Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉

Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het nieuws van deze week.

Allereerst, namens het hele team van Siefkes Vastgoed, de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Deze week waren er:
►  4 bezichtigingen 👀
►  4 eindinspecties bij woningen ✔️
►  1 overdracht bij de notaris 🖋
►  2 woningen onder bod 🏘
►  2 woningen definitief verkocht 🗝

😎 Nieuw in de verkoop! 😎

► Jan Oldenburgerstraat E 40 te Nieuwe Pekela, een vrijstaande woning die verrassend ruim is. De nette stolpwoning is ruim van opzet en ligt op een zeer ruime kavel van 970 m2. De woning beschikt over een mooie keuken met zicht op de tuin, heeft 3 slaapkamers en een vrijstaande stenen garage met eigen oprit. De vraagprijs van de woning is € 189.500,- k.k.

► Oosterstraat 8 te Winschoten is te koop voor een vraagprijs van € 125.000,- k.k. Deze karakteristieke woning is gelegen op een centrale locatie, heeft een woonoppervlakte van 80 m2, beschikt over 2 slaapkamers en een moderne badkamer.

🏡 Binnenkort in de verkoop! 🏡

► Bark 4 te Nieuwe Pekela, deze vrijstaande woning komt binnenkort te koop voor een vraagprijs van € 275.000,- k.k. De woning staat in een rustige woonwijk, beschikt over een fijne tuin, een ruime oprit, drie slaapkamers en staat op een perceel van 370 m2 groot.

🥳Onder bod!🥳

De verkopers en kopers van de volgende woningen zijn het eens geworden over de koopprijs. Daarmee staat de woning onder bod en is de eerste stap naar de verkoop officieel gezet.

► Jan Oldenburgerstraat E 40 te Nieuwe Pekela
► Noordkante 80 te Oude Pekela

Allen van harte gefeliciteerd met dit prachtige nieuws!

🍾Definitief verkocht! 🍾

Voor de kopers en verkopers van de volgende woningen was er deze week super goed nieuws, het is namelijk bekend geworden dat alles voor de koop geregeld is en dat daarmee de verkoop officieel is geworden:

► Berkenlaan 41 te Nieuwe Pekela
► Wedderweg 13 te Oude Pekela

Absoluut iets om vieren en daarom allen van harte gefeliciteerd!

Open huis!

De woning aan de Oosterstraat 8 te Winschoten is een paar dagen geleden aangemeld en daarmee te vinden op de verschillende online kanalen. Er zijn inmiddels veel reacties op de woning bij ons binnen gekomen. Daarom is besloten om voor deze woning een Open Huis te organiseren.

Op 15 januari 2020 zal er van 13.00-17.00 uur een Open Huis zijn bij de woning aan de Oosterstraat 8 te Winschoten. Het is dan mogelijk om de woning te komen bezichtigen en de sfeer van de woning te ervaren. Natuurlijk kunnen ook vragen over de woning worden gesteld en zijn Erik en Chantal aanwezig om je te verwelkomen in de woning.

Graag tot 15 januari 2020 op het Open Huis!

🏠 In de verhuur! 🏠

Voor de verhuur zijn er nog een aantal leuke woningen beschikbaar:

► Er is nog een appartement van 124 m2 in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar. De huurprijs zal € 1.237,- per maand incl. elektra zijn. Dit complex wordt compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. Meer weten over een van deze woning, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

► Met ingang van 2 januari 2020 zal het appartement op de benedenverdieping van het complex aan de Apollolaan 26 te Oude Pekela beschikbaar zijn voor de verhuur. Het appartement is erg netjes, heeft twee slaapkamers en een eigen tuin en berging. De huurprijs zal  € 735,- per maand excl. g/w/l bedragen.

🌞 Binnenkort in de verhuur! 🌞

► Met ingang van 15 januari 2020 zal de tussenwoning aan de Troelstralaan 17 te Oude Pekela beschikbaar komen om te huren. De woning is levensloopbestendig, omdat er op de begane grond zich een slaapkamer en badkamer bevinden. Op de eerste verdieping zijn nog eens drie slaapkamers en een badkamer aanwezig. De woning zal een huurprijs van € 735,- per maand excl. g/w/l hebben.

► Met ingang van 15 januari 2020 zal de tussenwoning aan de Troelstralaan 18 te Oude Pekela beschikbaar komen om te huren. De woning beschikt over drie slaapkamers, een fijne woonkamer en een leuke tuin. De huurprijs van de woning zal € 735,- per maand excl. g/w/l bedragen.

► Met ingang van 15 januari 2020 zal de woning aan de Beentepol 49 te Emmen beschikbaar zijn om te huren. De woning is volledig gemoderniseerd en gerenoveerd. In de woning zijn drie slaapkamers en een ruime woonkamer met open keuken aanwezig. Tevens is er een bijkeuken die toegang geeft tot de fijne tuin met houten berging en is er een dakterras op de aanbouw. De woning zal een huurprijs van € 735,- per maand excl. g/w/l hebben.

► Met ingang van 4 februari 2020 zal de tussenwoning aan de Lijsterbesstraat 13 te Oude Pekela beschikbaar komen om te huren. Deze nette en afgewerkte woning is voorzien van drie slaapkamers, een badkamer op de begane grond, een washok en een leuke keuken. De huurprijs zal  € 735,- per maand excl. g/w/l bedragen.

🏢 Bedrijfsruimtes te huur! 🏢

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1.250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn er aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

► Beneluxweg 48 te Zuidbroek, een mooi pand met ruime en hoge garage. Tevens is er kantoorruimte aanwezig en een lange oprit. Het pand is voor een bedrag van € 1.250,- per maand te huur.

🔢 Tellerstand! 🔢

Deze week staat de teller op 2 verkochte woningen in 2020!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 52-2019

🎄 Siefkes Vastgoed Jaarafsluiting🎄 Het is dinsdag 24 december 2019, 12:00 uur:...

Lees verder