Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 24 mei 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 24 mei 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal 

De tweede en laatste week van Erik zijn vakantie waarbij de dames op kantoor zich prima hebben gered. Waarbij ook deze week alweer een woning op voorhand is verkocht! 

De woning aan de J.R. Stuutstraat F 12 in Nieuwe Pekela is weer beschikbaar gekomen. Vorige week hebben we in het weekjournaal gemeld dat deze woning onder voorbehoud verkocht was, echter is deze week toch weer de situatie ontstaan dat de woning weer als beschikbaar kon worden aangemeld. Mocht je een kijkje willen nemen bij deze leuke woning, neem dan gerust contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging.

Het open huis van afgelopen zaterdag bij de H. Hindersstraat 32 te Oude Pekela was een groot succes. Veel mensen hebben het open huis bezocht en een kijkje genomen bij deze leuke woning. Wie weet zat de koper van woning wel tussen de kijkers, we wachten in spanning af! Hopelijk weten wij hier volgende week een leuk vervolg aan te geven. 

Voor de komende twee weken heeft onze makelaar Erik 16 afspraken in zijn agenda staan bij woningen om een waardebepaling te doen. Wie weet wat voor leuks hier uit naar voren komt!

Op voorhand verkocht

De woning aan de Hoofdweg 79 in Bellingwolde is deze week op voorhand verkocht. Een leuke verkoop in samenwerking met Anderz Makelaar uit Groningen. We zijn erg blij dat we opnieuw een koper en verkoper hebben kunnen blij maken met een razendsnelle verkoop. Teamwork! 

Nieuw in de verkoop! 

Deze week hebben weer drie nieuwe woningen aangemeld en zijn nieuw in de verkoop:
►Hendrik Westerstraat 36 te Oude Pekela, een zeer leuke woning die bij ons in de verkoop is met een vraagprijs van € 147.500,- k.k.
H. Hindersstraat 111 te Oude Pekela, een werkelijk prachtige woning, in super nette staat en met een vraagprijs van € 260.000,- k.k.
(Daar aan de) Waterkant 14 te Oude Pekela is de mooie rietgedekte twee-onder-een-kapwoning nieuw in de verkoop. Hier aan de Waterkant is er kans op een nat pak en een vraagprijs van € 179.000,- k.k.

Binnenkort in de verkoop!

► In Nieuwe Pekela komt een woning in de verkoop aan de A. Westersstraat A 25 te Nieuwe Pekela. De woning wordt gezien als een monument, een helft van een dubbel woonhuis betreft en gebouwd is volgens de Amsterdamse School door architect Kruijer. Er zijn drie slaapkamers, een beschutte tuin, vrijstaande garage en een perceel van circa 380 m2 grond. Op de begane grond is een douche gerealiseerd en ook is er de mogelijkheid om van een kantoor een slaapkamer te maken. Achter de woning is een ruimte te vinden welke dienst kan doen als kantoor aan huis, B&B, extra woonruimte of hobby-atelier. Deze ruimte is voorzien van een keukenblokje, gas en een douche met toilet. De vraagprijs van deze woning ligt op € 185.500,- k.k.
► In het plan ‘Oud Alteveer’ krijgen wij een bouwkavel in de verkoop, deze kavel is gelegen met zicht over het water. De prijs van deze kavel aan de Brik komt te liggen op € 89.500,- k.k.
► Jan Koolhoflaan 19 te Nieuwe Pekela is een woning welke is voorzien van kunststof, gelegen op een ruim perceel en in een rustige woonwijk. De vraagprijs is hier vastgesteld op € 265.000,- k.k. Deze woning komt naar verwachting volgende week online.
► Berkenlaan 6 te Oude Pekela komt binnenkort in de verkoop met een perceel van maar liefst 13.000 m2 eigen grond! Deze woning ligt aan de rand van Oude Pekela en krijgt een vraagprijs van € 369.000,- k.k.

Alvast meer weten over een van deze woningen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Wil je als een van de eersten op de hoogte worden gehouden van al het nieuws in ons aanbod? Laat gerust een zoekprofiel achter op onze site.

In de spotlights!

Graag zetten wij een woning in de spotlights waarvan wij denken dat deze toch echt nog wat meer in zijn mars heeft dan de huidige belangstelling die er voor de woning is. De woning aan de H. Hindersstraat 109 in Oude Pekela is een nette woning met een diepe tuin. Met de drie slaapkamers, bijkeuken met witgoedaansluitingen, zolder en uitzicht op de landerijen is het een woning met veel potentie. Wat ons betreft zeker een woning die de moeite waard is om kijkje bij te gaan nemen!

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van deze woning? Bel ons gerust voor een afspraak om even te komen kijken tijdens een vrijblijvende bezichtiging of bekijk de volledige presentatie online op onze website!

In de verhuur! 

Voor de verhuur zijn er een aantal leuke woningen beschikbaar gekomen:
► A. Reijndersstraat B 207 te Nieuwe Pekela, een leuke vrijstaande woning aan het water met een tweetal slaapkamers. Hier wordt de huurprijs € 720,- per maand (excl. g/w/l)
► Harm van der Laanweg 10 te Nieuwe Pekela, een complete tussenwoning voor € 720,- euro per maand (excl. g/w/l)
► Nassaustraat 10 te Winschoten, huurprijs € 1000,- per maand (exclusief g/w/l) ongemeubileerd. *verhuurd onder voorbehoud*
► Lapland 13 te Delfzijl met een huurprijs van € 720,- per maand, deze woning is ook gemeubileerd te huur voor een bedrag van € 850,- per maand. Genoemde prijzen zijn exclusief g/w/l.  *verhuurd onder voorbehoud*

Bedrijfsruimtes te huur!

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Op dit moment staat de teller alweer op 50 verkochte woningen in 2019!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder