Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 17 mei 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 17 mei 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal

Als de kat van huis is…..zijn de dames op kantoor druk aan het werk om alles in goede banen te leiden. Erik geniet van een vakantie en daarom wordt alles op en buiten kantoor door de dames waargenomen. We hebben daarom deze week ook gewoon weer (ontzettend leuk) nieuws en reden voor een weekjournaal want de 50e woning van dit jaar is verkocht! Dit vonden wij wel zo leuk om nog even te melden dat helaas de deadline van publicatie niet werd gehaald….maar het nieuws compenseert dat toch zeker wel?!

Wist je dat wij namelijk deze week ook een tweetal woningen hebben verkocht? De woning aan de J.R. Stuutstraat F 12 in Nieuwe Pekela is namelijk nog maar net online en nu alweer verkocht onder voorbehoud! Ook de woning aan de Doorsneeweg 1a in Nieuwe Pekela is verkocht onder voorbehoud en dit was de 50e woning van dit jaar! De woning aan de J.R. Stuutstraat F 95a is onder optie.

Morgen staat het open huis op de planning aan de H. Hindersstraat 32 te Oude Pekela. Voor deze leuke woning is het mogelijk om even vrijblijvend binnen te lopen tussen 10.00 en 12.00 uur. Zien we je morgen?

Verkocht o.v.

De woning aan de J.R. Stuutstraat F 12 in Nieuwe Pekela hebben wij nog maar net aangemeld en is nu alweer verkocht onder voorbehoud! En ook de woning aan de Doorsneeweg 1a is super snel verkocht onder voorbehoud. Nummer 49 en nummer 50 alweer van dit jaar. Super leuk dat wij zoveel verkopers al hebben kunnen blij maken met de verkoop van hun woning.

Verkocht! 

Er werd ook deze week een leuke woningen definitief verkocht:

► Savornin Lohmanlaan 57 te Oude Pekela

Nieuw in de verkoop! 

Deze hele week hebben weer een nieuwe woning aangemeld en ook een perceel bouwgrond.

► Wilmerskamp 90 te Vlagtwedde een super leuke woning met een vraagprijs van € 145.000,- k.k.

► Burgemeester Reijndersstraat 109 te Stadskanaal, een perceel bouwgrond met kant-en-klare plannen welke daar ter plekke gerealiseerd kunnen worden.

Binnenkort in de verkoop!

► In Nieuwe Pekela komt een woning in de verkoop aan de A. Westersstraat A 25 te Nieuwe Pekela. De woning wordt gezien als een monument, een helft van een dubbel woonhuis betreft en gebouwd is volgens de Amsterdamse School door architect Kruijer. Er zijn drie slaapkamers, een beschutte tuin, vrijstaande garage en een perceel van circa 380 m2 grond. Op de begane grond is een douche gerealiseerd en ook is er de mogelijkheid om van een kantoor een slaapkamer te maken. Achter de woning is een ruimte te vinden welke dienst kan doen als kantoor aan huis, B&B, extra woonruimte of hobby-atelier. Deze ruimte is voorzien van een keukenblokje, gas en een douche met toilet. De vraagprijs van deze woning ligt op € 185.500,- k.k.

► De prachtige woning aan de Hoofdweg 79 in Bellingwolde komt binnenkort bij ons in de verkoop met een vraagprijs van € 270.000,- k.k. deze woning is centraal gelegen met voorzieningen zoals een school en het multifunctioneel centrum op loopafstand.

► In het plan ‘Oud Alteveer’ krijgen wij een bouwkavel in de verkoop, deze kavel is gelegen met zicht over het water. De prijs van deze kavel aan de Brik komt te liggen op € 89.500,- k.k.

► (Daar aan de) Waterkant 14 te Oude Pekela komt een mooie rietgedekte twee-onder-een-kapwoning nieuw in de verkoop. Zojuist werd het seintje gegeven dat de woning in de verkoop komt met een vraagprijs van € 179.000,- k.k.

► H. Hindersstraat 111 te Oude Pekela, een werkelijk prachtige woning, in super nette staat en met en vraagprijs van € 260.000,- k.k.

► Jan Koolhoflaan 19 te Nieuwe Pekela is een woning welke is voorzien van kunststof, gelegen op een ruim perceel en in een rustige woonwijk. De vraagprijs is hier vastgesteld op € 265.000,- k.k.

► Hendrik Westerstraat 36 te Oude Pekela is ook een zeer leuke woning die bij ons in de verkoop komt, met een vraagprijs van € 147.500,- k.k.

► In Wedde komt aan de Hoornderweg 23 de woning bij ons in de verkoop. De vraagprijs zal hier komen te liggen op € 275.000,- k.k.

► Berkenlaan 6 te Oude Pekela komt binnenkort in de verkoop met een perceel van maar liefst 13.000 m2 eigen grond! Deze woning ligt aan de rand van Oude Pekela en krijgt een vraagprijs van € 369.000,- k.k. deze woning komt naar verwachting volgende week online. Alvast meer weten over een van deze woningen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Wil je als een van de eersten op de hoogte worden gehouden van al het nieuws in ons aanbod? Laat gerust een zoekprofiel achter op onze site.

In de spotlights!

Graag zetten wij een woning in de spotlights waarvan wij denken dat deze toch echt nog wat meer in zijn mars heeft dan de huidige belangstelling die er voor de woning is. De woning aan de J.R. Stuutstraat F 26 in Nieuwe Pekela is nou echt zo’n woning waar wij je graag willen uitnodigen om je te laten verrassen van de ruimte in de woning….aan de buitenkant zie je niet direct dat er behoorlijke ruimte in de woning zit, daarom is ons advies om bij twijfel zeker even binnen te stappen.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van deze woning? Kom gerust even kijken tijdens een vrijblijvende bezichtiging of bekijk de volledige presentatie online op onze website!

Stille verkoop!

In Nieuwe Pekela is een woning in de stille verkoop in de jaren ’30 stijl, met ruim 1000 m2 eigen grond en een eigen oprit met garage. De vraagprijs hier ligt op € 239.500,- k.k.

In de verhuur! 

Voor de verhuur zijn er een aantal leuke woningen beschikbaar gekomen:

► A. Reijndersstraat B 207 te Nieuwe Pekela, een leuke vrijstaande woning aan het water met een tweetal slaapkamers. Hier wordt de huurprijs € 720,- per maand (excl. g/w/l)

► Harm van der Laanweg 10 te Nieuwe Pekela, een complete tussenwoning voor € 720,- euro per maand (excl. g/w/l)

► Nassaustraat 10 te Winschoten, huurprijs € 1000,- per maand (exclusief g/w/l) ongemeubileerd. *verhuurd onder voorbehoud*

► Erasmusstraat 67 te Oude Pekela, ook hier geldt een huurprijs van € 720,- per maand exclusief g/w/l. *verhuurd onder voorbehoud*

► Bovenburen 211 te Winschoten, huurprijs € 720,- per maand *verhuurd onder voorbehoud*

► Lapland 13 te Delfzijl met een huurprijs van € 720,- per maand, deze woning is ook gemeubileerd te huur voor een bedrag van € 850,- per maand. Genoemde prijzen zijn exclusief g/w/l.  *verhuurd onder voorbehoud*

Bedrijfsruimtes te huur!

Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Op dit moment staat de teller alweer op 50 verkochte woningen in 2019!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder