Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 26 april

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 26 april

Siefkes Vastgoed Weekjournaal!

We hebben een nieuwe collega gevonden en zij begint aankomende week al bij ons op kantoor. Woensdag 1 mei zal Chantal bij ons aanschuiven en ons team komen versterken. Wij zijn ontzettend blij met de leuke reactie en denken in Chantal een super goede collega te hebben gevonden. Volgende week zal zij uiteraard even worden voorgesteld.

Op voorhand verkocht! 

Aan de Wilmerskamp 95 in Vlagtwedde is zojuist de woning op voorhand verkocht! De kopers werden zeer snel en op zeer korte afstand van de woning gevonden. Een ontzettend leuk bericht voor de verkopers en de enthousiaste kopers dat zij tot een akkoord zijn gekomen.

Verkocht! 

Er werden ook deze week een tweetal leuke woningen definitief verkocht:

► Veenroe 8 te Oude Pekela

► Kastanjelaan 24 te Winschoten

Binnenkort in de verkoop!

► (Daar aan de) Waterkant 14 te Oude Pekela komt een mooie rietgedekte twee-onder-een-kapwoning nieuw in de verkoop. Zojuist werd het seintje gegeven dat de woning in de verkoop komt met een vraagprijs van € 179.000,- k.k.

► H. Hindersstraat 111 te Oude Pekela, een werkelijk prachtige woning, in super nette staat en met en vraagprijs van € 260.000,- k.k.

► Jan Koolhoflaan 19 te Nieuwe Pekela is een woning welke is voorzien van kunststof, gelegen op een ruim perceel en in een rustige woonwijk. De vraagprijs is hier vastgesteld op € 265.000,- k.k.

► Hendrik Westerstraat 36 te Oude Pekela is ook een zeer leuke woning die bij ons in de verkoop komt, met een vraagprijs van € 147.500,- k.k. 

► Er komt een perceel grond te koop in Stadskanaal, aan de Burgemeester Reijndersstraat 109. Er is een bouwkast met elektriciteitsaansluitingen, er zijn reeds bouwtekeningen en afstemming met de gemeente. Details zijn via ons op te vragen. 

► Aan de Wilmerskamp 90 in Vlagtwedde komt de woning ook in de verkoop. Een fijne complete woning in een leuke woonwijk. 

► Doorsneeweg 1a te Nieuwe Pekela, een heerlijke knusse bungalow met twee slaapkamers, de vraagprijs hier wordt € 159.500,- k.k.

► Grintweg 134 te Winschoten is een woning die volledig is opgeknapt en daarmee komt de woning op de markt met een vraagprijs van € 145.000,- k.k.

► In Wedde komt aan de Hoornderweg 23 de woning bij ons in de verkoop. De vraagprijs zal hier komen te liggen op € 275.000,- k.k.

► Aan de Sluisweg 60 in Veendam (Ommelanderwijk) krijgen wij ook een nieuwe woning in de verkoop. De details hiervan maken wij volgende week bekend.

► H. Hindersstraat 32 te Oude Pekela, een heerlijke woning met mogelijkheden. De woning heeft een woonkeuken met grote glazen pui/tuinkamer met zicht op de tuin. De vraagprijs voor deze statige woning met fijne woonkeuken is vastgesteld op € 182.500,- k.k.

► Aan de Apollolaan komt op nummer 101 de woning ook bij ons in de verkoop. Voor deze leuke twee-onder-een-kapwoning zal de vraagprijs € 159.000,- k.k. bedragen

► De woning aan de J.R. Stuutstraat F 12 in Nieuwe Pekela zal over enkele weken te koop worden aangeboden met een vraagprijs van € 179.500,- k.k. en de woning is gelegen aan vaar- en viswater.

► Berkenlaan 6 te Oude Pekela komt binnenkort in de verkoop met een perceel van maar liefst 13.000 m2 eigen grond! Deze woning ligt aan de rand van Oude Pekela en krijgt een vraagprijs van € 369.000,- k.k. deze woning komt naar verwachting volgende week online. Alvast meer weten over een van deze woningen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Wil je als een van de eersten op de hoogte worden gehouden van al het nieuws in ons aanbod? Laat gerust een zoekprofiel achter op onze site.

In de spotlights!

In ‘t Waar staat aan de Hoofdweg 79 een leuke woning te koop met heel veel mogelijkheden. De woning heeft een fijne ligging met natuur aan de achterzijde van het perceel.

Nieuwsgierig naar deze woning? Kom gerust even kijken tijdens een vrijblijvende bezichtiging. Hij is tevens online te vinden op onze website!

Stille verkoop!

In Nieuwe Pekela komt een woning in de stille verkoop welke wordt gezien als een monument, een helft van een dubbel woonhuis betreft en gebouwd is volgens de Amsterdamse School door architect Kruijer. Er zijn drie slaapkamers, een beschutte tuin, vrijstaande garage en een perceel van circa 380 m2 grond. Op de begane grond is een douche gerealiseerd en ook is er de mogelijkheid om van een kantoor een slaapkamer te maken. Achter de woning is een ruimte te vinden welke dienst kan doen als kantoor aan huis, B&B, extra woonruimte of hobby-atelier. Deze ruimte is voorzien van een keukenblokje, gas en een douche met toilet. De vraagprijs van deze woning ligt op € 185.500,- k.k.

In Nieuwe Pekela (Boven Pekela) komt op termijn een woning in de verkoop met een perceel van 3080 m2 eigen grond. Het betreft een kapiteinswoning in moderne stijl met een vraagprijs van € 350.000,- k.k.

Ook in Nieuwe Pekela is een woning in de stille verkoop in de jaren ’30 stijl, met ruim 1000 m2 eigen grond en een eigen oprit met garage. De vraagprijs hier ligt op € 239.500,- k.k.

Binnenkort in de verhuur! 

Binnenkort komen er nog een aantal woningen in de verhuur:

► A. Reijndersstraat B 207 te Nieuwe Pekela, een leuke vrijstaande woning aan het water met een tweetal slaapkamers. Hier wordt de huurprijs € 720,- per maand (excl. g/w/l)

► Harm van der Laanweg 10 te Nieuwe Pekela, een complete tussenwoning voor € 720,- euro per maand (excl. g/w/l)

► Nassaustraat 10 te Winschoten, huurprijs € 1250,- per maand (exclusief g/w/l) gemeubileerd en iedere 14 dagen komt er een interieurverzorgster.

► Bovenburen 211 te Winschoten, huurprijs € 720,- per maand

► Erasmusstraat 67 te Oude Pekela, ook hier geldt een huurprijs van € 720,- per maand exclusief g/w/l.

► Lapland 13 te Delfzijl met een huurprijs van € 720,- per maand, deze woning is ook gemeubileerd te huur voor een bedrag van € 850,- per maand. Genoemde prijzen zijn exclusief g/w/l.

Bedrijfsruimtes te huur!

Aan de Langestraat 82 komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Op dit moment staat de teller al op 44 verkochte woningen in 2019! 

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder