Vergelijk aanbiedingen

Favorites

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 22 maart 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 22 maart 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal!

Deze week begon met een 5-tal verkopen op maandag! Een ontzettend goede start van de week en uiteindelijk zijn er deze week weer 6 woningen verkocht. Volgende week zaterdag staat de nationale open huizendag weer op de planning. Tussen 11.00 en 15.00 uur kun je dan vrijblijvend rondkijken bij een van de deelnemende woningen. Volg ons op social media voor een overzicht van de deelnemende woningen! Volgende week gaan we een super luxe appartementencomplex aanmelden. Dit project ziet er echt super uit en wij kunnen dan ook niet wachten om dit met jullie te kunnen delen.

Nieuw in de verkoop!

De Thorbeckelaan 79 in Oude Pekela is nieuw in de verkoop gekomen en staat sinds vanmiddag online! De woning heeft een vraagprijs van € 169.500,- k.k. en daarbij vind je bij deze woning een leuke tuin, dubbele oprit en vrijstaande garage. In de woning tref je een drietal slaapkamers aan.

Verkocht onder voorbehoud!

In Emmen hebben wij de woning aan de Boskraai 27 verkocht onder voorbehoud! Hier kwam direct na het publiceren al veel reactie op af en daarom werd er een aparte bezichtigingsdag ingepland. Inmiddels hebben we de kopers gevonden en is ook deze woning dus verkocht onder voorbehoud.

De woning aan de Winschoterweg 6 in Oude Pekela is ook alweer verkocht onder voorbehoud! Deze woning stond nog maar korte tijd online en is heel snel verkocht. Ook werd in Oude Pekela de woning aan de Savornin Lohmanlaan verkocht onder voorbehoud. Beide woningen waren leuke twee-onder-een-kapwoningen met mogelijkheden. De bungalow aan de Veemstede 75 trok ook veel belangstellenden en ook deze woning is verkocht onder voorbehoud. Daarnaast wisten wij ook de vrijstaande woning aan de H. Hindersstraat 40 in Oude Pekela, met een grote tuin, te verkopen. In Veendam, om specifiek te zijn op Ommelanderwijk, werd de woning aan de Houtduifstraat 35 verkocht onder voorbehoud! Deze leuke hoekwoning met leuke tuin krijgt binnenkort ook een nieuwe eigenaar. Voor alle woningen zijn wij de afgelopen dagen druk bezig geweest met het verzamelen van gegevens, het opstellen van de koopovereenkomst en het rondsturen van de stukken zodat deze ondertekend kunnen worden.

Verkocht! 

Er werden deze week een tweetal woningen gewijzigd van verkocht onder voorbehoud in verkocht! De woning aan de Kienholt 8 in Nieuwe Pekela en de woning aan de Burgemeester Snaterlaan 84 in Oude Pekela werden beide definitief verkocht, nadat de kopers alle puntje op de i hebben gezet voor de aankoop.

Binnenkort in de verkoop!

► De woning aan de Frans Halslaan 9 in Nieuwe Pekela zal binnenkort op de foto worden vastgelegd want ook deze komt bij ons in de verkoop. De woning is voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en heeft de mogelijkheid voor een praktijkruimte aan huis.

► Aan de Savornin Lohmanlaan 29 in Oude Pekela komt een leuke tussenwoning in de verkoop met een vraagprijs van € 99.500,- k.k.

► De Vrijheidsstraat 27 in Oude Pekela zal ook binnenkort te koop worden aangeboden met een vraagprijs van € 135.000,- k.k. Deze hoekwoning is in een zeer goede staat!

► De woning aan de J.R. Stuutstraat F 12 in Nieuwe Pekela zal over enkele weken te koop worden aangeboden met een vraagprijs van € 179.500,- k.k. en de woning is gelegen aan vaar- en viswater.

► Berkenlaan 6 te Oude Pekela komt binnenkort in de verkoop met een perceel van maar liefst 13.000 m2 eigen grond! Deze woning ligt aan de rand van Oude Pekela en krijgt een vraagprijs van € 350.000,- k.k.

► In Winschoten komt aan de Kastanjelaan 24 ook de woning in de verkoop. Deze woning krijgt een vraagprijs van € 179.500,- k.k. en heeft een fijne ligging, eigen garage en moderne setting.

► Hoofdweg 73 te Finsterwolde komt ook binnenkort in de verkoop. Een ruime vrijstaande woning, met aangebouwde garage, voorzien van rolluiken op de bovenverdieping. Inmiddels is hier de vraagprijs vastgesteld op € 299.500,- k.k.

► Ring 10 te Oude Pekela is net als de woning aan de Scheepvaartstraat ook een leuke hoekwoning met een vraagprijs van € 109.500,- k.k. en ook weer leuk voor bijvoorbeeld starters.

► Schoener 9 te Nieuwe Pekela. Een leuke stolpwoning met een vraagprijs van € 185.000,- k.k. gelegen in het plan Oud Alteveer, aan het water.

► Sint Vitusholt 7e Laan 21 a in Winschoten komt binnenkort ook bij ons in de verkoop. Deze woning heeft een fraaie ligging en krijgt een vraagprijs van € 289.500,- k.k.

Alvast meer weten over een van deze woningen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Wil je als een van de eersten op de hoogte worden gehouden van al het nieuws in ons aanbod? Laat gerust een zoekprofiel achter op onze site, dan krijg je direct na aanmelding van de geschikte woning een mailtje in je mailbox.

In de spotlights!

Aan de J.R. Stuutstraat F 26 in Nieuwe Pekela staat een ontzettend sfeervolle twee-onder-een-kapwoning te koop. Deze woning moet je echt even van binnen komen bekijken om de mogelijkheden met eigen ogen te kunnen zien. De woning zit namelijk vol met verrassingen. De vraagprijs is hier € 147.500,- k.k.

Nieuwsgierig naar deze woning? Kom gerust even kijken tijdens een vrijblijvende bezichtiging. Hij is tevens online te vinden op onze website met een complete presentatie.

Stille verkoop!

In Nieuwe Pekela (Boven Pekela) komt op termijn een woning in de verkoop met een perceel van 3080 m2 eigen grond. Het betreft een kapiteinswoning in moderne stijl met een vraagprijs van € 350.000,- k.k.

Ook in Nieuwe Pekela is een woning in de stille verkoop in de jaren ’30 stijl, met ruim 1000 m2 eigen grond en een eigen oprit met garage. De vraagprijs hier ligt op € 239.500,- k.k.

Bedrijfsruimtes te huur!

Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Op dit moment staat de teller al op 36 verkochte woningen in 2019! Volgende week in de nieuwe editie van 29 maart van ons weekjournaal brengen we jullie weer verder op de hoogte van het laatste nieuws. Ook zullen we dan alle deelnemers van het open huis nog even benoemen!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 45-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 8 november 2019: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 44-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 1 november 2019: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 43-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 25 oktober 2019: tijd voor het...

Lees verder