Vergelijk aanbiedingen

Favorites

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 5 april

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 5 april

Siefkes Vastgoed Weekjournaal!

18.00 uur, tijd voor het weekjournaal! Dit was de week waar wij begonnen met een 1 april grap. Wij kondigden maandag aan dat bezichtigingen nu € 50,- per persoon gaan kosten, 2e bezichtigingen € 25,- per persoon en een gratis waardebepaling zou worden aangepast naar € 100,- per afspraak. Dit was natuurlijk allemaal maar gekkigheid en onze dienstverlening blijft gewoon zo staan zoals hij nu staat!  

Deze week heeft Huub een week lang een meeloop stage bij ons gevolgd. Bij diverse afspraken en op kantoor was hij te vinden en heeft een kijkje in de keuken genomen bij ons. Wie weet een toekomstige collega….

Ook is dit de week van de paasactie! Vanmiddag hebben wij deze actie gelanceerd en sindsdien kan iedereen kans maken op een reuzen chocolade paashaas van 70 cm groot en/of een meubelcheque ter waarde van € 500,- welke te besteden is bij een meubelzaak naar keuze. De actie is te vinden op onze Facebook-pagina!

Vorige week zaterdag stond de landelijke open huizendag weer op de planning! Er deden een vijftal woningen uit ons aanbod mee waarvan de woning aan de Kastanjelaan in Winschoten naar aanleiding van het open huis verkocht is onder voorbehoud. Bij twee van de woningen die deelnamen kwamen maar liefst 6 belangstellenden op de koffie, maar helaas was er ook een woning waarbij niemand van het gebak kwam genieten. Alsnog een keer kijken bij een van de woningen uit ons aanbod? Bel gerust met kantoor om de mogelijkheden te bespreken.

Open huis! 

Morgen zal er een open huis worden gehouden bij het appartementencomplex aan de Handelsstraat 58 in Stadskanaal, het monumentale pand van Zwartsenberg. Hier worden een aantal luxe en duurzame appartementen gerealiseerd en daarvoor is de gelegenheid om tussen 10.00 uur en 14.00 uur even binnen te stappen in de modelwoning om een kijkje te nemen. Ook kan er meer informatie worden ingewonnen, kunnen er mogelijkheden worden besproken en dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. Zien wij jullie morgen ook?

Nieuwe presentatie!

Voor de Feiko Clockstraat 187 in Oude Pekela is er een styliste in de woning geweest om met wat leuke tips de verkoop van de woning een klein zetje te geven. Er zijn door haar ook gelijk nieuwe foto’s gemaakt en deze nieuwe presentatie is sinds vandaag weer online te vinden! Bekijk online het resultaat van de styliste van Stukje Mooier Vastgoedstyling.

Verkocht onder voorbehoud! 

De woningen aan de Kastanjelaan 24 te Winschoten en de Wollinghuizerweg 180 te Vlagtwedde zijn beide verkocht onder voorbehoud deze week. Voor de woning aan de Kastanjelaan werd binnen enkele dagen reeds een koper gevonden en de woning aan de Wollinghuizerweg heeft slechts een paar weken online gestaan. Beide woningen zijn dus zeer snel verkocht onder voorbehoud.  

Verkocht! 

Het leukste telefoontje van de week ging naar de verkopers van de woning aan de Hendrik Westerstraat 103 te Oude Pekela. De kopers hebben namelijk al heel snel de hypotheek rondgemaakt en zo werd de aankoop van de woning definitief. Een ontzettend leuk moment voor de verkopers, aangezien de woning al jaren bij een andere makelaar te koop had gestaan en nu via ons vrij vlot verkocht werd.

Binnenkort in de verkoop!

► H. Hindersstraat 32 te Oude Pekela, een heerlijke woning met mogelijkheden. De woning heeft een woonkeuken met grote glazen pui/tuinkamer met zicht op de tuin. De vraagprijs voor deze statige woning met fijne woonkeuken is vastgesteld op € 182.500,- k.k.

► In Vlagtwedde komt aan de Wilmerskamp 95 de woning binnenkort in de verkoop. De vraagprijs voor deze keurige woning zal komen te liggen op € 179.500,- k.k.

► Aan de Apollolaan komt op nummer 101 de woning ook bij ons in de verkoop. Voor deze leuke twee-onder-een-kapwoning zal de vraagprijs € 159.000,- k.k. bedragen

► In Nieuwe Pekela komt er aan de Kerkstraat 68 een leuke tussenwoning in de verkoop, de woning ligt op een centrale plek en zo ben je dicht bij voorzieningen en recreatie 

► Sportlaan 13 te Nieuwe Pekela, een leuke vrijstaande woning met een vraagprijs van € 165.000,- k.k. en gelegen op een aangename locatie.

► Aan de Savornin Lohmanlaan 29 in Oude Pekela komt een leuke tussenwoning in de verkoop met een vraagprijs van € 99.500,- k.k.

► De woning aan de J.R. Stuutstraat F 12 in Nieuwe Pekela zal over enkele weken te koop worden aangeboden met een vraagprijs van € 179.500,- k.k. en de woning is gelegen aan vaar- en viswater.

► Berkenlaan 6 te Oude Pekela komt binnenkort in de verkoop met een perceel van maar liefst 13.000 m2 eigen grond! Deze woning ligt aan de rand van Oude Pekela en krijgt een vraagprijs van € 350.000,- k.k.

► Ring 10 te Oude Pekela is net als de woning aan de Scheepvaartstraat ook een leuke hoekwoning met een vraagprijs van € 109.500,- k.k. en ook weer leuk voor bijvoorbeeld starters.

Alvast meer weten over een van deze woningen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Wil je als een van de eersten op de hoogte worden gehouden van al het nieuws in ons aanbod? Laat gerust een zoekprofiel achter op onze site.

Agenda! 

Maar liefst 9 waardebepalingen hebben wij de afgelopen week ingepland. Er komen naar aanleiding daarvan ook weer een aantal leuke woningen in de verkoop! Naast de waardebepalingen werden er 7 bezichtigingen ingepland, was Erik voor de verhuur van een woning op pad en werden er twee nieuwe woningen vastgelegd tijdens de opname. Volgende week hopen wij deze woningen te kunnen aanmelden met de volledige presentaties! 

In de spotlights!

Aan de J.R. Stuutstraat F 95a in Nieuwe Pekela staat een mooie woning met enkele prachtige karakteristieke elementen en een hele diepe tuin. De woning is verrassend ruim en heeft een vraagprijs van € 175.000,- k.k. 

Nieuwsgierig naar deze woning? Kom gerust even kijken tijdens een vrijblijvende bezichtiging. Hij is tevens online te vinden op onze website met een complete presentatie.

Stille verkoop!

In Nieuwe Pekela (Boven Pekela) komt op termijn een woning in de verkoop met een perceel van 3080 m2 eigen grond. Het betreft een kapiteinswoning in moderne stijl met een vraagprijs van € 350.000,- k.k.

Ook in Nieuwe Pekela is een woning in de stille verkoop in de jaren ’30 stijl, met ruim 1000 m2 eigen grond en een eigen oprit met garage. De vraagprijs hier ligt op € 239.500,- k.k.

Richting Boven Pekela komt ook een bungalow binnenkort in de verkoop.  

Nieuw in de verhuur! 

Morgen, zaterdag 6 april, wordt aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal een open huis gehouden en kan er een bezichtiging worden gedaan bij de modelwoning in het nieuwe appartementencomplex. De appartementen worden verhuurd vanaf 925,- euro per maand, inclusief electra en exclusief water en servicekosten. De woning is duurzaam en gasvrij, zeer modern en van alle gemakken voorzien. De eerste huurders kunnen persoonlijke wensen doorgeven voor de realisatie van het gewenste appartement. Zo kan er meebeslist worden in de keuken, badkamer en optioneel het aantal slaapkamers. Meer weten? Kom dan morgen even vrijblijvend kijken tussen 10.00 uur en 14.00 uur, of bekijk de presentatie online!

Binnenkort in de verhuur! 

Binnenkort komen er nog een aantal woningen in de verhuur:

► Scheepvaartstraat 59 te Oude Pekela, huurprijs € 720,- per maand (exclusief g/w/l)

► Dr. H. Brouwerstraat D 103 te Nieuwe Pekela, huurprijs € 720,- per maand (exclusief g/w/l)

► Nassaustraat 10 te Winschoten, huurprijs € 1250,- per maand (exclusief g/w/l) gemeubileerd en iedere 14 dagen komt er een interieurverzorgster.

Bedrijfsruimtes te huur!

Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Op dit moment staat de teller al op 40 verkochte woningen in 2019! Een goed eerste kwartaal! 

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 45-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 8 november 2019: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 44-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 1 november 2019: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 43-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 25 oktober 2019: tijd voor het...

Lees verder