Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 30 augustus 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 30 augustus 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal

Het is vrijdag 30 augustus 2019, 18.00 uur: tijd voor het Siefkes Vastgoed Weekjournaal!

 Een week met cake, verkopen, nieuwe woningen en vooral heel veel leuke contacten.

Ook was er deze week iets heel tofs bij een van onze woningen, waar wij helaas nog geen verdere uitspraken over mogen doen. Dit leuke nieuwtje houden jullie dus nog even te goed!

Er werden weer woningen verkocht, twee woningen in Veendam te koop aangeboden en ook waren er wijzigingen bij de huurwoningen van toepassing. Meer weten? Lees alles over onze week in deze editie van het weekjournaal!


Nieuw in de verkoop!

► Aan de Westergo 23 in Veendam hebben wij de toffe tussenwoning aangemeld, met 4 slaapkamers, garage, ruime en moderne keuken en volledig instap klaar. De woning heeft een vraagprijs van € 157.500,- k.k. en is echt een tip voor op de route dit weekend om eens een kijkje in het rustige hofje te nemen waar de woning is gelegen. Binnenkijken mag op afspraak!

 

► Ook in Veendam hebben wij de woning aangemeld aan de Ommelanderwijk 199. Deze woning is vrijstaand, voorzien van drie slaapkamers en heeft een gezellige sfeer in huis. Hier is de vraagprijs € 165.000,- k.k. en ook hier zou je echt even langs moeten rijden om alvast een voorproefje te nemen.


Binnenkort in de verkoop!

  Viaductstraat 93 te Ter Apel, een riant kantoorpand met de mogelijkheden voor bewoning. Dit unieke pand met diverse zakelijke functionaliteiten komt te koop met een vraagprijs van € 259.000,- k.k.

► Albert Reijndersstraat A 88 te Nieuwe Pekela is een gezellige vrijstaande woning met een vraagprijs van € 179.500,- k.k. Deze woning is gelegen aan het water en heeft de landerijen aangrenzend aan de achtertuin.

 ► Iepenlaan 22 te Nieuwe Pekela, een prachtige, moderne twee-onder-een-kap woning met uitzicht op water en groen. Gelegen in een rustige wijk, met eigen oprit, carport en een fijne tuin. De vraagprijs van de woning is € 224.500,- k.k.

► Dokter Harm Brouwerstraat D 17 te Nieuwe Pekela, een woning met heel veel sfeer. Gelegen op een perceel van 874 m2 met uitzicht op de landerijen. De woning beschikt over een kelder die onder de helft van de woning loopt, heeft een grote oprit van ongeveer 4 bij 8 meter. Tevens is de woning bijna helemaal voorzien van kunststof kozijnen, is er een serre met tuindeuren en zijn er drie slaapkamers aanwezig. De vraagprijs van de woning zal € 189.500,- k.k. zijn.

► J. de Weerdstraat G 19 te Nieuwe Pekela, een voormalige twee-onder-een-kap die verbouwd is tot een ruime, vrijstaande woning met heerlijke tuin. Er is een aangebouwde stenen garage met oprit aan de rechterkant van de woning en aan de linkerkant bevindt zicht het pad dat tevens naar de tuin leidt. De vraagprijs van deze woning zal € 225.000,- k.k. zijn.

 Vrijstaande woning in Noordbroek aan de Hoofdstraat 58. Dit is een prachtige vrijstaande woning met veel authentieke details en in zeer verzorgde staat. De vraagprijs is vastgesteld op € 259.500,- k.k.

► Spoetnikstraat 2 te Oude Pekela: Een hoekwoning met 3 slaapkamers en ruime eigen inrit. Ook is er een veranda in de tuin en een geïsoleerde en verwarmde stenen garage. De vraagprijs van de woning zal € 129.500,- k.k. zijn


Op voorhand verkocht!

 Thorbeckelaan 48 te Oude Pekela, twee bezichtigingen voordat de woning online stond en gelijk de koper getroffen!  

 ► Lijsterbesstraat 13 te Oude Pekela is ook alweer verkocht op voorhand! Tussen de woningzoekers wisten wij de juiste persoon te vinden die na de eerste bezichtiging gelijk de woning heeft aangekocht. Zo zie je maar weer dat het snel kan gaan. En als dank hiervoor was de verkoopster zojuist al op kantoor met een heerlijke cake!

 Definitief verkocht!

 De woning aan de Titanstraat 55 te Oude Pekela is direct verkocht. Tussen de verschillende belangstellenden voor deze woning stond zo opeens de koper op de stoep.

Voor de kopers en verkopers van de volgende woning was er deze week geweldig nieuws: het is namelijk gebleken dat alles voor de koop geregeld is en dat daarmee de verkoop officieel is geworden.

► A. Westersstraat A 167 te Nieuwe Pekela
► Ommelanderwijk 11 te Veendam

Zeker iets om vieren en daarom van harte gefeliciteerd!

Spotlight!

Wonen met eigen bos, eigen meer en een perceel van 13.000 m2 eigen grond? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de woning aan de Berkenlaan 6 te Oude Pekela.

Nieuwsgierig geworden naar deze woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging en bekijk hem online.

 In de verhuur!

Voor de verhuur zijn er nog een aantal leuke woningen beschikbaar:

► Ericahof 8 te Winschoten is de nieuwste huurwoning uit ons aanbod. Deze huurwoning is te huur met een prijs van 750,- euro per maand, exclusief g/w/l. De woning zal beschikbaar zijn per 1 oktober.

► A. Reijndersstraat B 224 te Nieuwe Pekela: een vrijstaande, gemoderniseerde woning met twee slaapkamers en een fijne tuin. De woning zal per 1 september 2019 beschikbaar zijn en een huurprijs van € 720,– per maand excl. g/w/l hebben.

► Graaf Adolfstraat 13 te Oude Pekela: een complete tussenwoning voor een huurprijs van € 710,– per maand, excl. g/w/l.

► Oude Tolweg 11 te Nieuwe Diep: een vrijstaande woning op een recreatiepark, voor een huurprijs van € 800,– per maand excl. g/w/l.

► Tevens is er nog een appartement in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar. Dit complex wordt compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. Meer weten over een van deze woning, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

Bedrijfsruimtes te huur!

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Op dit moment staat de teller alweer op 94 verkochte woningen in 2019! Op naar de 100!!

 

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder