de teller al op 30 verkochte woningen in 2019! Volgende week in de nieuwe editie van 21 maart van ons weekjournaal brengen we jullie weer verder op de hoogte van het laatste nieuws.

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 45-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 8 november 2019: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 44-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 1 november 2019: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 43-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 25 oktober 2019: tijd voor het...

Lees verder