Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie week 30-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie week 30-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal

Het is vrijdag 26 juli 2019, 18.00 uur: tijd voor het Siefkes Vastgoed Weekjournaal!

Een week met tropische temperaturen buiten! Maar door de airco op kantoor was het geen enkel probleem om aan de slag te gaan met allerlei leuke dingen: er zijn deze week vier woningen verkocht, waarvan één op voorhand en drie onder voorbehoud. Daarnaast zijn er nog drie woningen definitief verkocht en is er weer een leuke woning aangemeld voor de verkoop.

Kortom, weer voldoende nieuws om te delen!

Nieuw in de verkoop!

►Tilstraat H 8 te Nieuwe Pekela, een gemoderniseerde, leuke, vrijstaande woning gelegen aan het water met eigen garage en een diepe tuin met uitzicht op de landerijen. De woning heeft een vraagprijs van € 139.500,- k.k.

Binnenkort in de verkoop!

► Drenthelaan 74 te Veendam, leuke woning met 3 slaapkamers en een prettige ligging. De foto’s en plattegronden zijn inmiddels gemaakt, dus het zal niet lang meer duren voor we deze toffe woning aan kunnen melden. De vraagprijs van deze leuke woning komt te liggen op € 165.000,- k.k.

► H. Hindersstraat 11 te Oude Pekela, een vrijstaande woning welke is gelegen aan vaar- en viswater en een ruim perceel eigen grond van ruim 1300 m2. De vraagprijs is hier vastgesteld op € 214.500,- k.k.

► Harm Heijeslaan 31 te Nieuwe Pekela: een mooie, goed onderhouden tussenwoning gelegen aan een rustige straat. De vraagprijs van deze woning zal € 85.000,- k.k. bedragen.

Verkocht onder voorbehoud!

Ook deze week mochten we weer een aantal verkopers blij maken met het nieuws dat hun woning onder voorbehoud is verkocht. In combinatie met het mooie weer, was het een stralende week voor de volgende verkopers:

► J.R. Stuutstraat 95a te Nieuwe Pekela

► Roerdomp 24 te Oude Pekela

► H. Hindersstraat 13 te Oude Pekela

Op voorhand verkocht!

Naar aanleiding van een berichtje op social media en nog voor dat de fotograaf de woning aan de Omloop 50 te Stadskanaal binnen kon stappen, was de woning al super snel verkocht! De eerste kijkers die de woning hebben bekeken zijn ook de kopers geworden, geweldig nieuws!

Verkocht!

De verkopers en kopers van de volgende woningen mogen we van harte feliciteren met de definitieve verkoop van de woningen:

► Hoofdweg 23 te Finsterwolde

► Sluisweg 60 te Veendam

► Albatrosstraat B 91 te Nieuwe Pekela

Stille verkoop!

Wij hebben een woning in de stille verkoop met heel veel mogelijkheden. Deze twee-onder-een-kapwoning is te vinden in Nieuwe Pekela op een perceel van bijna 300 m2 eigen grond, nabij diverse voorzieningen zoals de winkels, het Heeresmeer, scholen en sportfaciliteiten. De woning is levensloopbestendig: naast de drie slaapkamers met berging op de bovenverdieping, bevindt zich op de beneden verdieping de douche en is de garage omgebouwd tot slaap-/ werkkamer. De vraagprijs van deze woning is € 179.500,- k.k.

Spotlight!

De woning aan de J.R. Stuutstraat F 30 te Nieuwe Pekela is een vrijstaande, karakteristieke woning gelegen aan het water  met een fijne woonkeuken met aangrenzend terras en voldoende mogelijkheden om de bovenverdieping naar eigen wens in te richten. De vraagprijs van deze woning bedraagt € 229.500,- k.k.

Nieuwsgierig naar de woning en graag een kijkje willen nemen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

In de verhuur!

Voor de verhuur zijn er een aantal leuke woningen beschikbaar:

► A. Reijndersstraat B 224 te Nieuwe Pekela: een vrijstaande, gemoderniseerde woning met twee slaapkamers en een fijne tuin. De woning zal per 1 september 2019 beschikbaar zijn en een huurprijs van € 750,– per maand excl. g/w/l hebben.

► Rondweg 64 in Nieuwe Pekela, moderne woning, op fijne plek gelegen en dat met een huurprijs van € 800,- per maand, exclusief g/w/l.

► Graaf Adolfstraat 13 te Oude Pekela: een complete tussenwoning voor een huurprijs van € 710,– per maand, excl. g/w/l.

► Oude Tolweg 11 te Nieuwe Diep: een vrijstaande woning op een recreatiepark, voor een huurprijs van € 800,– per maand excl. g/w/l.

► Tevens is zijn er nog appartementen in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar, dat compleet gerenoveerd en gemoderniseerd wordt. Meer weten over een van deze woningen, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

► Van Stolbergweg 153 in Veendam, dit leuke, schattige en ruime appartement met 3 slaapkamers, een balkon, voorzien van alle gemakken en geweldige ligging is beschikbaar voor een huurprijs van € 660,– euro per maand excl. g/w/l. Hier komt nog wel een bedrag van € 60,– over voor de Vereniging van Eigenaren (VvE). Zij zijn houden zich bezig met de onderhoud van het pand, zo krijgt het appartement in september nog twee nieuwe kozijnen (ze gaan van hout naar kunststof) en worden de gezamenlijke ruimtes, tuin en parkeerplaats netjes onderhouden. *verhuurd onder voorbehoud*

Ds. Sannesstraat 134 te Veendam: een tussenwoning met fijne tuin. De huurprijs is € 720,– per maand, excl. g/w/l. *verhuurd onder voorbehoud*

► Bilderdijklaan 66 te Hoogezand: een leuke twee-onder-een-kap woning met eigen oprit en garage. De huurprijs bedraagt € 850,– per maand, excl. g/w/l. *verhuurd onder voorbehoud*

Binnenkort in de verhuur!

► Graaf Adolfstraat 15 te Oude Pekela: deze tussenwoning heeft 3 slaapkamers, een aangebouwde stenen schuur en heeft een nieuwe keuken. De woning komt beschikbaar per 1 september 2019 en zal een huurprijs van € 720,– per maand excl. g/w/l hebben.

Bedrijfsruimtes te huur!

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Op dit moment staat de teller alweer op 82 verkochte woningen in 2019!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder