Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 05-2020

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 05-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉

Het is vrijdag 31 januari 2020: tijd voor het nieuws van deze week.

Deze week waren er:
► 16 bezichtigingen 👀

► 10 waardebepalingen 📜

► 6 eindinspecties bij woningen ✔️

► 6 notarisafspraken  🖋

► 6 woningen onder bod 🏘

► 5 woningen verkocht onder voorbehoud 📝

 

😎 Nieuw in de verkoop! 😎

Deze week hebben wij weer een nieuwe woning mogen aanmelden:

► Thorbeckelaan 63 te Oude Pekela, een vrijstaande jaren ’30 woning gelegen aan een rustige weg nabij diverse voorzieningen. In de woning tref je een ruime en lichte woonkamer welke in een open verbinding staat met de keuken. De woning beschikt over 4 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond te vinden is. Ook is er een ruime garage van ca. 35 m2 welke multifunctioneel te gebruiken is.

De vraagprijs van het geheel is € 189.500,- k.k.

🏡 Binnenkort in de verkoop! 🏡

► Meidoornlaan 5 te Alteveer, gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk. In de woning tref je een drietal slaapkamers, een badkamer (wastafel en douche) en een open keuken welke is voorzien van enige inbouwapparatuur en toegang biedt tot de achtertuin welke de beschikking heeft over een houten tuinhuis en een stenen berging.

De vraagprijs zal € 109.500,- k.k. worden.

 

► Dennenlaan 32 te Nieuwe Pekela, een keurig onderhouden en instapklare hoekwoning op loopafstand gelegen van diverse voorzieningen. De woning is volledig geisoleerd en beschikt over een drietal slaapkamers en vaste trap naar zolder. Tevens is er een bijkeuken aanwezig welke toegang biedt tot de achtertuin.

De vraagprijs zal € 129.500,- k.k. worden.

 

🥳Onder bod!🥳

De verkopers en kopers van de volgende woningen zijn het eens geworden over de koopprijs. Daarmee staat de woning onder bod en is de eerste stap naar de verkoop officieel gezet.

► St. Vitusholt 16 te Winschoten

► Jan Oldenburgerstraat E 48 te Nieuwe Pekela

► Steenstraat 87 te Veendam

► Heemstede 17 te Nieuwe Pekela

► Spoetnikstraat 6 te Oude Pekela

► Burgemeester Reijndersstraat 109 te Stadskanaal

Alle partijen van harte gefeliciteerd met dit prachtige nieuws!

 

💐 Verkocht onder voorbehoud! 💐

Na het tekenen van de koopovereenkomst, mochten we verkopers en kopers van de volgende woningen blij maken met de verkoop onder voorbehoud:

► Doorsneeweg 1 te Nieuwe Pekela

► Heuvelstraat 48 te Winschoten

► Dorpshuisstraat 36 te Nieuwe Pekela

► Abraham Westersstraat A 153 te Nieuwe Pekela

► Jan R. Stuutstraat F 30 te Nieuwe Pekela

Allen van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!

 

👊🏻 Op voorhand verkocht! 👊🏻

► Maandag is Erik naar de St. Vitusholt 16 te Winschoten geweest voor een waardebepaling, dinsdag hebben wij de woning mogen aanmelden voor Funda, woensdag was de eerste bezichtiging en zijn de verkoper en koper het eens geworden over de koopprijs! De woning is dus binnen 2 dagen alweer verkocht.

► Erik is dinsdag naar de Heemstede 17 te Nieuwe Pekela geweest om de waarde van de woning te bepalen. Vanmiddag hebben wij de woning alweer mogen verkopen nadat er een tweede bezichtiging had plaatsgevonden. Goed nieuws!

🏠 In de verhuur! 🏠

Voor de verhuur zijn er nog een aantal leuke woningen beschikbaar:

► Er is nog een appartement van 124 m2 in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar. De huurprijs is € 1.237,- per maand incl. elektra. Dit complex wordt compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. Meer weten over een van deze woning, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

► Per direct is de tussenwoning aan de Lijsterbesstraat 17 te Oude Pekela beschikbaar om te huren. De erg nette hoekwoning heeft een centrale ligging nabij diverse voorzieningen en is instapklaar. In de woning tref je 3 slaapkamers, een nette keuken, een eigen oprit en een garage. De huurprijs van de woning zal € 735,- per maand excl. g/w/l bedragen

 

🌞 Binnenkort in de verhuur! 🌞

► Met ingang van eind januari/ begin februari 2020 is de hoekwoning aan de Spoetnikstraat 13 te Oude Pekela beschikbaar om te huren. De woning beschikt over een drietal slaapkamers,
De huurprijs van de woning zal € 735,- per maand excl. g/w/l bedragen

 

🏢 Bedrijfsruimtes te huur! 🏢

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1.250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn er aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

► Beneluxweg 48 te Zuidbroek, een mooi pand met ruime en hoge garage. Tevens is er kantoorruimte aanwezig en een lange oprit. Het pand is voor een bedrag van € 1.250,- per maand te huur.

 

🤩 Topfan van de maand! 🤩

Elke laatste vrijdag van de maand maken wij de topfan van de maand bekend.

De topfan van de maand januari en tevens de eerste topfan van het jaar 2020 is Sieka Zondag. Van harte gefeliciteerd!

Wil jij topfan van de maand februari worden? Je kunt in aanmerking komen voor een topfanbadge door een van de actiefste mensen op onze Facebookpagina te zijn. Je wordt een topfan door de video’s van onze pagina te bekijken, de inhoud leuk te vinden, reacties bij de berichten te plaatsen of berichten te delen.

 

🔢 Tellerstand! 🔢

Deze week staat de teller op 20 verkochte woningen in 2020!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 13-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 27 maart 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 12-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 20 maart 2020: tijd voor het...

Lees verder

⛔ Update rondom het Corona Virus  ⛔

⛔ Update rondom het Corona Virus  ⛔ In verband met de verscherpte richtlijnen van...

Lees verder