Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie week 27-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie week 27-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal

Het is vrijdag 5 juli 2019, 18.00 uur: tijd voor het weekjournaal van Siefkes Vastgoed.

Het was een week die voorbij vloog en begon met een 10! Van een van onze verkopers hebben wij een heel mooi cijfer mogen ontvangen waar we trots op zijn; een beter begin van de week is haast niet voor te stellen.

Deze week zijn er drie woningen (onder voorbehoud en op voorhand) verkocht, hebben we vier woningen aangemeld die nieuw in de verkoop zijn gekomen, is er een nieuwe huurwoning bijgekomen en er is deze week een open huis georganiseerd! Opnieuw voldoende leuke dingen die zeker de moeite waard zijn om te noteren en te delen. Daarom zijn ze te lezen in dit Siefkes Vastgoed Weekjournaal!

Nieuw in de verkoop!

► Ommelanderwijk 11 te Veendam betreft een leuke vrijstaande woning met fijne tuin en oprit nabij uitvalswegen. De vraagprijs van deze woning is € 159.500,- k.k.
► De vrijstaande woning aan de Spoorstraat 35 te Stadskanaal met eigen oprit en uitzicht op veel groen en slaapkamer beneden, is te koop voor een vraagprijs van € 169.500,- k.k.
►Vlak voor de grens in Oude Pekela staat de prachtige, vrijstaande woning met grote tuin aan de  A. Westersstraat A 167 in Nieuwe Pekela, deze heeft een vraagprijs van € 189.500,- k.k.
► Abraham Westersstraat A 25 te Nieuwe Pekela: deze woning wordt gezien als een monument, een helft van een dubbel woonhuis betreft en gebouwd is volgens de Amsterdamse School door architect Kruijer. Er zijn drie slaapkamers, een beschutte tuin, vrijstaande garage en een perceel van circa 380 m2 grond. Op de begane grond is een douche gerealiseerd en ook is er de mogelijkheid om van een kantoor een slaapkamer te maken. Achter de woning is een ruimte te vinden welke dienst kan doen als kantoor aan huis, B&B, extra woonruimte of hobby-atelier. Deze ruimte is voorzien van een keukenblokje, gas en een douche met toilet. De vraagprijs van deze woning ligt op € 179.500,- k.k.

Open huis!

De woning aan de Ommelanderwijk 11 te Veendam is afgelopen dinsdag online gekomen. Omdat woensdag en donderdag de mail, online kanalen en telefoon rood gloeiend stonden van de vele reacties op de woning, is besloten zo snel mogelijk een open huis te organiseren. Vandaag was het al zo ver en stonden de deuren van 15.00-17.00 uur wijdwagen open om alle geïnteresseerden te verwelkomen.

Het was een druk bezocht open huis waarbij veel mensen de mogelijkheid hebben gehad om  de woning met eigen ogen te bekijken en de sfeer te voelen. Wie weet hebben we de koper vandaag ontmoet en kunnen binnenkort de verkopers met goed nieuws verblijd worden!

Binnenkort in de verkoop!

► Bronsveenlaan 7 in Oude Pekela is een woning die nog veel mogelijkheden biedt, voorzien van een grote garage en deels gerenoveerd is. Hier is de vraagprijs € 179.500,- k.k. en dat uitzicht is natuurlijk fantastisch!
► Scheepswerfstraat 30 te Stadskanaal: een vrijstaande woning gelegen aan vaar- en viswater, waar de vraagprijs € 189.500,- k.k. van zal bedragen wanneer deze binnenkort in de verkoop komt. ► H.B. Hulsmanstraat K 53 te Nieuwe Pekela: een woning op een perceel van 915 m2 met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De bovenverdieping kan naar eigen inzicht ingericht worden. Deze woning komt binnenkort in de verkoop met een vraagprijs van € 175.000,- k.k.
► Gelijkvloers wonen? Aan de Hereweg 162 te Meeden komt een vrijstaande woning met een vraagprijs van € 215.000,- k.k. te koop. De woning staat op een perceel van 1.000 m2.
► Aan de Titanstraat 55 te Oude Pekela, komt binnenkort een nette eengezinswoning te koop met een vraagprijs van € 129.500,- k.k. Gelegen aan een rustige straat, ideaal voor starters.
► In Nieuw Buinen komt aan de Sportlaan 15 een woning binnenkort in de verkoop. Deze leuke twee-onder-een-kap met zonnepanelen, gelegen aan een rustige straat omringd met veel groen, komt binnenkort in de verkoop. De vraagprijs van deze woning wordt later bekend gemaakt.
► Harm Heijeslaan 31 te Nieuwe Pekela: een mooie, goed onderhouden tussenwoning gelegen aan een rustige straat. De vraagprijs van deze woning zal € 85.000,- k.k. bedragen.

Website!

Op de website is een nieuwe feature toegevoegd: wanneer er naar het kopje ‘AANBOD’ wordt gegaan, is de mogelijkheid ‘BINNENKORT BESCHIKBAAR’ toegevoegd. Onder dit kopje is informatie te vinden over de woningen die binnenkort in de verkoop komen.

De fotopresentaties van deze woningen zijn nog niet beschikbaar, maar wel is er al informatie bekend die gedeeld kan worden. Naar aanleiding hiervan nieuwsgierig geworden? Neem dan contact geheel vrijblijvend contact met ons op.

Spotlight!

(Daar) aan de Waterkant nummer 14, staat een prachtige woning te koop. Deze ruime twee-onder-een-kap woning is instap-klaar en goed onderhouden. Met een prachtige tuin gelegen aan het water, is het een hele leuke woning die zeker de moeite waard is om een keer te bekijken.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van deze woning? Kom gerust even kijken tijdens een vrijblijvende bezichtiging of bekijk de volledige presentatie online op onze website!

Chatbot Really

Sinds vrijdag 28 juni 2019 heeft Siefkes Vastgoed een digitale assistent. Chatbot Really is  24 uur per dag en 7 dagen in de week te vinden op de website en beschikbaar om te helpen bij vragen of het plannen van een afspraak.

Omdat Chatbot Really vorige week pas begonnen is, is het mogelijk dat hij een vraag niet kan beantwoorden. Indien dat zo is, mag er natuurlijk altijd contact opgenomen worden met de rest van het team. Samen zal er alles aan gedaan worden om zo goed mogelijk te helpen.

Verkocht onder voorbehoud!

Opnieuw een week om niet te vergeten, waarin wij een paar verkopers mochten verblijden met het goede nieuws dat hun woning onder voorbehoud verkocht is:
► Jan Koolhoflaan 19 te Nieuwe Pekela
► Straat Formosa 15 te Veendam

(Razend snel) Op voorhand verkocht!

Deze week kregen we, naar aanleiding van een waardebepaling op maandag, het bericht dat de woning aan de Savornin Lohmanlaan 41 te Oude Pekela binnenkort in de verkoop zou komen. Woensdag heeft er een bezichtiging plaats gevonden en donderdag werd bekend dat de woning al verkocht was. Een razend snelle verkoop!

In de verhuur!

Voor de verhuur zijn er een aantal leuke woningen beschikbaar gekomen:
► Bilderdijklaan 66 te Hoogezand: een leuke twee-onder-een-kap woning met eigen oprit en garage. De huurprijs bedraagt € 850,– per maand, excl. g/w/l.
► Ds. Sannesstraat 134 te Veendam: een tussenwoning met fijne tuin. De huurprijs is € 720,– per maand, excl. g/w/l.
► Graaf Adolfstraat 13 te Oude Pekela: een complete tussenwoning voor een huurprijs van € 710,– per maand, excl. g/w/l.
► Oude Tolweg 11 te Nieuwe Diep: een vrijstaande woning op een recreatiepark, voor een huurprijs van € 800,– per maand excl. g/w/l.
► Vrijheidsstraat 27 te Oude Pekela: een hoekwoning aan een rustige straat en instap-klaar, met een huurprijs van € 720,– per maand g/w/l. *verhuurd onder voorbehoud*
► Tevens is er nog een appartement in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar, dat compleet gerenoveerd en gemoderniseerd wordt. Meer weten over een van deze woningen, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.
►Beschikbaar per 1 augustus: Drenthelaan 11 te Veendam: een instap-klare, leuke hoekwoning gelegen vlakbij uitvalswegen, scholen, winkels en Borgerswold. De huurprijs van deze woning zal € 720,– per maand excl. g/w/l bedragen.

Bedrijfsruimtes te huur!

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.
►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Op dit moment staat de teller alweer op 70 (!) verkochte woningen in 2019!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder