Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 31-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 31-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal

Het is vrijdag 2 augustus 2019, 18.00 uur: tijd voor het Siefkes Vastgoed Weekjournaal!

Er ligt weer een drukke, maar fijne week achter ons. Een week waar we met een glimlach op terug kunnen kijken: veel telefoontjes, bezichtigingen bij verschillende woningen, geplande en spontane bezoekjes op kantoor. Daarnaast zijn er weer een aantal woningen onder voorbehoud en definitief verkocht en hebben we een leuke woning aangemeld voor de verkoop.

Voldoende om te vertellen en daarom hieronder terug te lezen.

Nieuw in de verkoop!

► Drenthelaan 74 te Veendam, deze leuke en instap-klare woning is gelegen in een rustig hofje. De woning beschikt over een drietal slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer welke is voorzien van een ligbad en een woonkamer met open moderne keuken op de begane grond. Het geheel is gelegen op een perceel van 223 m2 eigen grond. De vraagprijs van deze woning bedraagt € 165.000,- k.k.

Binnenkort in de verkoop!

► H. Hindersstraat 11 te Oude Pekela, een vrijstaande woning welke is gelegen aan vaar- en viswater en een ruim perceel eigen grond van ruim 1300 m2. De vraagprijs is hier vastgesteld op € 214.500,- k.k.

Volgende week staan er een aantal gesprekken gepland waaruit eventueel nieuwe woningen binnenkort in de verkoop kunnen komen. Indien er nieuws bekend is, wordt dat uiteraard gedeeld.

Verkocht onder voorbehoud!

Opnieuw een week waarin we een aantal verkopers en kopers blij mochten maken met het nieuws dat de woning onder voorbehoud verkocht is:

► Ruiten A Kanaal III 4 te Vlagtwedde

► Roerdomp 21 te Oude Pekela

Verkocht!

De verkopers en kopers van de volgende woningen mogen we van harte feliciteren met de definitieve verkoop van de woningen:

► Schoener 9 te Nieuwe Pekela

►  Hugo de Grootstraat 201 te Oude Pekela

► St. Vitusholt 7e laan 21A te Winschoten.

Spotlight!

De woning aan de Dorpshuisstraat 17 te Nieuwe Pekela is een fijne woning in een rustige wijk gelegen nabij diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten. De woning is netjes onderhouden en is voorzien van een uitbouw met bijkeuken. Boven zijn een moderne badkamer, drie slaapkamers en een vaste trap naar de zolder te vinden. De woning kan naar eigen smaak worden afgewerkt en het betreft een zeer geschikte en complete woning.

Nieuwsgierig? De woning is zeker een kijkje nemen waard. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

In de verhuur!

Voor de verhuur zijn er nog een aantal leuke woningen beschikbaar:

► A. Reijndersstraat B 224 te Nieuwe Pekela: een vrijstaande, gemoderniseerde woning met twee slaapkamers en een fijne tuin. De woning zal per 1 september 2019 beschikbaar zijn en een huurprijs van € 750,– per maand excl. g/w/l hebben.

► Graaf Adolfstraat 15 te Oude Pekela: deze tussenwoning heeft 3 slaapkamers, een aangebouwde stenen schuur en heeft een nieuwe keuken. De woning komt beschikbaar per 1 september 2019 en zal een huurprijs van € 720,– per maand excl. g/w/l hebben.

► Rondweg 64 in Nieuwe Pekela: een moderne, mooi afgewerkte en ruime woning op een fijne plek gelegen. De huurprijs is € 800,- per maand, exclusief g/w/l.

► Graaf Adolfstraat 13 te Oude Pekela: een complete tussenwoning voor een huurprijs van € 710,– per maand, excl. g/w/l.

► Oude Tolweg 11 te Nieuwe Diep: een vrijstaande woning op een recreatiepark, voor een huurprijs van € 800,– per maand excl. g/w/l.

► Tevens is zijn er nog appartementen in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar, dat compleet gerenoveerd en gemoderniseerd wordt. Meer weten over een van deze woningen, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

► Van Stolbergweg 153 in Veendam, dit leuke, schattige en ruime appartement met 3 slaapkamers, een balkon, voorzien van alle gemakken en geweldige ligging is beschikbaar voor een huurprijs van € 660,– euro per maand excl. g/w/l. Hier komt nog wel een bedrag van € 60,– over voor de Vereniging van Eigenaren (VvE). Zij zijn houden zich bezig met de onderhoud van het pand, zo krijgt het appartement in september nog twee nieuwe kozijnen (ze gaan van hout naar kunststof) en worden de gezamenlijke ruimtes, tuin en parkeerplaats netjes onderhouden. *verhuurd onder voorbehoud*

► Ds. Sannesstraat 134 te Veendam: een tussenwoning met fijne tuin. De huurprijs is € 720,– per maand, excl. g/w/l. *verhuurd onder voorbehoud*

► Bilderdijklaan 66 te Hoogezand: een leuke twee-onder-een-kap woning met eigen oprit en garage. De huurprijs bedraagt € 850,– per maand, excl. g/w/l. *verhuurd onder voorbehoud*

Binnenkort in de verhuur!

► Jacob Catslaan 11 te Hoogezand: deze tussenwoning heeft een woonkamer met gesloten keuken op de begane grond, een voor- en achtertuin en op de verdieping een douche met 3 slaapkamers. De woning komt per 1 september 2019 beschikbaar en zal een huurprijs van  € 720,- per maand excl. g/w/l hebben.

Bedrijfsruimtes te huur!

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Op dit moment staat de teller alweer op 84 verkochte woningen in 2019!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder