Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 33-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 33-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal

Het is vrijdag 16 augustus 2019, 18.00 uur: tijd voor het Siefkes Vastgoed Weekjournaal!

Week 33 van dit jaar stond in het teken van waardebepalingen en bezoekjes op kantoor. We hebben met velen lekkere kopjes koffie gedronken en fijne gesprekken gevoerd. Hieruit zijn een aantal leuke nieuwtjes gekomen die we graag willen delen.

Lees het nieuws van deze week hieronder in het weekjournaal.

Nieuw in de verkoop!

► Wedderweg 13 te Oude Pekela, een leuke vrijstaande woning met lange oprit en uitzicht op veel groen. Gelegen dichtbij verschillende voorzieningen, zoals winkelcentrum en scholen. Er zijn maar liefst 4 slaapkamers in de woning aanwezig en een grote tuin met 2 schuurtjes en een stenen garage. De woning is te koop voor een vraagprijs van € 119.500,- k.k.

Binnenkort in de verkoop!

► H. Hindersstraat 11 te Oude Pekela, een vrijstaande woning welke is gelegen aan vaar- en viswater en een ruim perceel eigen grond van ruim 1300 m2. De vraagprijs is hier vastgesteld op € 225.000,- k.k. De foto’s en plattegronden van deze mooie woning zijn inmiddels bij ons binnen en zijn alvast op onze website, www.siefkesvastgoed.nl, te bekijken. We hopen volgende week de rest van de presentatie af te kunnen maken en de woning te publiceren!

► Ommelanderwijk 199 te Veendam, een gezellige vrijstaande woning gelegen op een perceel van 385 m2 en met een vrijstaande stenen garage. De vraagprijs van deze woning zal € 165.000,- k.k. bedragen.

► Dr. Oortwijn Botjeslaan 45 te Midwolda, deze leuke en goed onderhouden tussenwoning is gelegen in een fijne woonwijk en is ideaal voor starters. De woning komt binnenkort beschikbaar met een vraagprijs van € 119.500,- k.k.

► Lijsterbesstraat 13 te Oude Pekela, deze fijne, leuke tussenwoning is gelegen in een rustige straat. De woning is goed geschikt voor starters en ligt nabij scholen en een winkelcentrum. De woning komt te koop voor een vraagprijs van € 119.500,- k.k.

► Westergo 23 te Veendam, een leuke eengezinswoning gelegen in een rustige woonwijk, nabij verschillende faciliteiten. De woning is goed onderhouden en heeft drie slaapkamers. Er is een vrijstaande, stenen garage en de tuin is ook achterom te bereiken. De vraagprijs van de woning wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

► Thorbeckelaan 48 te Oude Pekela, een leuke, vrijstaande eengezinswoning met vier slaapkamers. Tevens beschikt de woning over een stenen garage met eigen oprit en een fijne tuin. De vraagprijs van de woning die binnenkort in ons aanbod komt, is € 169.500,- k.k.

► Iepenlaan 22 te Nieuwe Pekela, een prachtige, moderne twee-onder-een-kap woning met uitzicht op water en groen. Gelegen in een rustige wijk, met eigen oprit, carport en een fijne tuin. De vraagprijs van de woning wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

► Dokter Harm Brouwerstraat D 17 te Nieuwe Pekela, een woning met heel veel sfeer. Gelegen op een perceel van 874 m2 met uitzicht op de landerijen. De woning beschikt over een kelder die onder de helft van de woning loopt, heeft een grote oprit van ongeveer 4 bij 8 meter. Tevens is de woning bijna helemaal voorzien van kunststof kozijnen, is er een serre met tuindeuren en zijn er drie slaapkamers aanwezig. De vraagprijs van de woning wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

► J. de Weerdstraat G 19 te Nieuwe Pekela, een voormalige twee-onder-een-kap die verbouwd is tot een ruime, vrijstaande woning met heerlijke tuin. Er is een aangebouwde stenen garage met oprit aan de rechterkant van de woning en aan de linkerkant bevindt zicht het pad dat tevens naar de tuin leidt. De vraagprijs van deze woning zal € 225.000,- k.k. zijn.

Verkocht onder voorbehoud!

Vorige week mochten we weer een aantal verkopers en kopers blij maken met de verkoop van de volgende woningen. Helaas waren we niet op tijd met het noemen van de woningen in het vorige weekjournaal, daarom krijgen ze hier een plekje:

► Drenthelaan 74 te Veendam
► Apollolaan 16 te Oude Pekela

Allen van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!

Definitief verkocht!

Voor de kopers en verkopers van de volgende woning was er deze week geweldig nieuws: het is namelijk gebleken dat alles voor de koop geregeld is en dat daarmee de verkoop officieel geworden is.

► Hoofdweg 79 in ’t Waar

Zeker iets om vieren en daarom van harte gefeliciteerd!

Spotlight!

De woning aan de Hereweg 162 te Meeden is een woning waar het fijn vertoeven is. De woning staat op een perceel van 1000 m2 eigen grond. Alle faciliteiten zijn op de begane grond, waardoor het een levensloop bestendige woning is. De woning beschikt over een tweetal slaapkamers, een eigen oprit met garage en heeft een heerlijke tuin waarvan de achtergrens aan bossages en landerijen grenst.

Nieuwsgierig geworden naar deze woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging.

In de verhuur!

Voor de verhuur zijn er nog een aantal leuke woningen beschikbaar:

► A. Reijndersstraat B 224 te Nieuwe Pekela: een vrijstaande, gemoderniseerde woning met twee slaapkamers en een fijne tuin. De woning zal per 1 september 2019 beschikbaar zijn en een huurprijs van € 720,– per maand excl. g/w/l hebben.

► Graaf Adolfstraat 15 te Oude Pekela: deze tussenwoning heeft 3 slaapkamers, een aangebouwde stenen schuur en heeft een vernieuwde keuken. De woning komt beschikbaar per 1 september 2019 en zal een huurprijs van € 720,– per maand excl. g/w/l hebben.

► Rondweg 64 in Nieuwe Pekela: een moderne, mooi afgewerkte en ruime woning op een fijne plek gelegen. De huurprijs is € 800,- per maand, exclusief g/w/l.

► Graaf Adolfstraat 13 te Oude Pekela: een complete tussenwoning voor een huurprijs van € 710,– per maand, excl. g/w/l.

► Park Emslandermeer te Vlagtwedde, een gemeubileerde woning voor zes personen, voorzien van alle gemakken. De woning is per direct beschikbaar voor een huurprijs van € 800,- per vier (4) weken, excl. g/w/l.

► Oude Tolweg 11 te Nieuwe Diep: een vrijstaande woning op een recreatiepark, voor een huurprijs van € 800,– per maand excl. g/w/l.

► Tevens is er nog een appartement in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar. Dit complex wordt compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. Meer weten over een van deze woning, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

Binnenkort in de verhuur!

► Jacob Catslaan 11 te Hoogezand: deze tussenwoning heeft een woonkamer met gesloten keuken op de begane grond, een voor- en achtertuin en op de verdieping een douche met 3 slaapkamers. De woning komt per 1 september 2019 beschikbaar en zal een huurprijs van  € 720,- per maand excl. g/w/l hebben.

Bedrijfsruimtes te huur!

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Op dit moment staat de teller alweer op 87 verkochte woningen in 2019!

 

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder