Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 06-2020

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 06-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉

Het is vrijdag 07 februari 2020: tijd voor het nieuws van deze week.

Binnen 1 dag verkocht! Maandag is Erik naar de Thorbeckelaan 91 te Oude Pekela geweest om de woning in de verkoop te nemen. Vervolgens hebben wij woensdag de woning als binnenkort in de verkoop bekend gemaakt op onze website en Facebook pagina. Donderdag hebben de eerste bezichtigingen plaatsgevonden en zijn de verkopers en kopers het eens geworden over de verkoopprijs. Super goed nieuws voor beide partijen!

Deze week waren er:
► 23 bezichtigingen 👀

► 4 waardebepalingen 📜

► 2 eindinspecties bij woningen ✔️

► 2 notarisafspraken  🖋

► 3 woningen onder bod 🏘

► 2 woningen verkocht onder voorbehoud 📝

► woningen definitief verkocht 🗝

 

🏡 Binnenkort in de verkoop! 🏡

► Winschoter Hogebrug 1 A te Blijham, een nette vrijstaande woning uit de jaren ’50 met in totaal 4 kamers, waarvan 3 slaapkamers. Ook tref je een recentelijk gerenoveerde badkamer in de woning welke is voorzien van een wastafel, een mooie inloopdouche en een spiegelkast met licht. Achter de woning is een ruime achtertuin te vinden met een paardenbak en een over te nemen paardenstal. De vraagprijs van het geheel zal € 189.500,-  worden

► Raadhuiskade 54 te Wildervank, een vrijstaande woning met mogelijkheden voor dubbele bewoning. De woning is gelegen aan de rustige kant van het water en ligt op slechts 4 minuten rijden van de dichtstbijzijnde uitvalsweg. In de woning tref je in totaal 3 slaapkamers. De vraagprijs van de woning zal € 179.500,- k.k. worden.

► J. de Weerdstraat G 18 te Nieuwe Pekela een vrijstaande woning gelegen aan vaar-en viswater. De woning heeft een oppervlakte van 920 m2 eigen grond, een woonoppervlakte van 146 m2, oprit met toegang tot de tuin en een vrijstaande stenen garage. De vraagprijs van het geheel zal € 249.500,- k.k. worden.

 

🥳Onder bod!🥳

De verkopers en kopers van de volgende woningen zijn het eens geworden over de koopprijs. Daarmee staat de woning onder bod en is de eerste stap naar de verkoop officieel gezet.

► Savornin Lohmanlaan 56 te Oude Pekela

► Dennenlaan 32 te Nieuwe Pekela

► Thorbeckelaan 91 te Oude Pekela

Beide partijen van harte gefeliciteerd met dit prachtige nieuws!

 

💐 Verkocht onder voorbehoud! 💐

Na het tekenen van de koopovereenkomst, mochten we verkopers en kopers van de volgende woningen blij maken met de verkoop onder voorbehoud:

► Oosterstraat 8 te Winschoten
► Sint Vitusholt 16 te Winschoten

Allen van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!

 

🏠 In de verhuur! 🏠

Voor de verhuur zijn er nog een aantal leuke woningen beschikbaar:

► Er is nog een appartement van 124 m2 in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar. De huurprijs zal € 1.237,- per maand incl. elektra zijn. Dit complex wordt compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. Meer weten over een van deze woning, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

► Per direct is de tussenwoning aan de Lijsterbesstraat 17 te Oude Pekela beschikbaar om te huren. De erg nette hoekwoning heeft een centrale ligging nabij diverse voorzieningen en is instapklaar. In de woning tref je 3 slaapkamers, een nette keuken, een eigen oprit en een garage. De huurprijs van de woning is € 735,- per maand excl. g/w/l.

► Aan de Spoetnikstraat 13 te Oude Pekela is een nette hoekwoning beschikbaar om te huren. De woning beschikt over een drietal slaapkamers. De huurprijs van de woning is € 735,- per maand excl. g/w/l.

► Per direct zal de loods aan de W.H. Bosgrastraat 135 te Oude Pekela beschikbaar zijn voor de verhuur. Het huren van het aantal oppervlaktes in m2 is in overleg. De huurprijs zal € 25,- per m2 per maand zijn. Binnenkort meer info.

 

🌞 Binnenkort in de verhuur! 🌞

► Met ingang van 15 februari 2020 is de hoekwoning aan de Savornin Lohmanlaan 30 beschikbaar om te huren. De woning beschikt over drie slaapkamers, ruime woonkamer, een eigen tuin en een stenen garage. De woning is voorzien van CV. De huurprijs zal € 735,- per maand excl. g/w/l worden.

 

🏢 Bedrijfsruimtes te huur! 🏢

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1.250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn er aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

► Beneluxweg 48 te Zuidbroek, een mooi pand met ruime en hoge garage. Tevens is er kantoorruimte aanwezig en een lange oprit. Het pand is voor een bedrag van € 1.250,- per maand te huur.

 

🔢 Tellerstand! 🔢

Deze week staat de teller op 23 verkochte woningen in 2020!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 07-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 14 februari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 05-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 31 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 04-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 24 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder