Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 37-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 37-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal

Het is vrijdag 13 september 2019, 18.00 uur: tijd voor het Siefkes Vastgoed Weekjournaal!

Deze week hebben we weer wat leuke gebeurtenissen meegemaakt. Zo is er een filmpje opgenomen met een woning en een Fiat 500, waar verderop in deze blog meer over te lezen is. Ook hebben we opnieuw een 10 mogen ontvangen van een van onze verkopers, geweldig om dit super mooie cijfer en de fijne feedback te mogen ontvangen. Ten slotte hebben we weer een aantal verkopers en kopers kunnen blij maken met de verkoop van woningen.

Kortom, genoeg om te delen. Lees alles terug in het Siefkes Vastgoed Weekjournaal van week 37-2019!

Nieuw in de verkoop!

► Spoetnikstraat 2 te Oude Pekela: Een hoekwoning met 3 slaapkamers en ruime eigen inrit. Ook is er een veranda in de tuin en een geïsoleerde en verwarmde stenen garage. De vraagprijs van de woning is € 129.500,- k.k.

Binnenkort in de verkoop!

► Burgemeester Snaterlaan 78 te Oude Pekela, een nette hoekwoning met eigen oprit en gelegen op een centrale locatie. De woning beschikt over een ruime uitbouw op de begane grond en heeft drie slaapkamers op de eerste verdieping. Binnenkort zal deze woning te koop komen voor een vraagprijs van € 119.500,- k.k.

► Molenstraat G 30 te Nieuwe Pekela, een woning gelegen op een riant perceel van circa 1375 m2 groot. Gelegen aan vaar- en viswater met aan de achterzijde uitzicht op de landerijen. De woning is in zeer slechte staat en vraagt om nieuwbouw. Een super mooie locatie om iets nieuws op te bouwen. De vraagprijs zal € 75.000,- k.k. bedragen.

► Ommelanderwijk 34 te Veendam, een twee-onder-een-kap woning met twee slaapkamers, eigen oprit en gelegen vlakbij verschillende uitvalswegen. De woning komt binnenkort te koop voor een vraagprijs van € 127.500,- k.k.► Eigenhaardstraat 59 te Nieuwe Pekela, deze woning zal binnenkort te koop komen voor een vraagprijs van € 309.500,- k.k. De woning is vrijstaand met een lange oprit, is gedateerd en zal gemoderniseerd kunnen worden.

► Onstwedderweg 93 te Nieuwe Pekela, een goed onderhouden vrijstaande woning met lange oprit en een stenen garage. De woning heeft twee slaapkamers op de eerste verdieping en een badkamer op de begane grond. De vraagprijs van deze woning zal € 189.500,- k.k. bedragen.

►Spoetnikstraat 7 te Oude Pekela, een nette hoekwoning, voorzien van een aangebouwde bijkeuken waardoor er meer leefruimte in de woning is. De woning is instap klaar, heeft drie slaapkamers, een vaste trap naar zolder en ligt in een kindvriendelijke en rustige buurt. De vraagprijs van de woning zal € 124.500,- k.k. zijn.

► Viaductstraat 93 te Ter Apel, een riant kantoorpand met de mogelijkheden voor bewoning. Dit unieke pand met diverse zakelijke functionaliteiten komt te koop met een vraagprijs van € 259.000,- k.k.

► Albert Reijndersstraat A 88 te Nieuwe Pekela is een gezellige vrijstaande woning met een vraagprijs van € 179.500,- k.k. Deze woning is gelegen aan het water en heeft de landerijen aangrenzend aan de achtertuin.

► Winschoterweg 10 te Oude Pekela, deze vrijstaande woning met badkamer op de begane grond, fijne tuin, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een grote zolder zal binnenkort in de verkoop komen voor een vraagprijs van € 239.500,- k.k.

► Dokter Harm Brouwerstraat C 62 te Nieuwe Pekela, een prachtige vrijstaande woning omringd door tuin op een perceel van 1.275 m2 groot. De vraagprijs van de woning zal € 340.000,- k.k. zijn.

Verkocht onder voorbehoud!

Ook deze week mochten we weer een aantal verkopers en kopers blij maken met de verkoop van de volgende woningen:

► Wedderweg 13 te Oude Pekela
► Iepenlaan 22 te Nieuwe Pekela
► Meerkoet 8 te Oude Pekela

Allen van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!

Definitief verkocht!

Voor de kopers en verkopers van de volgende woning was er deze week geweldig nieuws, het is namelijk bekend geworden dat alles voor de koop geregeld is en dat daarmee de verkoop officieel is geworden voor de volgende woningen:

► Roerdomp 21 te Oude Pekela

Absoluut iets om vieren en daarom allen van harte gefeliciteerd!

Opnieuw verkocht!

Deze week hebben wij de verkopers van de woning aan de H. Hindersstraat 13 te Oude Pekela zowel slecht als goed nieuws kunnen vertellen. De woning is deze week namelijk zowel opnieuw beschikbaar gekomen voor de verkoop en daarna direct opnieuw verkocht onder voorbehoud.

Zowel de verkopers als kopers van harte gefeliciteerd!

Weer beschikbaar!

De woning aan de Waterkant 14 te Oude Pekela is opnieuw beschikbaar gekomen voor de verkoop. De woning heeft tijdelijk onder bod gestaan, maar is nu weer beschikbaar voor bezichtigingen.

De rietgedekte twee-onder-een-kap met eigen garage is gelegen op een rustige locatie aan het water. Er is een drietal slaapkamers aanwezig en een badkamer welke is voorzien van een ligbad op de eerste verdieping en een woonkamer met open keuken op de begane grond. Het rieten dak is in 2016/2017 volledig vernieuwd en kan daarom nog jaren mee. De vraagprijs van de woning is € 185.000,- k.k.

Auto cadeau!

Bij aankoop van deze woning biedt de verkoper van deze woning een auto aan voor de koper(s) van de woning!

Deze auto wordt ter beschikking gesteld in samenwerking met Totalbility B.V. en Buist Auto’s. Bij overdracht van de woning bij de notaris ontvang je dan niet alleen de sleutels van de woning, maar ook van een mooie rode Fiat 500, een buitenkansje! Wil je nou wel graag eigenaar worden van de woning, maar is zo’n rode Fiat 500 niet helemaal je ding? In overleg zijn er ook andere mogelijkheden bespreekbaar zoals een korting op de aankoopprijs.

Nog even de styling en puntjes op de i en je hebt een heerlijke woning, boordevol mogelijkheden en voorzien van prettige leefruimtes. Deze woning is gelegen aan vaar- en viswater en is in de huidige situatie op de eerste verdieping voorzien van een tweetal nette slaapkamers en de mogelijkheid om dit uit te breiden naar vier. Tevens is er een diepe tuin gelegen achter de woning, is de woning grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en zijn de muren en het dak geïsoleerd.

Interesse in de woning of gewoon nieuwsgierig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging.

Spotlight!

De woning aan de Wilmerskamp 90 te Vlagtwedde is een fijne woning in een leuke woonwijk, zeer geschikt voor bijvoorbeeld starters met een vraagprijs van € 145.000,- k.k.

Nieuwsgierig geworden naar deze woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging en bekijk hem zeker alvast online.

Landelijke Open Huizen Dag!

Op zaterdag 5 oktober 2019 is het weer landelijke Open Huizen Dag! Tijdens deze dag zullen een aantal van de woningen die bij ons te koop staan, van 11.00-15.00 uur toegankelijk om vrijblijvend te bezichtigen. De woningen zijn zonder afspraak te bezichtigen.

Een erg leuke kans om je te oriënteren op de woningmarkt en misschien lukt het wel om de droomwoning te vinden. In de volgende edities van het Siefkes Vastgoed Weekjournaal zal meer informatie omtrent de Open Huizen Dag worden gegeven.

In de verhuur!

Voor de verhuur zijn er nog een aantal leuke woningen beschikbaar:

► Graaf Adolfstraat 13 te Oude Pekela: een complete tussenwoning voor een huurprijs van € 710,– per maand, excl. g/w/l.

► Oude Tolweg 11 te Nieuwe Diep: een vrijstaande woning op een recreatiepark, voor een huurprijs van € 800,– per maand excl. g/w/l.

► Tevens zijn is er nog een appartement   in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar. Dit complex wordt compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. Meer weten over een van deze woning, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

Binnenkort in de verhuur!

► Dr. O. Botjeslaan 45 te Midwolda: een goed onderhouden tussenwoning voorzien van kunststof kozijnen. De woning heeft drie slaapkamers op de eerste verdieping, een bijkeuken die leidt naar de tuin met houten schuurtje. De woning is per 1 oktober 2019 beschikbaar om te huren voor een huurprijs van € 720,- per maand excl. g/w/l.

Bedrijfsruimtes te huur!

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1.250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

In ons blije enthousiasme zijn we vorige week de tel kwijt geraakt. In tegenstelling tot wat we in het weekjournaal van week 36-2019 genoemd hebben, namelijk 98 verkochte woningen, stond de tellerstand vorige week op 97 verkochte woningen.

Momenteel, in week 37-2019, staat de teller, na wat heen en weer geschuif, nu op 98 verkochte woningen in 2019! Hopelijk mogen we volgende week de 100ste verkochte woning vieren!

 

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder