Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 6 september 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 6 september 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal

Het is vrijdag 06 september 2019, 18.00 uur: tijd voor het Siefkes Vastgoed Weekjournaal!

Opnieuw een week waarin van alles is gebeurd. We hebben opnieuw een hele leuke beoordeling mogen ontvangen; van een van de verkopers kregen wij een 10! Daarnaast is er nog een woning nieuw in de verkoop aangemeld en een woning opnieuw in de verkoop gekomen.

Nog meer leuk nieuws is dat we een aantal verkopers en kopers hebben kunnen feliciteren met de verkoop van de woning.

Genoeg om te delen en daarom te lezen in het Siefkes Vastgoed Weekjournaal van week 36-2019!


Nieuw in de verkoop!

 De prachtige vrijstaande woning in Noordbroek aan de Hoofdstraat 58. Dit is een sfeervolle vrijstaande woning met veel authentieke details en in zeer verzorgde staat. Er zijn voldoende slaapkamers in de woning, een ruime woonkeuken en luxe ogende badkamer. De vraagprijs is hier € 259.500,- k.k.

 

► J. de Weerdstraat G 19 te Nieuwe Pekela, een voormalige twee-onder-een-kap die verbouwd is tot een ruime, vrijstaande woning met heerlijke tuin. Er is een aangebouwde stenen garage met oprit aan de rechterkant van de woning en aan de linkerkant bevindt zicht het pad dat tevens naar de tuin leidt. De vraagprijs van deze woning is € 225.000,- k.k.


Binnenkort in de verkoop!

 Spoetnikstraat 7 te Oude Pekela, een nette hoekwoning, voorzien van een aangebouwde bijkeuken waardoor er meer leefruimte in de woning is. De woning is instap klaar, heeft drie slaapkamers, een vaste trap naar zolder en ligt in een kindvriendelijke en rustige buurt. De vraagprijs van de woning zal € 124.500,- k.k.

► Viaductstraat 93 te Ter Apel, een riant kantoorpand met de mogelijkheden voor bewoning. Dit unieke pand met diverse zakelijke functionaliteiten komt te koop met een vraagprijs van € 259.000,- k.k.

► Albert Reijndersstraat A 88 te Nieuwe Pekela is een gezellige vrijstaande woning met een vraagprijs van € 179.500,- k.k. Deze woning is gelegen aan het water en heeft de landerijen aangrenzend aan de achtertuin.

 ► Iepenlaan 22 te Nieuwe Pekela, een prachtige, moderne twee-onder-een-kap woning met uitzicht op water en groen. Gelegen in een rustige wijk, met eigen oprit, carport en een fijne tuin. De vraagprijs van de woning is € 224.500,- k.k.

Spoetnikstraat 2 te Oude Pekela: Een hoekwoning met 3 slaapkamers en ruime eigen inrit. Ook is er een veranda in de tuin en een geïsoleerde en verwarmde stenen garage. De vraagprijs van de woning zal € 129.500,- k.k. zijn


Opnieuw in de verkoop!

De woning aan de H. Hindersstraat 109 te Oude Pekela is opnieuw in de verkoop gekomen. Deze nette, knusse en goed onderhouden woning gelegen aan vaar- en viswater ligt aan de rustige kant van het kanaal. De woning heeft drie slaapkamers en een zolder die ook volledig bruikbaar is. Naast de tuin die zich achter de woning bevindt met terras en garage, beschikt de woning over een extra strook tuin/ grond.

Voor een vraagprijs van € 149.500,- k.k. is het zeker de moeite waard om deze woning een keertje te komen bekijken. Nieuwsgierig geworden naar de woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een bezichtiging of bekijk de woning alvast op onze website.


Op voorhand verkocht!

 ► Dokter Harm Brouwerstraat D 17 te Nieuwe Pekela, een woning met heel veel sfeer. Gelegen op een perceel van 874 m2 met uitzicht op de landerijen. De woning beschikt over een kelder die onder de helft van de woning loopt, heeft een grote oprit van ongeveer 4 bij 8 meter. Tevens is de woning bijna helemaal voorzien van kunststof kozijnen, is er een serre met tuindeuren en zijn er drie slaapkamers aanwezig. Deze woning werd reeds bezichtigd voor publicatie en is verkocht onder voorbehoud!

 

Verkocht onder voorbehoud

► Westergo 23 te Veendam is zeer snel verkocht onder voorbehoud! Slechts korte tijd was deze woning online te vinden alvorens de kopers op de stoep stonden!

► H. Hindersstraat 11 in Oude Pekela werd ook in rap tempo verkocht. Ook hier wisten de kopers als een van de eersten een bezichtiging te plannen en werden zij zo de kopers van dit prachtige huis.

Definitief verkocht!

 Voor de kopers en verkopers van de volgende woningen was er deze week geweldig nieuws, het is namelijk gebleken dat alles voor de koop geregeld is en dat daarmee de verkoop officieel is geworden voor de volgende woningen:

► Tolhuiswijk 5 Oude Pekela

► Drenthelaan 74 Veendam

► Omloop 50 Stadskanaal

► Spoorstraat 35 Stadskanaal

► J.R. Stuutstraat F 95a te Nieuwe Pekela

► Tilstraat H 8 Nieuwe Pekela

Zeker iets om vieren en daarom allen van harte gefeliciteerd!

 

Spotlight!

De woning aan de A. Westersstraat A 25 in Nieuwe Pekela betreft een prachtig monumentaal pand, voorzien van een ruim bijgebouw met diverse mogelijkheden. Deze woning staat te koop met een vraagprijs van € 179.500,- k.k.

Nieuwsgierig geworden naar deze woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging en bekijk hem zeker alvast online.

 

In de verhuur!

Voor de verhuur zijn er nog een aantal leuke woningen beschikbaar:

► Graaf Adolfstraat 13 te Oude Pekela: een complete tussenwoning voor een huurprijs van € 710,– per maand, excl. g/w/l.

► Oude Tolweg 11 te Nieuwe Diep: een vrijstaande woning op een recreatiepark, voor een huurprijs van € 800,– per maand excl. g/w/l.

► Tevens is er nog een appartement in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar. Dit complex wordt compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. Meer weten over een van deze woning, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

 

Bedrijfsruimtes te huur!

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

 

Tellerstand!

We raken al bijna de tel kwijt…..Op dit moment staat de teller alweer op 97 verkochte woningen in 2019! Volgende week weer een mijlpaal? Op naar de 100e woning!

 

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder