Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 21 juni 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 21 juni 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal

Het is vrijdag 21 juni 2019, 18.00 uur: tijd voor het weekjournaal van Siefkes Vastgoed.

Alhoewel het deze week buiten slecht weer was, scheen op kantoor de zon! Het was een drukke week vol met leuke dingen: er zijn deze week maar liefst 6 woningen verkocht! Daarnaast zijn er weer een aantal woningen bij ons aangemeld die binnenkort bij ons in de verkoop komen. Genoeg leuk nieuws om te delen en dat is allemaal te vinden in dit weekjournaal.

Nieuw in de verkoop! 

Een uitstekend onderhouden, erg leuke en verrassend grote hoekwoning  aan de Hugo de Grootstraat 201 te Oude Pekela. Gelegen aan een bosrand en met eigen garage en oprit, voor een vraagprijs van € 165.000,- k.k.

Binnenkort in de verkoop!

► Bronsveenlaan 7 in Oude Pekela is een woning die nog veel mogelijkheden biedt, voorzien van een grote garage en deels gerenoveerd is. Hier is de vraagprijs € 179.500,- k.k. en dat uitzicht is natuurlijk fantastisch!

► Ommelanderwijk 11 te Veendam betreft een vrijstaande woning met oprit nabij uitvalswegen. De vraagprijs van deze woning is € 159.500,- k.k.

► In Vlagtwedde komt aan de Ruiten A Kanaal Oost III 4 de vrijstaande woning in de verkoop met een perceel van ruim 4000 m2 grond, 6 slaapkamers en 2 badkamers. Hier wordt de vraagprijs € 299.500,- k.k.

► In het plan ‘Oud Alteveer’ krijgen wij een bouwkavel in de verkoop, deze kavel is gelegen met zicht over het water. De prijs van deze kavel aan de Brik komt te liggen op € 89.500,- k.k.

► Vlak voor de grens in Oude Pekela staat de woning aan de A. Westersstraat A 167 in Nieuwe Pekela, deze komt te koop met een vraagprijs van € 189.500,- k.k. .

► De vrijstaande woning aan de Spoorstraat 35 te Stadskanaal met eigen oprit en uitzicht op veel groen, is binnenkort in de verkoop met een vraagprijs van € 169.500,- k.k.

► Abraham Westersstraat A 25 te Nieuwe Pekela: deze woning wordt gezien als een monument, een helft van een dubbel woonhuis betreft en gebouwd is volgens de Amsterdamse School door architect Kruijer. Er zijn drie slaapkamers, een beschutte tuin, vrijstaande garage en een perceel van circa 380 m2 grond. Op de begane grond is een douche gerealiseerd en ook is er de mogelijkheid om van een kantoor een slaapkamer te maken. Achter de woning is een ruimte te vinden welke dienst kan doen als kantoor aan huis, B&B, extra woonruimte of hobby-atelier. Deze ruimte is voorzien van een keukenblokje, gas en een douche met toilet. De vraagprijs van deze woning ligt op € 179.500,- k.k.

► Een mooie vrijstaande woning aan de Tolhuiswijk 5 te Oude Pekela met fijne tuin en aangebouwde garage, komt binnenkort in de verkoop met een vraagprijs van € 215.000,- k.k.

► Scheepswerfstraat 30 te Stadskanaal: een vrijstaande woning gelegen aan vaar- en viswater, waar de vraagprijs € 175.000,- k.k. van zal bedragen wanneer deze binnenkort in de verkoop komt.

Stille verkoop! 

Wij krijgen op termijn een woning in de verkoop welke is gelegen nabij het Heeresmeer in Nieuwe Pekela. De woning betreft een twee-onder-een-kapwoning met een slaapkamer op de begane grond. De vraagprijs van deze woning zal komen te liggen op € 167.500,- k.k.
 
Spotlight!
 
De woning aan de Wilmerskamp 90 te Vlagtwedde is een fijne complete woning in een leuke woonwijk, zeer geschikt voor bijvoorbeeld starters met een vraagprijs van € 145.000,- k.k.
 
Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van deze woning? Kom gerust even kijken tijdens een vrijblijvende bezichtiging of bekijk de volledige presentatie online op onze website!
 
Zoekopdracht! 
 
Wil je als een van de eersten op de hoogte worden gehouden van al het nieuws in ons aanbod? Heb jij specifieke woonwensen? Laat gerust een zoekprofiel achter op onze site, of mail ons met de details zodat wij het profiel voor je kunnen opstellen. Dit is geheel vrijblijvend en wie weet kunnen wij je dan binnenkort informeren over je droomhuis!

Verkocht onder voorbehoud! 

Wat een week! Er zijn maar liefst 6 woningen verkocht, waarvan er 5 onder voorbehoud:

► Tjalk 13 te Nieuwe Pekela

► J.R. Stuutstraat F 95A te Nieuwe Pekela

► Hoofdweg 79 in ‘t Waar

► Graaf Adolfstraat 15 te Oude Pekela

► J.R. Stuutstraat F 26 te Nieuwe Pekela

Op voorhand verkocht! 

De woning aan de Brederolaan 8 te Winschoten is deze week op voorhand verkocht. De eerste geïnteresseerde die de woning bekeken heeft, heeft de woning aangekocht. Met dit mooie nieuws mochten wij de verkopers deze week verblijden!

Definitief verkocht! 

Geweldig nieuws voor de verkopers van de volgende woningen:

►Tjamme 82 te Veendam

►Hoofdweg 79 te Bellingwolde (in samenwerking met Anderz Makelaar uit Groningen)

►Doorsneeweg 1A te Nieuwe Pekela

De kopers van deze woningen hebben ons verteld dat zij alles voor de koop gereed hebben kunnen maken. Dat betekent dat de verkoop van de woningen definitief is en dat we uit kunnen kijken naar de overdracht van de woningen aan hun nieuwe eigenaren.

Onder optie!

Ook deze week is er weer een woning onder optie geplaatst:

► De woning aan de Straat Formosa 15 te Veendam

In de verhuur!

Voor de verhuur zijn er een aantal leuke woningen beschikbaar gekomen:

► Bilderdijklaan 66 te Hoogezand: een leuke twee-onder-een-kap woning met eigen oprit en garage. De huurprijs bedraagt € 850,– per maand, excl. g/w/l.

► Ds. Sannesstraat 134 te Veendam: een tussenwoning met fijne tuin. De huurprijs is € 720,– per maand, excl. g/w/l.

► Graaf Adolfstraat 13 te Oude Pekela: een complete tussenwoning voor een huurprijs van € 710,– per maand, excl. g/w/l.

► Oude Tolweg 11 te Nieuwe Diep: een vrijstaande woning op een recreatiepark, voor een huurprijs van € 800,– per maand excl.g/w/l.

► Tevens is er nog een appartement beschikbaar in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal dat compleet gerenoveerd en gemoderniseerd wordt.

Meer weten over een van deze woningen, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

Bedrijfsruimtes te huur!

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Op dit moment staat de teller alweer op 63 verkochte woningen in 2019!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder