Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 31 mei 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 31 mei 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal

Een korte week…een kort weekjournaal? Nee…dat gaat deze week zeker niet op. Er is sinds vorige week vrijdagmiddag namelijk nog weer van alles gebeurd. Er werden nieuwe woningen aangemeld, woningen verkocht, nieuwe woningen welke binnenkort in de verkoop komen en ook nog eens veel veranderingen in ons huur-aanbod. Je leest er weer alles over in dit weekjournaal!

Deze week kwam Martin Hammega op de koffie van Anderz makelaar. Gezamenlijk wisten wij de leuke woning aan de Hoofdweg 79 in Bellingwolde vorige week op voorhand te verkopen. Geheel in stijl stond hij bij ons op de stoep met wat lekkers voor bij de koffie om dit even te vieren. Bedankt Martin! En op naar de volgende samenwerking?

Nieuw in de verkoop! 

Deze week hebben wij een tweetal nieuwe woningen aangemeld voor de verkoop:

► Wilmerskamp 95 te Vlagtwedde, de zeer complete twee-onder-een-kapwoning, welke in keurige staat is en ook nog eens een fijne ligging heeft in een gezellige woonwijk. De vraagprijs van deze woning is vastgesteld op € 179.500,- k.k. Deze woning is weer beschikbaar!

► De ruime woning met een vijftal slaapkamers aan de Jan Koolhoflaan 19 in Nieuwe Pekela is ook nieuw aangemeld op de diverse woningsites. Een ruime woning, voorzien van kunststof en gelegen op een plekje met privacy. Hier is de vraagprijs € 265.000,- k.k.

Weer beschikbaar! 

Grijp nu je kans, want de woning aan de Tjalk 13 in Nieuwe Pekela is weer beschikbaar! De volledige presentatie vind je online, de woning is uiteraard vrijblijvend te bezichtigen en het wonen aan het water is met dit weer natuurlijk helemaal fantastisch….zien we je daar snel? 

Binnenkort in de verkoop!

► De eerste resultaten uit de hele reeks met waardebepalingen komen al binnen. De woning aan de Dorpshuisstraat 17 in Nieuwe Pekela komt binnenkort bij ons in de verkoop. Details over deze woning volgen snel!

► Ook in Nieuwe Pekela komt de woning aan de J.R. Stuutstraat F 30 binnenkort in de verkoop. Ook voor deze woning worden de details zo spoedig mogelijk verder bekend gemaakt.

► In Nieuwe Pekela komt een woning in de verkoop aan de A. Westersstraat A 25 te Nieuwe Pekela. De woning wordt gezien als een monument, een helft van een dubbel woonhuis betreft en gebouwd is volgens de Amsterdamse School door architect Kruijer. Er zijn drie slaapkamers, een beschutte tuin, vrijstaande garage en een perceel van circa 380 m2 grond. Op de begane grond is een douche gerealiseerd en ook is er de mogelijkheid om van een kantoor een slaapkamer te maken. Achter de woning is een ruimte te vinden welke dienst kan doen als kantoor aan huis, B&B, extra woonruimte of hobby-atelier. Deze ruimte is voorzien van een keukenblokje, gas en een douche met toilet. De vraagprijs van deze woning ligt op € 185.500,- k.k.

► In het plan ‘Oud Alteveer’ krijgen wij een bouwkavel in de verkoop, deze kavel is gelegen met zicht over het water. De prijs van deze kavel aan de Brik komt te liggen op € 89.500,- k.k.

► Berkenlaan 6 te Oude Pekela komt binnenkort in de verkoop met een perceel van maar liefst 13.000 m2 eigen grond! Deze woning ligt aan de rand van Oude Pekela en krijgt een vraagprijs van € 369.000,- k.k.

Zoekopdracht! 
 
Wil je als een van de eersten op de hoogte worden gehouden van al het nieuws in ons aanbod? Heb jij specifieke woonwensen? Laat gerust een zoekprofiel achter op onze site, of mail ons met de details zodat wij het profiel voor je kunnen opstellen. Dit is geheel vrijblijvend en wie weet kunnen wij je dan binnenkort informeren over je droomhuis!

Verkocht onder voorbehoud! 

Ook deze korte week werden er nog weer een aantal leuke woningen uit ons aanbod verkocht onder voorbehoud. Zo mochten wij de felicitaties overbrengen aan de verkoopster van de woning aan de St. Vitusholt 7e Laan 21a te Winschoten. Al geruime tijd hadden de kopers aangegeven dat zij concrete belangstelling hadden en nu is de verkoop een feit geworden.

In Oude Pekela wisten wij de woning aan de Thorbeckelaan 79 te verkopen onder voorbehoud. De kopers kwamen voor de tweede keer kijken en wisten gelijk aan te geven dat zij toch heel graag deze leuke woning als ‘thuis’ willen. Zo werd ook deze woning alweer verkocht onder voorbehoud. De derde woning die deze week verkocht is onder voorbehoud is de woning die vorige week net weer beschikbaar is gekomen. De woning aan de J.R. Stuutstraat F 12 te Nieuwe Pekela wisten wij dus alweer voor de tweede keer te verkopen! Ontzettend fijn nieuws voor de verkopers dus ook in dit geval.

Definitief verkocht! 

Super fijn nieuws voor de verkoper van de Wedderweg 51 te Oude Pekela. Na een wat langere periode, waarbij de ontbindende voorwaarden werden verlengd, kwam het fantastische bericht bij ons binnen dat de verkoop inmiddels definitief is. Ook deze verkoper hebben wij uiteraard spoedig geïnformeerd en gefeliciteerd met dit bericht.

In de spotlights!

Graag zetten wij een woning in de spotlights waar helaas deze week de mededeling kwam dat de belangstellenden de optie op de woning hebben teruggetrokken. De woning aan de J.R. Stuutstraat F 95a is dus weer beschikbaar! Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van deze woning? Bel ons gerust voor een afspraak om even te komen kijken tijdens een vrijblijvende bezichtiging of bekijk de volledige presentatie online op onze website!

In de verhuur!

Voor de verhuur waren er een aantal leuke woningen beschikbaar gekomen:

► A. Reijndersstraat B 207 te Nieuwe Pekela *verhuurd onder voorbehoud*

► Harm van der Laanweg 10 te Nieuwe Pekela *verhuurd onder voorbehoud*

► Nassaustraat 10 te Winschoten *verhuurd*

► Lapland 13 te Delfzijl *verhuurd*

Deze woningen zijn inmiddels allen alweer verhuurd (onder voorbehoud). Binnenkort komt er nog een woning beschikbaar aan de Savornin Lohmanlaan in Oude Pekela. Alvast meer weten over deze woning? Neem vrijblijvend alvast even contact met ons op. Er volgt spoedig meer informatie over de beschikbaarheid van deze en eventuele andere huurwoningen.

Bedrijfsruimtes te huur!

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Op dit moment staat de teller alweer op 51 verkochte woningen in 2019! Op naar de volgende 51…..

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 04-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 24 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder