Vergelijk aanbiedingen

Favorites

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 25 januari 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 25 januari 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal 

Koude omstandigheden bij de diverse afspraken deze week. Erik had een agenda vol met afspraken buiten de deur en wist in deze winterse weersomstandigheden weer een woning te verkopen! Passend bij de witte wereld werd deze woning aan de Hoofdweg 79 in ‘t Waar, de woning vol potentie, deze week verkocht.

De afgelopen weken zijn wij betrokken geweest bij de aankoop van de nieuwe woning van de nieuwe burgemeester van de gemeente Oldambt. Een leuke opdracht met een goed resultaat, aangezien er een woning is aangekocht!

In 2018 hebben wij 86 woningen verkocht en veel leuke nieuwe mensen beter leren kennen. Dit jaar gaan we er weer naar streven om op dezelfde voet verder te gaan en ook weer veel kopers en verkopers een zetje in de goede richting te geven met de aankoop en/of verkoop van hun woning. Kunnen wij dit jaar wat voor je betekenen? Neem vrijblijvend even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuw in de verkoop!

Aan de Hoofdweg 217 in Blijham hebben wij de riante woning met kantoorruimte en dubbele garage nieuw in de verkoop genomen en deze week gepubliceerd. De woning heeft een vraagprijs van € 415.000,- k.k. en is zeker een kijkje waard.

In Oude Pekela hebben wij een goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning aangemeld op de diverse (woning)sites. Deze leuke woning aan de H. Hindersstraat 109 heeft een vraagprijs van € 159.500,- k.k.

Verkocht! 

Aan de Schoener 39 is de woning definitief verkocht! De kopers hebben alle puntje op de i gezet voor de aankoop en hebben groen licht gekregen. Beide partijen kunnen zich nu gaan voorbereiden op de afspraak bij de notaris en de overdracht van de sleutels.

De kerk aan de Hendrik Westerstraat 191 in Oude Pekela is verkocht! Dit unieke object krijgt in de komende maanden een nieuwe eigenaar. In de tussenliggende periode blijft de Vrije Evangelische Gemeente hun diensten houden in het gebouw.

Agenda! 

Voor bezichtigingen was Erik deze week 16 keer op pad en ook nog een keer voor een tweede bezichtiging. Er werd twee keer afgesproken bij de notaris voor de overdracht van de woning aan de Rondweg 90 en de Noordercolonie 52 in Nieuwe Pekela. Als aankoopmakelaar werd Erik ingeschakeld voor de aankoop van een woning in Oude Pekela, volgende week wordt hierop een vervolg verwacht.

Voor de komende week staat er ook alweer veel op het programma. Maar liefst 9 afspraken bij diverse notariskantoren staan op de planning, 4 waardebepalingen, 5 bezichtigingen en 2 keer een 2e bezichtiging. Al met al weer een week vol variatie en een aantal nieuwe en bekende gezichten.

Binnenkort in de verkoop! 

  • Vondellaan 63 te Winschoten
  • Kibbelgaarn 1 te Veendam
  • Dorpsstraat 96 te Kielwindeweer

Alvast meer weten over een van deze woningen? Neem alvast vrijblijvend contact met ons op!

Huurwoningen beschikbaar! 

Wij hebben voor de verhuur nog een tweetal woningen beschikbaar:

  • Meerweg 132 C te Haren, een woonark per 1 februari
  • Oude Tolweg 11 te Nieuwediep, per direct

Meer informatie over beide woning is te vinden op onze website en uiteraard ook door even contact op te nemen.

 

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 46-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 15 november 2019: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 45-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 8 november 2019: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 44-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 1 november 2019: tijd voor het...

Lees verder