Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie week 28 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie week 28 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal

De vakantie staat voor de deur! En daar gaan wij met z’n allen lekker van genieten, maar dat doen wij uiteraard wel in afstemming met elkaar. Wij houden in de vakantieperiode dan ook de reguliere openingstijden aan.

Goed nieuws voor Reint, hij behaalde namelijk gisteren zijn diploma op het gebied van rechten. Reint had voor zijn afstudeeronderzoek Siefkes Vastgoed als praktijkvoorbeeld genomen. De afgelopen weken is er dan ook regelmatig contact geweest met hem, maar inmiddels is het goede nieuws daar dat hij geslaagd is. Van harte Reint!

Nieuw in de verkoop!

► Scheepswerfstraat 30 te Stadskanaal, een heerlijke vrijstaande woning, nog wat puntjes op de i en de styling en je kunt er heerlijk wonen. De mogelijkheid bestaat om er eenvoudig 4 slaapkamers te realiseren, op dit moment zijn er twee ruime slaapkamers.

► Roerdomp 24 te Oude Pekela, wonen aan het water, met eigen zwembad, diverse luxe aspecten en met ook nog levensloopbestendig.

► Een instap klare tussenwoning aan de Titanstraat 55 te Oude Pekela. Een zeer complete woning, met veranda aan de achterzijde en een totaal van 4 slaapkamers.

Nieuwe mogelijkheden!

► Tolhuiswijk 5 is weer te bezichtigen, voor deze woning hebben wij eerst een aantal reacties afgewacht en inmiddels is duidelijk geworden dat er weer nieuwe mogelijkheden zijn ontstaan. Nieuwsgierig? Bel gerust voor het plannen van een bezichtiging.

► J.R. Stuutstraat F 95a te Nieuwe Pekela, de woning welke is gebouwd onder het toeziend oog van architect Kruijer, is weer beschikbaar. Hier kunnen ook weer nieuwe bezichtigingen worden ingepland.

Binnenkort in de verkoop!

► Drenthelaan 74 te Veendam, leuke woning met 3 slaapkamers en een prettige ligging. De vraagprijs van deze leuke woning komt te liggen op € 165.000,- k.k.

► In Nieuwe Pekela komt aan de Tilstraat H 8 ook de woning in de verkoop. Het bord zal vanavond nog worden geplaatst zodat wij na het weekend ook van deze woning de eerste foto kunnen publiceren!

► H. Hindersstraat 11 te Oude Pekela, een vrijstaande woning welke is gelegen aan vaar- en viswater en een ruim perceel eigen grond van ruim 1300 m2. De vraagprijs is hier vastgesteld op € 214.500,- k.k.

► H.B. Hulsmanstraat K 53 te Nieuwe Pekela: een woning op een perceel van 915 m2 met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De bovenverdieping kan naar eigen inzicht ingericht worden. Deze woning komt binnenkort in de verkoop met een vraagprijs van € 175.000,- k.k.

► Gelijkvloers wonen? Aan de Hereweg 162 te Meeden komt een vrijstaande woning met een vraagprijs van € 215.000,- k.k. te koop. De woning staat op een perceel van 1.000 m2 eigen grond.

► Harm Heijeslaan 31 te Nieuwe Pekela: een mooie, goed onderhouden tussenwoning gelegen aan een rustige straat. De vraagprijs van deze woning zal € 85.000,- k.k. bedragen.

Website!

Op de website is een nieuwe feature toegevoegd: wanneer er naar het kopje ‘AANBOD’ wordt gegaan, is de mogelijkheid ‘BINNENKORT BESCHIKBAAR’ toegevoegd. Onder dit kopje is informatie te vinden over de woningen die binnenkort in de verkoop komen. De fotopresentaties van deze woningen zijn nog niet beschikbaar, maar wel is er al informatie bekend die gedeeld kan worden. Naar aanleiding hiervan nieuwsgierig geworden? Neem dan contact geheel vrijblijvend contact met ons op.

Spotlight!

Wonen met mogelijkheden voor bedrijvigheid, dat tref je aan bij de woning aan de Feiko Clockstraat 89 te Oude Pekela. Wil je eens zien wat de mogelijkheden hier zijn? Neem dan even contact op om de gegevens even rustig door te nemen of een bezichtiging ter plekke te plannen.

Wijziging! 

Van de volgende woningen is de vraagprijs verlaagd:

► Dorpsstraat 96 te Kiel-Windeweer, de nieuwe vraagprijs is hier € 279.500,- k.k.

► Grintweg 134 te Winschoten, de nieuwe vraagprijs is hier € 139.500,- k.k.

► Roerdomp 21 te Oude Pekela, de nieuwe vraagprijs is hier € 315.000,- k.k. en daarbij is ook de presentatie van deze prachtige rietgedekte woning vernieuwd!

Verkocht onder voorbehoud!

Opnieuw een week om niet te vergeten, waarin wij een paar verkopers mochten verblijden met het goede nieuws dat hun woning onder voorbehoud verkocht is:

► Bronsveenlaan 7 te Oude Pekela, deze woning is binnen twee dagen verkocht onder voorbehoud! Maandag werd deze woning aangemeld en bijna direct was de woning alweer verkocht.

► Ommelanderwijk 11 te Veendam, deze woning is zeer snel en goed verkocht naar aanleiding van het open huis van vorige week vrijdag, ontzettend leuk nieuws voor de verkopers van de woning.

Verkocht! 

Fantastisch nieuws voor de verkopers van de woning aan de:

► Thorbeckelaan 79 te Oude Pekela

► Veemstede 75 te Oude Pekela

► J.R. Stuutstraat F 12 te Nieuwe Pekela voor deze woningen kwam namelijk het toffe bericht binnen dat de verkoop definitief is!

In de verhuur!

Voor de verhuur zijn er een aantal leuke woningen beschikbaar gekomen:

► Rondweg 64 in Nieuwe Pekela, moderne woning, op fijne plek gelegen en dat met een huurprijs van € 800,- per maand, exclusief g/w/l. 

► Bilderdijklaan 66 te Hoogezand: een leuke twee-onder-een-kap woning met eigen oprit en garage. De huurprijs bedraagt € 850,– per maand, excl. g/w/l.

► Ds. Sannesstraat 134 te Veendam: een tussenwoning met fijne tuin. De huurprijs is € 720,– per maand, excl. g/w/l.

► Graaf Adolfstraat 13 te Oude Pekela: een complete tussenwoning voor een huurprijs van € 710,– per maand, excl. g/w/l.

► Oude Tolweg 11 te Nieuwe Diep: een vrijstaande woning op een recreatiepark, voor een huurprijs van € 800,– per maand excl. g/w/l.

► Vrijheidsstraat 27 te Oude Pekela: een hoekwoning aan een rustige straat en instap-klaar, met een huurprijs van € 720,– per maand g/w/l. *verhuurd* 

► Tevens is er nog een appartement in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar, dat compleet gerenoveerd en gemoderniseerd wordt. Meer weten over een van deze woningen, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

► Beschikbaar per 1 augustus: Drenthelaan 11 te Veendam: een instap-klare, leuke hoekwoning gelegen vlakbij uitvalswegen, scholen, winkels en Borgerswold. De huurprijs van deze woning zal € 720,– per maand excl. g/w/l bedragen. *verhuurd* 

Bedrijfsruimtes te huur!

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Op dit moment staat de teller alweer op 72 verkochte woningen in 2019!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder