Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 7 juni 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 7 juni 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal

Erik begon deze week de eerste dagen helaas ziek thuis. Snel schakelen en de flexibiliteit van de betrokken klanten hebben er voor gezorgd dat ook deze week weer goed verlopen is. We hebben een aantal afspraken omgezet, een aantal afspraken werden overgenomen door de dames van kantoor en zo liep het deze week verder weer lekker door. Vanaf woensdag was Erik gelukkig weer op kantoor en zo verliep de rest van de week in het normale patroon.

Aanstaande maandag zijn wij gesloten in verband met Pinksteren. Wij staan vanaf dinsdag weer voor jullie klaar en zullen dan alle binnengekomen berichten beantwoorden. Mocht je ons willen bereiken zodat we dinsdag gelijk even met je in contact kunnen treden? Laat dan een bericht achter via WhatsApp op 0597-764001 of mail naar info@siefkesvastgoed.nl.

Deze week werden er een tweetal woningen opgeleverd. Dit was de woning aan Kibbelgaarn 1 in Veendam en de woning aan de Wedderweg 51 te Oude Pekela. Wij wensen de nieuwe bewoners heel veel plezier op deze leuke plekjes. Dit weekend staan er in Nieuwe Pekela een aantal leuke activiteiten op het programma, zo is zaterdag de Schutsemarkt waar wij sponsor van zijn. Dit jaar is de Schutsemarkt er alweer voor de 30e keer, een jubileum. Ook is er bij de brandweerkazerne een open dag met diverse activiteiten en is er paardensport te zien in het park. Super leuk om te zien dat er zoveel activiteiten worden georganiseerd.

Nieuw in de verkoop! 

Weer een leuke woning aangemeld deze week, de woning met 13.000 m2 eigen grond aan de Berkenlaan 6 te Oude Pekela. Een eigen meer, bos en riante tuin met mogelijkheden voor het houden van dieren. Bekijk hem nu online en laat je verrassen door de ruimte rondom de woning.

Binnenkort in de verkoop!

► Bronsveenlaan 7 in Oude Pekela is een woning die nog veel mogelijkheden biedt, voorzien van een grote garage en deels gerenoveerd is. Hier is de vraagprijs € 179.500,- k.k. en dat uitzicht is natuurlijk fantastisch!

► Roerdomp 24 te Oude Pekela, een prachtige woning welke is gelegen op een heerlijke plek. De vraagprijs bij deze woning zal komen te liggen op € 349.500,-  k.k.

► Berkenlaan 23 in Nieuwe Pekela is een nette tussenwoning met een vraagprijs van € 114.500,- k.k.

► De woning aan de Dorpshuisstraat 17 in Nieuwe Pekela komt binnenkort bij ons in de verkoop. Details over deze woning volgen snel!

► Ook in Nieuwe Pekela komt de woning aan de J.R. Stuutstraat F 30 binnenkort in de verkoop. De vraagprijs van deze ruime woning komt te liggen op € 229.500,- k.k.

► Vlak voor de grens in Oude Pekela staat de woning aan de A. Westersstraat A 167 in Nieuwe Pekela, deze komt te koop met een vraagprijs van € 189.500,- k.k.

► In het plan ‘Oud Alteveer’ krijgen wij een bouwkavel in de verkoop, deze kavel is gelegen met zicht over het water. De prijs van deze kavel aan de Brik komt te liggen op € 89.500,- k.k. het spandoek is geplaatst op het perceel, dus rij gerust langs om het plekje eens met eigen ogen te bekijken.

Stille verkoop!

Wij krijgen op termijn een woning in de verkoop welke is gelegen nabij het Heeresmeer in Nieuwe Pekela. De woning betreft een twee-onder-een-kapwoning met een slaapkamer op de begane grond. De vraagprijs van deze woning zal komen te liggen op € 167.500,- k.k.

Zoekopdracht! 

Wil je als een van de eersten op de hoogte worden gehouden van al het nieuws in ons aanbod? Heb jij specifieke woonwensen? Laat gerust een zoekprofiel achter op onze site, of mail ons met de details zodat wij het profiel voor je kunnen opstellen. Dit is geheel vrijblijvend en wie weet kunnen wij je dan binnenkort informeren over je droomhuis!

Verkocht onder voorbehoud! 

Aan de Sluisweg 60 in Veendam (Ommelanderwijk) is de woning deze week verkocht onder voorbehoud. Deze riante woning biedt veel mogelijkheden en heeft een heerlijke ligging met zicht over de landerijen. Deze week werd er een akkoord bereikt en daarmee is ook deze woning snel verkocht onder voorbehoud! De opknapper aan de Albatrosstraat B 91 te Nieuwe Pekela is ook verkocht onder voorbehoud. Een leuke plek aan het water en boordevol mogelijkheden wisten de doorslag te geven voor de verkoop.

Definitief verkocht! 

Goed nieuws voor de verkopers van de woning aan de Apollolaan 101 te Oude Pekela, deze woning is namelijk definitief verkocht. En ook voor de verkopers van de Kerkstraat 68 in Nieuwe Pekela was er super goed nieuws, ook deze woning is namelijk definitief verkocht. Goede berichten deze week, nu op naar de overdracht!

In de spotlights!

In Finsterwolde staat een fantastische woning in de verkoop, aan de Hoofdweg 73. Deze woning is ruim, heeft een riante tuin en grote garage. Echt een woning om eens met eigen ogen te bekijken. Online is de complete presentatie reeds te vinden, maar stap gerust eens binnen tijdens een vrijblijvende bezichtiging om eens alle details en mogelijkheden te bekijken.

In de verhuur!

In Stadskanaal zijn er nog een aantal appartementen beschikbaar aan de Handelsstraat 58, het voormalig pand van Zwartsenberg. Wil je hier meer over weten? Geef even een seintje en dan brengen we je volledig op de hoogte. In Nieuwediep komt op het park Aqualanda weer een woning vrij. Dit is de woning aan de Oude Tolweg 11 en deze vrijstaande woning is te huur voor € 800,- per maand. Meer details volgen snel, maar je bent ook van harte welkom om alvast contact op te nemen. Er volgt spoedig meer informatie over de beschikbaarheid van deze en eventuele andere huurwoningen.

Voor de verhuur waren er een aantal leuke woningen beschikbaar:

► De Savornin Lohmanlaan 38 te Oude Pekela *verhuurd onder voorbehoud*

► A. Reijndersstraat B 207 te Nieuwe Pekela *verhuurd onder voorbehoud*

► Harm van der Laanweg 10 te Nieuwe Pekela *verhuurd onder voorbehoud*

► Vrijheidsstraat 82 te Oude Pekela *verhuurd* Deze woningen zijn inmiddels allemaal alweer verhuurd (onder voorbehoud).

Bedrijfsruimtes te huur!

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Op dit moment staat de teller alweer op 53 verkochte woningen in 2019!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder