Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie week 29-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie week 29-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal

Het is vrijdag 19 juli 2019, 18.00 uur: tijd voor het Siefkes Vastgoed Weekjournaal! Deze week was de start van de vakantieperiode binnen Siefkes Vastgoed, maar de werkzaamheden binnen en buiten kantoor draaien op volle toeren. Deze week hebben we dan ook heel veel goed en leuk nieuws te vertellen: er zijn maar liefst 6 (!) woningen onder voorbehoud verkocht! Er is een woning definitief verkocht en ook is er een nieuwe woning binnenkort in de verkoop gekomen. Voor de verhuur is er een huurwoning per direct beschikbaar gekomen, worden er per 1 september nog twee nieuwe huurwoningen aangemeld en tenslotte kregen we ook nog een beoordeling op onze website waarbij we beloond zijn met een 10! Kortom, een week om niet snel te vergeten.

Nieuw in de verkoop!

► Raadhuislaan 91 te Oude Pekela, de woning heeft een zeer praktische ligging, viertal slaapkamers en lange garage met smeerkelder. De woning is nu online te vinden met een vraagprijs van € 189.500,- k.k.

► Gelijkvloers wonen? Aan de Hereweg 162 te Meeden staat een vrijstaande woning met een vraagprijs van € 215.000,- k.k. te koop. De woning staat op een perceel van 1.000 m2 eigen grond en heeft alle voorzieningen op de begane grond.

Binnenkort in de verkoop!

► Omloop 50 te Stadskanaal is een woning met maar liefst 5 slaapkamers, aan de rand van het Pagedal en gelegen op een hoek. De vraagprijs wordt hier € 159.500,- k.k. en binnenkijken mag op afspraak.

► Drenthelaan 74 te Veendam, leuke woning met 3 slaapkamers en een prettige ligging. De vraagprijs van deze leuke woning komt te liggen op € 165.000,- k.k.

► In Nieuwe Pekela komt aan de Tilstraat H 8 ook de woning in de verkoop. Het bord zal vanavond nog worden geplaatst zodat wij na het weekend ook van deze woning de eerste foto kunnen publiceren!

► H. Hindersstraat 11 te Oude Pekela, een vrijstaande woning welke is gelegen aan vaar- en viswater en een ruim perceel eigen grond van ruim 1300 m2. De vraagprijs is hier vastgesteld op € 214.500,- k.k.

► H.B. Hulsmanstraat K 53 te Nieuwe Pekela: een woning op een perceel van 915 m2 met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De bovenverdieping kan naar eigen inzicht ingericht worden. Deze woning komt binnenkort in de verkoop met een vraagprijs van € 175.000,- k.k.

► Harm Heijeslaan 31 te Nieuwe Pekela: een mooie, goed onderhouden tussenwoning gelegen aan een rustige straat. De vraagprijs van deze woning zal € 85.000,- k.k. bedragen.

Website!

Op de website is een nieuwe feature toegevoegd: wanneer er naar het kopje ‘AANBOD’ wordt gegaan, is de optie ‘BINNENKORT BESCHIKBAAR’ toegevoegd. Onder dit kopje is informatie te vinden over de woningen die binnenkort in de verkoop komen. De fotopresentaties van deze woningen zijn nog niet beschikbaar, maar wel is er al informatie bekend die gedeeld kan worden. Naar aanleiding hiervan nieuwsgierig geworden? Neem dan contact geheel vrijblijvend contact met ons op.

Verkocht onder voorbehoud!

Opnieuw een week om niet te vergeten, waarin wij een paar verkopers mochten verblijden met het goede nieuws dat hun woning onder voorbehoud verkocht is:

► Tolhuiswijk 5 te Oude Pekela

► Spoorstraat 35 te Stadskanaal

► Feiko Clockstraat 187 te Oude Pekela

► Industrieweg-Oost 20 te Oude Pekela

► A. Westersstraat A 167 te Nieuwe Pekela

Op voorhand verkocht!

Nog maar net bekend dat de woning te koop komt en nu alweer verkocht! De H.B. Hulsmanstraat K 53 te Nieuwe Pekela is nog niet officieel online geweest en nu alweer verkocht. Super leuk nieuws en een snelle verkoop! 

Verkocht!

Fantastisch nieuws voor de kopers en verkoopster van de woning aan de H. Hindersstraat 32 te Oude Pekela, de verkoop is namelijk definitief en beide partijen kunnen zich nu opmaken voor een nieuwe fase in hun leven. 

Van harte gefeliciteerd! 

Spotlight!

De woning aan de Ruiten Aa Kanaal Oost III 4 te Vlagtwedde is echt een woning die je treft in een prachtig gebied. Aan het water, nabij landbouwgrond en bossen. Even een kijkje nemen? Zeker een aanbeveling wat ons betreft!

Wijziging!

Van de volgende woningen is vorige week de vraagprijs verlaagd:

► Dorpsstraat 96 te Kiel-Windeweer, de nieuwe vraagprijs is hier € 279.500,- k.k.

► Grintweg 134 te Winschoten, de nieuwe vraagprijs is hier € 139.500,- k.k.

► Roerdomp 21 te Oude Pekela, de nieuwe vraagprijs is hier € 315.000,- k.k. en daarbij is ook de presentatie van deze prachtige rietgedekte woning vernieuwd.

In de verhuur! Voor de verhuur zijn er een aantal leuke woningen beschikbaar gekomen:

► Van Stolbergweg 153 in Veendam, dit leuke, schattige en ruime appartement met 3 slaapkamers, een balkon, voorzien van alle gemakken en geweldige ligging is beschikbaar voor een huurprijs van € 660,– euro per maand excl. g/w/l. Hier komt nog wel een bedrag van € 60,– over voor de Vereniging van Eigenaren (VvE). Zij zijn houden zich bezig met de onderhoud van het pand, zo krijgt het appartement in september nog twee nieuwe kozijnen (ze gaan van hout naar kunststof) en worden de gezamenlijke ruimtes, tuin en parkeerplaats netjes onderhouden.

► Rondweg 64 in Nieuwe Pekela, moderne woning, op fijne plek gelegen en dat met een huurprijs van € 800,- per maand, exclusief g/w/l.

► Bilderdijklaan 66 te Hoogezand: een leuke twee-onder-een-kap woning met eigen oprit en garage. De huurprijs bedraagt € 850,– per maand, excl. g/w/l.

► Ds. Sannesstraat 134 te Veendam: een tussenwoning met fijne tuin. De huurprijs is € 720,– per maand, excl. g/w/l.

► Graaf Adolfstraat 13 te Oude Pekela: een complete tussenwoning voor een huurprijs van € 710,– per maand, excl. g/w/l.

► Oude Tolweg 11 te Nieuwe Diep: een vrijstaande woning op een recreatiepark, voor een huurprijs van € 800,– per maand excl. g/w/l.

► Vrijheidsstraat 27 te Oude Pekela: een hoekwoning aan een rustige straat en instap-klaar, met een huurprijs van € 720,– per maand g/w/l. *verhuurd* 

► Tevens is zijn er nog appartementen in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar, dat compleet gerenoveerd en gemoderniseerd wordt. Meer weten over een van deze woningen, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

► Beschikbaar per 1 augustus: Drenthelaan 11 te Veendam: een instap-klare, leuke hoekwoning gelegen vlakbij uitvalswegen, scholen, winkels en Borgerswold. De huurprijs van deze woning zal € 720,– per maand excl. g/w/l bedragen. *verhuurd*

Binnenkort in de verhuur!

► Graaf Adolfstraat 15 te Oude Pekela: deze tussenwoning heeft 3 slaapkamers, een aangebouwde stenen schuur en heeft een nieuwe keuken. De woning komt beschikbaar per 1 september 2019 en zal een huurprijs van € 720,– per maand excl. g/w/l hebben.

► A. Reijndersstraat 224 te Nieuwe Pekela: een vrijstaande, gemoderniseerde woning met twee slaapkamers en een fijne tuin. De woning zal per 1 september 2019 beschikbaar zijn en een huurprijs van € 750,– per maand excl. g/w/l hebben.

Bedrijfsruimtes te huur!

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Op dit moment staat de teller alweer op 78 verkochte woningen in 2019!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder