Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 8 maart 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal!

Weer een hele enerverende week hebben wij achter de rug. Een week die wij heerlijk gaan afsluiten met een etentje! Van een klant kregen wij een cadeaubon voor een etentje met het hele team en daarvoor hebben wij vanavond de reservering staan bij Pekelahof.

Ook ontvingen wij weer een leuke beoordelingen: Dit was een 8,5 van de verkopers van de woning aan de Ommelanderwijk 31 te Veendam met de volgende toelichting: “Wij zijn zeer tevreden over Erik en zijn team. Een goede en aantrekkelijke presentatie van onze woning, waar veel interesse op volgde. De koop is snel en vakkundig geregeld. Het contact verliep soepel.”

Nieuw in de verkoop!

Deze week werden er drie nieuwe woningen aangemeld. De eerste woning staat aan de Winschoterweg 6 in Oude Pekela, de tweede woning is te vinden aan de Industrieweg-Oost 20 in Oude Pekela en de andere woning aan de Wollinghuizerweg 180 te Vlagtwedde. Alle woningen zijn nu met een volledige presentatie online te vinden en de eerste bezichtigingen staan reeds gepland.

De woning aan de Winschoterweg 6 in Oude Pekela is gelegen nabij de watertoren en heeft een perceel van maar liefst bijna 2000 m2 grond. De woning zou van binnen enige modernisering kunnen gebruiken maar heeft ook een aantal prachtige authentieke elementen. Hier is de vraagprijs € 152.500,- k.k.

Aan de Wollinghuizerweg 180 in Vlagtwedde tref je ‘op stee’ aan. Deze woning heeft een drietal slaapkamers en de badkamer op de begane grond, een perceel van 860 m2 eigen grond en daarbij ook een ruime dubbele garage. De vraagprijs is hier vastgesteld op € 247.500,- k.k.

De woning aan de Industrieweg-Oost 20 in Oude Pekela, heeft een fantastische video welke ook weer erg in de smaak viel. De video werd 66 keer gedeeld en trok veel belangstelling en reacties. De vraagprijs van deze riante woning, met ruim perceel en ruimte voor paarden is € 389.500,-

In prijs verlaagd!

De ruime rietgedekte woning aan de Roerdomp 21 in Oude Pekela, gelegen aan het water, heeft een verlaagde vraagprijs. De vernieuwde vraagprijs is € 319.500,- k.k.

Ook de woning aan de Houtduifstraat 35 in Veendam is in prijs verlaagd. Deze woning is nu in de verkoop met een vraagprijs van € 129.500,- k.k. en daarbij staat er even weer een frisse presentatie van die woning online.

Verkocht onder voorbehoud!

De woning aan de J.R. Stuutstraat F 11 in Nieuwe Pekela was enige tijd geleden weer beschikbaar gekomen, maar inmiddels is deze woning alweer verkocht! De kopers en verkopers zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de aanstaande verhuizingen.

De maisonnette aan de Raadhuislaan 9 in Oude Pekela is ook alweer verkocht onder voorbehoud! Gisteren werd er door beide partijen een akkoord bereikt en de komende periode gaan wij voor de verkopers en kopers de verkoop verder rond maken.

Ook werd gisteren een akkoord bereikt over de woning aan de Vrijheidsstraat 82 in Oude Pekela. De oplettende lezer zou dit adres kunnen herkennen, aangezien deze enkele weken geleden verkocht werd. Helaas kon de eerste koper de aankoop niet verder doorzetten en kwam deze woning weer beschikbaar. Binnen enkele uren hadden wij in ons eigen zoekers-bestand alweer de nieuwe koper bereikt!

Op voorhand verkocht!

De woning aan de Wischmei 67 in Vlagtwedde is op voorhand verkocht onder voorbehoud. De woning trok vanaf het begin gelijk al veel belangstelling en al voor dat de woning ergens met een complete presentatie te vinden is, hebben wij de koper al weten te vinden.

Agenda!

Er stonden maar liefst 7 waardebepalingen in de agenda, waarvan er ook de komende weken heel veel nieuwe woningen in het aanbod gaan komen! Daarnaast stond de agenda vol met 15 bezichtigingen, een 2e bezichtiging, 5 nieuwe woningen die werden vastgelegd tijden een foto/video-opname en was Erik bij de notaris voor de aankoopbegeleiding van de nieuwe burgemeester van de gemeente Oldambt.

Volgende week staan er op dit moment al 6 afspraken bij verschillende notarissen, 18 bezichtigingen bij diverse woningen en dinsdag de hele dag is Erik te vinden aan de Boskraai 27 te Emmen, om daar alle bezichtigingen op afspraak te doen. Volgende week staan er ook nog 2 waardebepalingen in de agenda en 3 keer een 2e bezichtiging.

Binnenkort in de verkoop!

► Hoofdweg 73 te Finsterwolde komt ook binnenkort in de verkoop. Een ruime vrijstaande woning, met aangebouwde garage, voorzien van rolluiken op de bovenverdieping.

► Scheepvaartstraat 59 te Oude Pekela komt in de verkoop, gelegen op een hoek en met een vraagprijs van € 109.500,- k.k. is dit een zeer interessante woning voor bijvoorbeeld starters.

► Ring 10 te Oude Pekela is net als de woning aan de Scheepvaartstraat ook een leuke hoekwoning met een vraagprijs van € 109.500,- k.k. en ook weer leuk voor bijvoorbeeld starters.

► Oostlaan 10 te Veendam, komt te koop met een vraagprijs van € 169.500,-. Deze leuke twee-onder-een-kapwoning heeft een aangebouwde garage.

► Schoener 9 te Nieuwe Pekela. Een leuke stolpwoning met een vraagprijs van € 185.000,- k.k. gelegen in het plan Oud Alteveer, aan het water.

► Industrieweg-Oost 16 te Oude Pekela, is een woning met een loods, en een perceel van ruim 2300 m2 eigen grond. De vraagprijs wordt € 385.000,- k.k.

► Sint Vitusholt 7e Laan 21 a in Winschoten komt binnenkort ook bij ons in de verkoop. Deze woning heeft een fraaie ligging en krijgt een vraagprijs van € 289.500,- k.k.

► Het ruime pand aan de H. Hindersstraat 13 te Oude Pekela krijgt een vraagprijs van € 199.500,- k.k. en komt ook binnenkort online. De promo video is reeds op onze Facebookpagina te vinden.

Alvast meer weten over een van deze woningen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Wil je als een van de eersten op de hoogte worden gehouden van al het nieuws in ons aanbod? Laat gerust een zoekprofiel achter op onze site, dan krijg je direct na aanmelding van de geschikte woning een mailtje in je mailbox.

In de spotlights!

Aan de Feiko Clockstraat 89 staat een unieke woning met bedrijfsruimtes te koop. Je treft hier een showroom aan, werkplaats en daarbij een heerlijke woning met tuin. De vraagprijs is hier € 275.000,- k.k.

Nieuwsgierig naar deze woning? Kom gerust even kijken tijdens een vrijblijvende bezichtiging. Hij is tevens online te vinden op onze website met een complete presentatie.

Stille verkoop!

In Nieuwe Pekela komt op termijn een woning in de verkoop met een perceel van 3080 m2 eigen grond. Het betreft een kapiteinswoning in moderne stijl met een vraagprijs van € 350.000,- k.k.

Ook in Nieuwe Pekela is een woning in de stille verkoop in de jaren ’30 stijl, met ruim 1000 m2 eigen grond en een eigen oprit met garage. De vraagprijs hier ligt op € 239.500,- k.k.

In de verhuur!

Helaas hebben wij op dit moment geen huurwoningen meer direct beschikbaar. De laatste woning die beschikbaar was:

► Graaf Adolfstraat 10 te Oude Pekela, huurprijs € 720,- per maand, is inmiddels verhuurd onder voorbehoud.

Bedrijfsruimtes te huur!

Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Op dit moment staat de teller al op 26 verkochte woningen in 2019!
Volgende week in weer een nieuwe editie van ons weekjournaal brengen we jullie weer verder op de hoogte van het laatste nieuws.

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 07-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 14 februari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 06-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 07 februari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 05-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 31 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder