Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 32-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 32-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal

Het is vrijdag 9 augustus 2019, 18.00 uur: tijd voor het Siefkes Vastgoed Weekjournaal!

Terwijl het weekjournaal geschreven wordt, is het buiten grijs en regenachtig. Maar niet getreurd: er is deze week afgesproken, gebeld, gepraat en gelachen met een heleboel stralende zonnetjes tijdens waardebepalingen, bezichtigingen en gesprekken op kantoor. Vandaar ook dat er weer genoeg is om over te vertellen.

Lees hieronder het nieuws van deze week.

Binnenkort in de verkoop!

► H. Hindersstraat 11 te Oude Pekela, een vrijstaande woning welke is gelegen aan vaar- en viswater en een ruim perceel eigen grond van ruim 1300 m2. De vraagprijs is hier vastgesteld op € 225.000,- k.k. De foto’s van deze mooie woning zijn inmiddels bij ons binnen en zijn alvast op onze website, www.siefkesvastgoed.nl, te bekijken. We hopen volgende week de rest van de presentatie af te kunnen maken en de woning te publiceren!

Deze week stond in het teken van gesprekken met potentiële verkopers die hun woning willen gaan verkopen. Naar aanleiding van deze gesprekken zullen binnenkort de volgende woningen in de verkoop komen.

► Wedderweg 13 te Oude Pekela, een leuke vrijstaande woning met lange oprit en uitzicht op veel groen. Gelegen dichtbij verschillende voorzieningen, zoals winkelcentrum en scholen. De woning komt binnenkort te koop voor een vraagprijs van € 119.500,- k.k.

► Ommelanderwijk 199 te Veendam, een gezellige vrijstaande woning gelegen op een perceel van 385 m2 en met een vrijstaande stenen garage. De vraagprijs van deze woning zal € 165.000,- k.k. bedragen.

► Dr. Oortwijn Botjeslaan 45 te Midwolde, deze leuke en goed onderhouden tussenwoning met een vraagprijs van € 119.500,- k.k. De woning is gelegen in een fijne woonwijk en ideaal voor starters.

► Lijsterbesstraat 13 te Oude Pekela, deze fijne, leuke tussenwoning is gelegen in een rustige straat. De woning is goed geschikt voor starters en ligt nabij scholen en een winkelcentrum. De woning komt te koop voor een vraagprijs van € 119.500,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud!

Naar aanleiding van een bezichtiging die vorige week vrijdag bij de woning heeft plaats gevonden, is er heugelijk nieuws omtrent de woning aan de Tilstraat H 8 te Nieuwe Pekela. We mogen de koper en verkoper feliciteren met de verkoop van deze woning!

Spotlight!

De woning aan de Titanstraat 55 te Oude Pekela is een fijne, nette eengezinswoning welke gelegen is aan een rustige straat. Met vier slaapkamers, een lichte woonkamer en een veranda in de tuin is het een woning waar met plezier gewoond kan worden. De vraagprijs van deze leuke woning bedraagt € 129.500,- k.k.

Nieuwsgierig geworden naar deze woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging.

In de verhuur!

Voor de verhuur zijn er nog een aantal leuke woningen beschikbaar:

► A. Reijndersstraat B 224 te Nieuwe Pekela: een vrijstaande, gemoderniseerde woning met twee slaapkamers en een fijne tuin. De woning zal per 1 september 2019 beschikbaar zijn en een huurprijs van € 750,– per maand excl. g/w/l hebben.

► Graaf Adolfstraat 15 te Oude Pekela: deze tussenwoning heeft 3 slaapkamers, een aangebouwde stenen schuur en heeft een nieuwe keuken. De woning komt beschikbaar per 1 september 2019 en zal een huurprijs van € 720,– per maand excl. g/w/l hebben.

► Rondweg 64 in Nieuwe Pekela: een moderne, mooi afgewerkte en ruime woning op een fijne plek gelegen. De huurprijs is € 800,- per maand, exclusief g/w/l.

► Graaf Adolfstraat 13 te Oude Pekela: een complete tussenwoning voor een huurprijs van € 710,– per maand, excl. g/w/l.

► Oude Tolweg 11 te Nieuwe Diep: een vrijstaande woning op een recreatiepark, voor een huurprijs van € 800,– per maand excl. g/w/l.

► Tevens is er nog een appartement in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar. Dit complex wordt compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. Meer weten over een van deze woning, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

► Van Stolbergweg 153 in Veendam, dit leuke, schattige en ruime appartement met 3 slaapkamers, een balkon, voorzien van alle gemakken en geweldige ligging is beschikbaar voor een huurprijs van € 660,– euro per maand excl. g/w/l. Hier komt nog wel een bedrag van € 60,– over voor de Vereniging van Eigenaren (VvE). Zij zijn houden zich bezig met de onderhoud van het pand, zo krijgt het appartement in september nog twee nieuwe kozijnen (ze gaan van hout naar kunststof) en worden de gezamenlijke ruimtes, tuin en parkeerplaats netjes onderhouden. *verhuurd onder voorbehoud*

► Ds. Sannesstraat 134 te Veendam: een tussenwoning met fijne tuin. De huurprijs is € 720,– per maand, excl. g/w/l. *verhuurd*

► Bilderdijklaan 66 te Hoogezand: een leuke twee-onder-een-kap woning met eigen oprit en garage. De huurprijs bedraagt € 850,– per maand, excl. g/w/l. *verhuurd*

Binnenkort in de verhuur!

► Jacob Catslaan 11 te Hoogezand: deze tussenwoning heeft een woonkamer met gesloten keuken op de begane grond, een voor- en achtertuin en op de verdieping een douche met 3 slaapkamers. De woning komt per 1 september 2019 beschikbaar en zal een huurprijs van  € 720,- per maand excl. g/w/l hebben.

Bedrijfsruimtes te huur!

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Op dit moment staat de teller alweer op 85 verkochte woningen in 2019!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 07-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 14 februari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 06-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 07 februari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 05-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 31 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder