Vergelijk aanbiedingen

Favorites

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 18 januari 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 18 januari 2019
Siefkes Vastgoed Weekjournaal
 
Op dit moment staat de teller voor 2019 al op 8 verkochte woningen! Het jaar is nog maar net begonnen, maar wij gaan in rap tempo verder met de flow die wij in 2018 steeds verder wisten op te bouwen. Benieuwd naar de eindscore van 2018? Volgende week maken we dit bekend….hoeveel woningen denken jullie dat wij in het afgelopen jaar wisten te verkopen?
Erik is vandaag in Londen en stond daar bij een makelaarskantoor bij de raampresentaties te kijken. Gezien de Real Estate prijzen in hartje Londen heeft Erik toch maar besloten om gewoon maandag weer bij ons op kantoor de klanten in onze regio bij te staan. Een transfer naar Arsenal zat er helaas niet in, maar gelukkig heeft hij zijn roeping als makelaar van Oost-Groningen reeds gevonden!
Wij kregen diverse leuke beoordelingen binnen van klanten waarvan de woning is verkocht in de afgelopen maanden. Al met al hebben wij op Funda nu een gemiddelde score van 9.1 op basis van 79 beoordelingen! Vooral de toelichting van onze klanten is voor ons fantastisch om te lezen. Neem gerust een kijkje op onze kantoorpagina op Funda.nl voor alle beoordelingen.
 
De gewonnen fotoshoot werd afgelopen week uitgereikt aan de winnares, Josette. Zij wist het verschil op te merken in de video en de presentatie van de woning aan de Verlaatjeswijk 1 in Oude Pekela.
Nieuw in de verkoop! 
De afgelopen week hebben wij weer een leuke woning aangemeld op de diverse woningsites. Neem maar eens een kijkje bij deze woning:
► Hoofdweg 84 te Wedde met een vraagprijs van €219.500,- k.k.
Maandag wordt de woning aan de Hoofdweg 217 in Blijham aangemeld, deze riante woning met inpandige bedrijfsruimte/kantoor komt op de markt met een vraagprijs van €415.000,- k.k.
Nieuwe kansen!
 
Voor de woning aan de A. Reijndersstraat B 20 in Nieuwe Pekela is het mogelijk om weer bezichtigingen te plannen.
 
Ook voor de woning aan de J.R. Stuutstraat F 11 in Nieuwe Pekela kunnen er nog weer bezichtigingen ingepland worden.
 
Neem gerust contact op indien je over een van deze woningen meer zou willen weten.
Verkocht
 
► Rondweg 2 te Nieuwe Pekela was op voorhand verkocht en inmiddels is ook hier alles rond en is de woning definitief verkocht!
► De Oosterstraat 30 in Blijham is ook definitief verkocht. De kopers wisten hun eigen woning definitief te verkopen en ook de hypotheek verder rond te krijgen.
► De woning aan de Rondweg 90 in Nieuwe Pekela was ook op voorhand verkocht en ook deze kopers kregen groen licht via Rick Becker van Becker Verzekeringen en Hypotheken dat de hypotheek akkoord is en de woning definitief kan worden aangekocht!
Verkocht onder voorbehoud 
Wij wisten weer een aantal leuke woningen te verkopen uit ons aanbod de afgelopen week!
► Kienholt 8 in Nieuwe Pekela, verkocht onder voorbehoud
► Kienholt 2 in Nieuwe Pekela, op voorhand verkocht
► Vrijheidsstraat 82 te Oude Pekela, verkocht onder voorbehoud
► Merellaan 13 te Nieuwe Pekela, verkocht onder voorbehoud
► Dr. H. Brouwerstraat D 103 te Nieuwe Pekela, verkocht onder voorbehoud
 
Agenda
 
► 10 keer was er een bezichtiging ingepland bij een van de woningen uit ons aanbod en daarbij resulteerde en aantal hiervan in de verkoop van de desbetreffende woning.
► Enkele waardebepalingen in Nieuwe Pekela stonden voor Erik op de agenda en ook was hij bij een vakantiewoning voor een waardebepaling. In Nieuwe Pekela was hij bij een bijzonder object met rijke historie waar waarschijnlijk elke inwoner van Nieuwe Pekela wel eens is geweest of van heeft gehoord. Binnenkort horen wij of dit object ook definitief in de verkoop komt. 
Binnenkort in de verkoop! 
 
► Vondellaan 63 te Winschoten
► Kibbelgaarn 1 te Veendam
► H. Hindersstraat 109 te Oude Pekela
► Hoofdweg 217 in Blijham
► Dorpsstraat 96 te Kielwindeweer
Meer weten over een van bovengenoemde woningen? Neem volgende week gerust even vrijblijvend contact met ons op.
 
Huurwoningen beschikbaar 
Voor de verhuur komt vanaf maandag de woning aan de Oude Tolweg 11 in Nieuwediep beschikbaar. Deze woning is inmiddels op onze site te vinden voor meer informatie.
Aan de Meerweg 132 C in Haren hebben wij een woonboot beschikbaar voor de verhuur vanaf 1 februari. De details over deze heerlijke woonark zijn ook op onze site te vinden!
 
Nieuwe ronde, nieuwe kansen! 
 
De agenda voor volgende week zit weer vol met allerlei verschillende afspraken. Erik komt bij de weg voor diverse waardebepalingen, bezichtigingen en ook op kantoor bij diverse makelaars.
Wij maken ons weer op voor een leuke week die vermoedelijk weer net zo vol variatie zit als de afgelopen week.

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 45-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 8 november 2019: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 44-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 1 november 2019: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 43-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 25 oktober 2019: tijd voor het...

Lees verder