Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 8 februari

Siefkes Vastgoed Weekjournaal 

De afgelopen week vielen er her en der nog wat afspraken uit doordat er toch ook bij de klanten een aantal mensen door griep werd getroffen. Gelukkig bleven er nog voldoende leuke afspraken staan en was de agenda alsnog goed bezet.

Vandaag werden wij verrast op kantoor met een bedankje van de verkopers van de woning aan de J.R. Stuutstraat F 11, voor onze goede zorgen. Zij brachten een boeket bloemen en een aantal heerlijke gevulde koeken langs.

Open huis!

Morgen, zaterdag 9 februari, is het open huis aan de Kibbelgaarn 1 in Veendam. Wees van harte welkom om tussen 10.00 uur en 12.00 uur vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

Nieuw in de verkoop!

Aan de Vondellaan 63 in Winschoten staat de woning die wij deze week nieuw hebben aangemeld. Deze uitgebouwde tussenwoning is nieuw in de verkoop gekomen en heeft een vraagprijs van € 125.000,- k.k.
De woning heeft een eigen garage, een drietal slaapkamers en is uitgebouwd waardoor er in de keuken en woonkamer extra ruimte is ontstaan met dubbele deuren naar de tuin.

Verkocht onder voorbehoud!

De woning aan de H. Hindersstraat 117 in Oude Pekela is verkocht onder voorbehoud! De woning trok al vele belangstellenden maar nu is ook de daadwerkelijke koper gevonden. De verkopers kunnen nu op zoek naar een nieuw plekje.

Verkocht! 

De verkopers van de woning aan de Hoofdweg 119 in Midwolda hebben wij mogen verblijden met het leuke nieuws dat de woning definitief verkocht is. Het gehele gezin kan zich nu voorbereiden op de aanstaande verhuizing.

Agenda! 

Deze week stonden er maar liefst 19 afspraken voor bezichtigingen op de agenda. Een hele gevarieerde week met afspraken bij diverse woningen uit ons aanbod.

Erik was deze week ook op pad voor een een waardebepaling, de opname van de nieuwe woning aan de Dorpsstraat 96 te Kielwindeweer en ook werden er drie bezichtigingen bij de huurwoning aan de Meerweg 132C in Haren op de planning afgevinkt.

Voor de komende week staan er al 16 bezichtigingen op de planning, waarvan het twee keer een 2e bezichtiging betreft en daarbij komen er 6 waardebepalingen aan bod.

Binnenkort in de verkoop!

► Dorpsstraat 96 te Kielwindeweer met een vraagprijs van €289.500,- k.k.

Alvast meer weten over deze woning? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Huurwoningen beschikbaar! 

Wij hebben voor de verhuur nog een woning beschikbaar:

► Oude Tolweg 11 te Nieuwediep, per direct beschikbaar

Meer informatie over deze woning is te vinden op onze website en uiteraard ook door even contact op te nemen. De woning aan de Meerweg 132C in Haren is inmiddels verhuurd.

Tellerstand!  

Op dit moment staat de teller al op 12 verkochte woningen in 2019!

Volgende week in het nieuwe weekjournaal brengen we jullie weer verder op de hoogte van het laatste nieuws.

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 07-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 14 februari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 06-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 07 februari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 05-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 31 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder