Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 04-2020

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 04-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉

Het is vrijdag 24 januari 2020: tijd voor het nieuws van deze week.

Deze week waren er:

► 28 bezichtigingen 👀

► 8 waardebepalingen 📜

► 2 eindinspecties bij woningen ✔️

► 3 notarisafspraken  🖋

► 9 woningen onder bod 🏘

► 5 woningen verkocht onder voorbehoud 📝

► 3 woning definitief verkocht 🗝

 

🏡 Binnenkort in de verkoop! 🏡

► Margaretha Hardenbergstraat 4 te Wildervank, een ruime 2-onder-1-kap woning gelegen in een kindvriendelijke en rustige buurt. De woning heeft grote raampartijen aan de voorkant en openslaande deuren naar de tuin aan de achterkant, waardoor er veel lichtinval aanwezig is in het woongedeelte. Tevens beschikt de keuken over enige inbouwapparatuur en biedt deze toegang tot de bijkeuken. In de woning tref je in totaal 4 kamers, waarvan 3 slaapkamers. De vraagprijs zal € 179.500,- k.k. worden.

► Steenstraat 87 te Veendam, een prachtig en instapklaar 3-kamer appartement op de tweede verdieping met 2 slaapkamers. De woning is goed bereikbaar en ligt op loopafstand van het centrum van Veendam en diverse supermarkten. De buurt heeft naar verhouding veel oudere inwoners van 65 jaar en ouder. Tevens heb je de beschikking over een eigen balkon. De vraagprijs van het appartement zal € 129.500,- k.k. worden.

 

🥳Onder bod!🥳

De verkopers en kopers van de volgende woningen zijn het eens geworden over de koopprijs. Daarmee staat de woning onder bod en is de eerste stap naar de verkoop officieel gezet.

► Doorsneeweg 1 te Nieuwe Pekela

► Eigenhaardstraat 59 te Nieuwe Pekela

► Jan R. Stuutstraat F 30 te Nieuwe Pekela

► Dorpshuisstraat 36 te Nieuwe Pekela

► Oosterstraat 8 te Winschoten
► Heuvelstraat 48 te Winschoten

► Wedderweg 137 te Oude Pekela

► Hereweg 162 te Meeden

► Abraham Westersstraat A 153 te Nieuwe Pekela

Alle partijen van harte gefeliciteerd met dit prachtige nieuws!

 

💐 Verkocht onder voorbehoud! 💐

Na het tekenen van de koopovereenkomst, mochten we verkopers en kopers van de volgende woningen blij maken met de verkoop onder voorbehoud:

► Jan Oldenburgerstraat D 67 te Nieuwe Pekela

► Dokter Harm Brouwerstraat C 62 te Nieuwe Pekela

► Draijerswijk 13 te Oude Pekela

► H. Hindersstraat 105 te Oude Pekela

► Meerweg 132 c te Haren

Allen van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!

 

🍾Definitief verkocht! 🍾

Voor de kopers en verkopers van de volgende woningen was er deze week super goed nieuws, het is namelijk bekend geworden dat alles voor de koop geregeld is en dat daarmee de verkoop officieel is geworden:

► Lubbermanswijk 2 te Oude Pekela

► Zuidwendingerweg 66 te Nieuwe Pekela

► Noordkante 80 te Oude Pekela

Absoluut iets om te vieren en daarom allen van harte gefeliciteerd!

 

🏠 In de verhuur! 🏠

Voor de verhuur zijn er nog een aantal leuke woningen beschikbaar:

► Er is nog een appartement van 124 m2 in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar. De huurprijs zal € 1.237,- per maand incl. elektra zijn. Dit complex wordt compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. Meer weten over een van deze woning, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

► Per direct is de tussenwoning aan de Lijsterbesstraat 17 te Oude Pekela beschikbaar om te huren. De erg nette hoekwoning heeft een centrale ligging nabij diverse voorzieningen en is instapklaar. In de woning tref je 3 slaapkamers, een nette keuken, een eigen oprit en een garage. De huurprijs van de woning zal € 735,- per maand excl. g/w/l bedragen

 

🌞 Binnenkort in de verhuur! 🌞

► Met ingang van eind januari/ begin februari 2020 is de hoekwoning aan de Spoetnikstraat 13 te Oude Pekela bechikbaar om te huren. De woning beschikt over een drietal slaapkamers,
De huurprijs van de woning

► Met ingang van 4 februari 2020 zal de tussenwoning aan de Lijsterbesstraat 13 te Oude Pekela beschikbaar komen om te huren. Deze nette en afgewerkte woning is voorzien van drie slaapkamers, een badkamer op de begane grond, een washok en een leuke keuken. De huurprijs zal  € 735,- per maand excl. g/w/l bedragen.

 

🏢 Bedrijfsruimtes te huur! 🏢

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1.250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn er aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

► Beneluxweg 48 te Zuidbroek, een mooi pand met ruime en hoge garage. Tevens is er kantoorruimte aanwezig en een lange oprit. Het pand is voor een bedrag van € 1.250,- per maand te huur.

🔢 Tellerstand! 🔢

Deze week staat de teller op 15 verkochte woningen in 2020!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 13-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 27 maart 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 12-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 20 maart 2020: tijd voor het...

Lees verder

⛔ Update rondom het Corona Virus  ⛔

⛔ Update rondom het Corona Virus  ⛔ In verband met de verscherpte richtlijnen van...

Lees verder