Vergelijk aanbiedingen

Favorites

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 29 maart 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 29 maart 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal!

En wederom wisten wij helaas het weekjournaal niet tijdig te publiceren. Wat een gezelligheid vandaag bij ons op kantoor….van geplande afspraken tot spontane bezoeken…wij hebben heel wat kopjes koffie uitgedeeld en tevens zijn er vandaag ontzettend veel handtekening gezet. Er werden namelijk 3 koopovereenkomsten getekend!

Morgen staat de landelijke open huizendag weer op de planning! Ook uit ons aanbod doen er een aantal woningen mee. Kom gerust binnenkijken bij de volgende woningen:

► Roerdomp 21 te Oude Pekela

► Kastanjelaan 24 te Winschoten

► Thorbeckelaan 79 te Oude Pekela

► J.R. Stuutstraat F 26 te Nieuwe Pekela

► Hoofdweg 84 te Wedde

Tussen 11.00 en 15.00 uur ben je van harte welkom om vrijblijvend even binnen te kijken! Zien de verkopers jullie morgen?!

Nieuw in de verkoop!

Deze week hebben wij drie woningen aangemeld, hiervan staan twee woningen in Winschoten en de andere woning in Finsterwolde.

Aan de Sint Vitusholt 7e Laan 21a hebben wij vandaag een prachtige vrijstaande woning online aangemeld. De woning heeft een vraagprijs van € 289.500,- k.k. een ruim perceel van 1200 m2 en een heerlijke ligging.

In Finsterwolde hebben wij de woning in de verkoop genomen aan de Hoofdweg 73. Deze woning, met prachtige serre aan de achterzijde, heeft een perceel van ruim 2100 m2 en is aangrenzend aan een bosrand. Een zeer ruime woning van binnen, een tweetal badkamers en boordevol mogelijkheden! De vraagprijs van deze woning is € 299.500,- k.k.

De derde woning die wij deze week hebben aangemeld is de moderne woning aan de Kastanjelaan 24 in Winschoten. Deze twee-onder-een-kapwoning is morgen te bezichtigen tijdens het open huis. Kom zaterdag 30 maart kijken tussen 11.00 en 15.00 uur om vrijblijvend even de mogelijkheden met eigen ogen te bekijken. Hier is de vraagprijs vastgesteld op € 179.500,- k.k.

Op voorhand verkocht!

De woning aan de Vrijheidsstraat 27 in Oude Pekela EN de woning aan de Schoener 9 in Nieuwe Pekela zijn alweer verkocht onder voorbehoud en dat op voorhand! Beide woningen hebben wij nog niet online kunnen aanmelden en gelijk was er al belangstelling.

Verkocht! 

Het leuke nieuws kwam binnen voor de verkopers van de woning aan de Dennenlaan 2. De koper heeft de financiering helemaal rond en daarmee is ook deze woning definitief verkocht!

De verkopers beoordeelden ons met een 10 voor onze dienstverlening. Weer een score waar we erg trots op zijn!

Binnenkort in de verkoop!

► Sportlaan 13 te Nieuwe Pekela, een leuke vrijstaande woning met een vraagprijs van € 165.000,- k.k. en gelegen op een aangename locatie.

► Aan de Savornin Lohmanlaan 29 in Oude Pekela komt een leuke tussenwoning in de verkoop met een vraagprijs van € 99.500,- k.k.

► De woning aan de J.R. Stuutstraat F 12 in Nieuwe Pekela zal over enkele weken te koop worden aangeboden met een vraagprijs van € 179.500,- k.k. en de woning is gelegen aan vaar- en viswater.

► Berkenlaan 6 te Oude Pekela komt binnenkort in de verkoop met een perceel van maar liefst 13.000 m2 eigen grond! Deze woning ligt aan de rand van Oude Pekela en krijgt een vraagprijs van € 350.000,- k.k.

► Ring 10 te Oude Pekela is net als de woning aan de Scheepvaartstraat ook een leuke hoekwoning met een vraagprijs van € 109.500,- k.k. en ook weer leuk voor bijvoorbeeld starters.

Alvast meer weten over een van deze woningen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Wil je als een van de eersten op de hoogte worden gehouden van al het nieuws in ons aanbod? Laat gerust een zoekprofiel achter op onze site.

In de spotlights!

Wonen met een eigen zwembad en sauna? Een wellness-centrum aan huis? Heb je de woning al eens bekeken aan de A. Westersstraat A 153 in Nieuwe Pekela? Verrassend ruim, verrassend grote tuin en verrassende opties…

Nieuwsgierig naar deze woning? Kom gerust even kijken tijdens een vrijblijvende bezichtiging. Hij is tevens online te vinden op onze website met een complete presentatie.

Stille verkoop!

In Nieuwe Pekela (Boven Pekela) komt op termijn een woning in de verkoop met een perceel van 3080 m2 eigen grond. Het betreft een kapiteinswoning in moderne stijl met een vraagprijs van € 350.000,- k.k.

Ook in Nieuwe Pekela is een woning in de stille verkoop in de jaren ’30 stijl, met ruim 1000 m2 eigen grond en een eigen oprit met garage. De vraagprijs hier ligt op € 239.500,- k.k.

Nieuw in de verhuur! 

Aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal hebben wij het nieuwe appartementen complex aangemeld. Zaterdag 6 april wordt hier een open huis gehouden en kan er een bezichtiging worden gedaan bij de modelwoning. De appartementen worden verhuurd vanaf 925,- euro per maand, inclusief electra en exclusief water en servicekosten. De woning is duurzaam en gasvrij, zeer modern en van alle gemakken voorzien. De eerste huurders kunnen persoonlijke wensen doorgeven voor de realisatie van het gewenste appartement. Zo kan er meebeslist worden in de keuken, badkamer en optioneel het aantal slaapkamers.

Meer weten? kom dan zaterdag 6 april even vrijblijvend kijken tussen 10.00 en 14.00 uur, of bekijk de presentatie online!

Binnenkort in de verhuur! 

Binnenkort komen er nog een aantal woningen in de verhuur:

► Scheepvaartstraat 59 te Oude Pekela, huurprijs € 720,- per maand (exclusief g/w/l)

► Dr. H. Brouwerstraat D 103 te Nieuwe Pekela, huurprijs € 720,- per maand (exclusief g/w/l)

► Nassaustraat 10 te Winschoten, huurprijs € 1250,- per maand (exclusief g/w/l) gemeubileerd en iedere 14 dagen komt er een interieurverzorgster.

Bedrijfsruimtes te huur!

Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Sportief weekend! 

Als sponsor zijn wij betrokken bij diverse clubs in de regio. Morgen staat er voor twee van deze partijen een spannende wedstrijd op de planning. De oudste jeugd (JO 19) van Sportclub Pekela 2000 speelt namelijk een bekerwedstrijd in de kwartfinales! Om 10.30 staat de aftrap gepland op het eigen sportpark in Nieuwe Pekela. Op hetzelfde veld wordt in de middag om 14.00 uur de wedstrijd gespeeld tussen Damacota en GEO voor de periode! Graag willen wij alle teams weer ontzettend veel succes wensen met deze spannende wedstrijden.

Tellerstand!

Op dit moment staat de teller al op 38 verkochte woningen in 2019! Volgende week in de nieuwe editie van ons weekjournaal brengen we jullie weer verder op de hoogte van het laatste nieuws. Hopelijk hebben we dan ook weer super leuke resultaten voor de woningen die meedoen aan het open huis!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 45-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 8 november 2019: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 44-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 1 november 2019: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 43-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 25 oktober 2019: tijd voor het...

Lees verder