Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉

Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het nieuws van deze week.

Deze week waren er:
►  18 bezichtigingen 👀

►  2 waardebepalingen 📜

► 2 eindinspecties bij woningen ✔️

► 1 notarisafspraak  🖋

► 4 woningen onder bod 🏘

► 3 woningen verkocht onder voorbehoud

► 1 woning definitief verkocht 🗝

► 1 open huis ☺


😎 Nieuw in de verkoop! 😎

► H.B. Hulsmanstraat I 41 A te Nieuwe Pekela, deze vrijstaande woning is gelegen aan vaar- en viswater op een perceel van 655 m2 eigen grond en heeft een ruime inpandige garage. De woning is gedateerd en zou volledig gemoderniseerd kunnen worden. In de woning tref je 2 slaapkamers. De woning ligt op fietsafstand van de lokale basisschool, de voetbalvereniging en multifunctioneel centrum de Riggel.

De vraagprijs van het geheel is € 149.500,- k.k.

 

► Jan Oldenburgerstraat E 48 te Nieuwe Pekela, op een perceel van 433 m2 eigen grond en aan vaar- en viswater gelegen staat deze sfeervolle en karakteristieke vrijstaande woning met slaap/-en badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping tref je via de overloop nog 4 slaapkamers. Achter de woning is een keurig onderhouden tuin aanwezig met een extra schuurtje. De vraagprijs is € 165.000,- k.k.

 

► Bark 4 te Nieuwe Pekela, een moderne vrijstaande woning in een kindvriendelijke woonwijk. Deze woning beschikt over een traplift en is rolstoel toegankelijk doordat er geen drempels aanwezig zijn. In totaal tref je 3 slaapkamers in de woning, waarvan 1 op de begane grond. Achter de woning is een leuke tuin aanwezig met een tuinhuis en een vlonder.

De vraagprijs van het geheel is € 275.000,- k.k.

🥳Onder bod!🥳

 

De verkopers en kopers van de volgende woningen zijn het eens geworden over de koopprijs. Daarmee staat de woning onder bod en is de eerste stap naar de verkoop officieel gezet.

► Draijerswijk 13 te Oude Pekela

► Jan Oldenburgerstraat D 67 te Nieuwe Pekela

► Meerweg 132 c te Haren

► Lubbermanswijk 2 te Oude Pekela

Allemaal van harte gefeliciteerd met dit prachtige nieuws!

 

💐 Verkocht onder voorbehoud! 💐

Na het tekenen van de koopovereenkomst, mochten we verkopers en kopers van de volgende woningen blij maken met de verkoop onder voorbehoud:

► Dorpsstraat 96 te Kiel-Windeweer

► Zuidwendingerweg 5 te Nieuwe Pekela

► Jan Oldenburgerstraat E 40 te Nieuwe Pekela

Allen van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!

🍾Definitief verkocht! 🍾

Voor de kopers en verkopers van de volgende woningen was er deze week super goed nieuws, het is namelijk bekend geworden dat alles voor de koop geregeld is en dat daarmee de verkoop officieel is geworden:

► Hoofdstraat 58 te Noordbroek

Absoluut iets om te vieren en daarom allen van harte gefeliciteerd!

 

🏠 In de verhuur! 🏠

Voor de verhuur zijn er nog een aantal leuke woningen beschikbaar:

► Er is nog een appartement van 124 m2 in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar. De huurprijs zal € 1.237,- per maand incl. elektra zijn. Dit complex wordt compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. Meer weten over een van deze woning, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

► Per direct is het appartement aan de Groningerweg 23 te Peize beschikbaar om te huren. Dit ruime appartement (93 m2) met 2 slaapkamers is te huur voor € 995,- all-in. Groningen is binnen 20 minuten bereikbaar, Assen in 25 minuten. Ideaal voor mensen die tijdelijk een woning nodig hebben.

► Per direct is de tussenwoning aan de Troelstralaan 18 te Oude Pekela beschikbaar om te huren. De woning beschikt over drie slaapkamers, een fijne woonkamer en een leuke tuin. De huurprijs van de woning zal € 735,- per maand excl. g/w/l bedragen.

 

🌞 Binnenkort in de verhuur! 🌞

► Met ingang van eind januari/ begin februari 2020 is de hoekwoning aan de Spoetnikstraat 13 te Oude Pekela bechikbaar om te huren. De woning beschikt over een drietal slaapkamers,
De huurprijs van de woning

► Met ingang van 4 februari 2020 zal de tussenwoning aan de Lijsterbesstraat 13 te Oude Pekela beschikbaar komen om te huren. Deze nette en afgewerkte woning is voorzien van drie slaapkamers, een badkamer op de begane grond, een washok en een leuke keuken. De huurprijs zal  € 735,- per maand excl. g/w/l bedragen.

 

🏢 Bedrijfsruimtes te huur! 🏢

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1.250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn er aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

► Beneluxweg 48 te Zuidbroek, een mooi pand met ruime en hoge garage. Tevens is er kantoorruimte aanwezig en een lange oprit. Het pand is voor een bedrag van € 1.250,- per maand te huur.

🔢 Tellerstand! 🔢

Deze week staat de teller op 7 verkochte woningen in 2020!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 07-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 14 februari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 06-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 07 februari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 05-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 31 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder