Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal editie 19 april 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal editie 19 april 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal!

De paashaas heeft ons kantoor verlaten, de gelukkige winnaars hebben hem opgehaald bij ons op kantoor en gaan er met het hele gezin eens goed voor zitten.

In de tussentijd hebben wij deze week een aantal gesprekken gevoerd met mogelijke kandidaten voor de vacature. Wij hebben het idee dat wij de juiste persoon er tussen hebben gevonden en gaan volgende week kijken of we dit rond kunnen maken met deze kandidaat!

Het paasweekend hebben wij gewijzigde openingstijden. Vandaag, goede vrijdag, was ons kantoor gesloten en ook maandag zal het kantoor gesloten zijn. Alle mails en WhatsApp berichten zullen wij dinsdag weer beantwoorden, laat dus gerust je berichtje achter voor ons.

Nieuw in de verkoop! 

Aan de Ring 10 in Oude Pekela is een keurige hoekwoning nieuw in de verkoop gekomen. De vraagprijs bedraagt hier € 109.500,- k.k. en de woning heeft een eigen oprit, nette tuin en drie slaapkamers op de eerste verdieping. Meer zien? Kom vrijblijvend even binnenkijken tijdens een bezichtiging.

Op voorhand verkocht! 

De woning aan de Kerkstraat 68 in Nieuwe Pekela is alweer verkocht op voorhand! Ook hier werden al snel bezichtigingen ingepland en inmiddels zijn de handtekening al gezet onder de koopovereenkomst.

Weer beschikbaar! 

De woning aan de H. Hindersstraat 13 te Oude Pekela leek verkocht te zijn, maar inmiddels is duidelijk geworden dat er weer volop kansen zijn voor nieuwe belangstellenden!

Verkocht! 

Een topweek voor diverse verkopers! Er werden een aantal leuke woningen definitief verkocht:

► Wischmei 67 te Vlagtwedde

► Eurostate 15 te Stadskanaal

► Jan Oldenburgerstraat E 98a te Nieuwe Pekela

► Kienholt 2 te Nieuwe Pekela

► Boskraai 27 te Emmen

Binnenkort in de verkoop!

► Doorsneeweg 1a te Nieuwe Pekela, een heerlijke knusse bungalow met twee slaapkamers, de vraagprijs hier wordt € 159.500,- k.k.

► Grintweg 134 te Winschoten is een woning die volledig is opgeknapt en daarmee komt de woning op de markt met een vraagprijs van € 145.000,- k.k.

► In Wedde komt aan de Hoornderweg 23 de woning bij ons in de verkoop. De vraagprijs zal hier komen te liggen op € 275.000,- k.k.

► Aan de Sluisweg 60 in Veendam (Ommelanderwijk) krijgen wij ook een nieuwe woning in de verkoop. De details hiervan maken wij volgende week bekend.

► H. Hindersstraat 32 te Oude Pekela, een heerlijke woning met mogelijkheden. De woning heeft een woonkeuken met grote glazen pui/tuinkamer met zicht op de tuin. De vraagprijs voor deze statige woning met fijne woonkeuken is vastgesteld op € 182.500,- k.k.

► In Vlagtwedde komt aan de Wilmerskamp 95 de woning binnenkort in de verkoop. De vraagprijs voor deze keurige woning zal komen te liggen op € 179.500,- k.k.

► Aan de Apollolaan komt op nummer 101 de woning ook bij ons in de verkoop. Voor deze leuke twee-onder-een-kapwoning zal de vraagprijs € 159.000,- k.k. bedragen

► De woning aan de J.R. Stuutstraat F 12 in Nieuwe Pekela zal over enkele weken te koop worden aangeboden met een vraagprijs van € 179.500,- k.k. en de woning is gelegen aan vaar- en viswater.

► Berkenlaan 6 te Oude Pekela komt binnenkort in de verkoop met een perceel van maar liefst 13.000 m2 eigen grond! Deze woning ligt aan de rand van Oude Pekela en krijgt een vraagprijs van € 350.000,- k.k.

Alvast meer weten over een van deze woningen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Wil je als een van de eersten op de hoogte worden gehouden van al het nieuws in ons aanbod? Laat gerust een zoekprofiel achter op onze site.

In de spotlights!

Aan de Dorpsstraat 96 in Kiel-Windeweer staat een mooie woning met een heerlijk perceel grond te koop. Echt een aanrader om eens te bekijken.

Nieuwsgierig naar deze woning? Kom gerust even kijken tijdens een vrijblijvende bezichtiging. Hij is tevens online te vinden op onze website!

Stille verkoop!

In Nieuwe Pekela komt een woning in de stille verkoop welke wordt gezien als een monument, een helft van een dubbel woonhuis betreft en gebouwd is volgens de Amsterdamse School door architect Kruijer. Er zijn drie slaapkamers, een beschutte tuin, vrijstaande garage en een perceel van circa 380 m2 grond. Op de begane grond is een douche gerealiseerd en ook is er de mogelijkheid om van een kantoor een slaapkamer te maken. Achter de woning is een ruimte te vinden welke dienst kan doen als kantoor aan huis, B&B, extra woonruimte of hobby-atelier. Deze ruimte is voorzien van een keukenblokje, gas en een douche met toilet. De vraagprijs van deze woning ligt op € 185.500,- k.k.

In Nieuwe Pekela (Boven Pekela) komt op termijn een woning in de verkoop met een perceel van 3080 m2 eigen grond. Het betreft een kapiteinswoning in moderne stijl met een vraagprijs van € 350.000,- k.k.

Ook in Nieuwe Pekela is een woning in de stille verkoop in de jaren ’30 stijl, met ruim 1000 m2 eigen grond en een eigen oprit met garage. De vraagprijs hier ligt op € 239.500,- k.k.

Binnenkort in de verhuur! 

Binnenkort komen er nog een aantal woningen in de verhuur:

► Scheepvaartstraat 59 te Oude Pekela, huurprijs € 720,- per maand (exclusief g/w/l)

► Nassaustraat 10 te Winschoten, huurprijs € 1250,- per maand (exclusief g/w/l) gemeubileerd en iedere 14 dagen komt er een interieurverzorgster.

► Bovenburen 211 te Winschoten, huurprijs € 720,- per maand

► Erasmusstraat 67 te Oude Pekela

Bedrijfsruimtes te huur!

Aan de Langestraat 82 komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Op dit moment staat de teller al op 44 verkochte woningen in 2019!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder