Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 07-2020

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 07-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉

Het is vrijdag 14 februari 2020: tijd voor het nieuws van deze week.

Valentijnsdag! Onze topfan van de maand februari Maria Huft mag vanavond genieten van een heerlijk diner voor 2 bij Balkan Restaurant Makedonia in Winschoten. Van harte gefeliciteerd en geniet er van!

Deze week waren er:
► 11 bezichtigingen 👀

► 5 waardebepalingen 📜

► 2 eindinspecties bij woningen ✔️

► 2 notarisafspraken  🖋

► 2 woningen onder bod 🏘

► 3 woningen verkocht onder voorbehoud 📝

► 2 woningen definitief verkocht 🗝

► 1 bouwkavel definitief verkocht 🗝

🏡 Binnenkort in de verkoop! 🏡

► Raadhuislaan 101 te Oude Pekela, een vrijstaande woning gelegen in een groenrijke omgeving nabij diverse voorzieningen zoals supermarkten, het winkelcentrum en verschillende sportfaciliteiten. De woonkamer staat in verbinding met de serre, welke van airco is voorzien. De keuken beschikt over enige inbouwapparatuur en biedt toegang tot de bijkeuken. Vanuit deze bijkeuken is de inpandige garage te vinden. In de woning tref je in totaal 3 slaapkamers, een badkamer en een aparte inloopkast. De vraagprijs van het geheel zal € 299.500,- k.k. worden.

► Veerstraat 30 te Oude Pekela, een in 2017 opnieuw ingevoegde 2-onder-1-kap woning gelegen in een kindvriendelijke en rustige woonwijk. Het dak is 2 jaar geleden opnieuw geïsoleerd en je hebt de beschikking over een inpandige garage. In de woning tref je op de begane grond een gezellige woonkamer, een keuken en een bijkeuken. Op de eerste verdieping zijn via de overloop 3 slaapkamers en een badkamer te bereiken. Achter de woning is een tuin te vinden waarvan een deel terras en een deel gazon is. De vraagprijs van de woning zal € 159.500,- k.k. worden.

► Otterlaan 32 te Winschoten, een verrassend ruime 2-onder-1-kap woning gelegen in een kindvriendelijke woonwijk. De woonkamer staat in een open verbinding met de eethoek. Deze is voorzien van een schuifpui welke toegang biedt tot de tuin. Vanuit het eetgedeelte tref je een uitbouw waar een prachtige Italiaanse Boretti M-System keuken met diverse inbouwapparatuur te vinden is. In de woning tref je in totaal 3 slaapkamers en een badkamer wastafel, douche en ligbad). De zolder biedt de mogelijkheid tot het creëren van een vierde slaapkamer. De vraagprijs van de woning zal € 149.500,- k.k. worden

 

🥳Onder bod!🥳

De verkopers en kopers van de volgende woningen zijn het eens geworden over de koopprijs. Daarmee staat de woning onder bod en is de eerste stap naar de verkoop officieel gezet.

► Margaretha Hardenbergstraat 4 te Wildervank

► Winschoter Hogebrug 1 A te Blijham

Alle partijen van harte gefeliciteerd met dit prachtige nieuws!

 

 

💐 Verkocht onder voorbehoud! 💐

Na het tekenen van de koopovereenkomst, mochten we verkopers en kopers van de volgende woningen blij maken met de verkoop onder voorbehoud:

► Spoetnikstraat 6 te Oude Pekela

► Wedderweg 137 te Oude Pekela

► Savornin Lohmanlaan 56 te Oude Pekela

Allen van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!

 

🍾Definitief verkocht! 🍾

Voor de kopers en verkopers van de volgende woningen was er deze week super goed nieuws, het is namelijk bekend geworden dat alles voor de koop geregeld is en dat daarmee de verkoop officieel is geworden:

► Draijerswijk 13 te Oude Pekela

► Steenstraat 87 te Veendam

► Burgemeester Reijndersstraat 109 te Stadskanaal

Absoluut iets om te vieren en daarom allen van harte gefeliciteerd!

 

🏠 In de verhuur! 🏠

Voor de verhuur zijn er nog een aantal leuke woningen beschikbaar:

► Er is nog een appartement van 124 m2 in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar. De huurprijs zal € 1.237,- per maand incl. elektra zijn. Dit complex wordt compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. Meer weten over een van deze woning, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

► Per direct is de loods aan de W.H. Bosgrastraat 135 te Oude Pekela beschikbaar voor de verhuur. Het huren van het aantal oppervlaktes in m2 is in overleg. De huurprijs zal € 25,- per m2 per maand zijn.

► Per direct  is de hoekwoning aan de Savornin Lohmanlaan 30 beschikbaar om te huren. De woning beschikt over drie slaapkamers, ruime woonkamer, een eigen tuin en een stenen garage. De woning is voorzien van CV. De huurprijs zal € 735,- per maand excl. g/w/l worden.

 

🌞 Binnenkort in de verhuur! 🌞

► Per 1 april 2020 beschikbaar om te huren! De tussenwoning aan de Graaf Adolfstraat 4 te Oude Pekela beschikt over een drietal slaapkamers, een fijne woonkamer, nette keuken en een leuke tuin. Tevens beschikt deze woning over een eigen garage en zijn er een aantal zonnepanelen op het dak aanwezig. De kale huurprijs van deze woning is de vaste prijs van 735,- euro exclusief alle bijkomende (service)kosten waaronder g/w/l.

► Met ingang van 02 maart 2020 beschikbaar: De hoekwoning aan de Hugo de Grootstraat 128 te Oude Pekela. Een woning met eigen garage, de woning is in goede staat, heeft een nette keuken en is voorzien van gordijnen en laminaat. De huurprijs bedraagt 735 euro per maand, exclusief g/w/l.

 

🏢 Bedrijfsruimtes te huur! 🏢

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1.250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn er aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

► Beneluxweg 48 te Zuidbroek, een mooi pand met ruime en hoge garage. Tevens is er kantoorruimte aanwezig en een lange oprit. Het pand is voor een bedrag van € 1.250,- per maand te huur.

 

🔢 Tellerstand! 🔢

Deze week staat de teller op 25 verkochte woningen in 2020!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 13-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 27 maart 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 12-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 20 maart 2020: tijd voor het...

Lees verder

⛔ Update rondom het Corona Virus  ⛔

⛔ Update rondom het Corona Virus  ⛔ In verband met de verscherpte richtlijnen van...

Lees verder