Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 38-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 38-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal

Het is vrijdag 20 september 2019, 18.00 uur: tijd voor het Siefkes Vastgoed Weekjournaal!

Deze week zijn er een aantal nieuwe objecten aangemeld en daarmee is hun presentatie online te bekijken: twee woningen, een bouwkavel en een kantoorpand.

Tevens is er een ander belangrijk nieuwtje om te delen: er vindt binnen kantoor een personeelswisseling plaats. Vrijdag 20-09-2019 was de laatste werkdag van Margriet. Ze heeft besloten verder te gaan naar een andere uitdaging. We gaan Margriet, haar gezelligheid en kunde ongelofelijk missen!

Margriet draagt haar werkzaamheden over aan onze nieuwe collega Samira Lohstroh. We weten zeker dat we in Samira een goede en leuke collega hebben gevonden en zijn blij met haar toevoeging aan ons team. Samira is full-time op kantoor aanwezig.

Lees al het verdere nieuws in het Siefkes Vastgoed Weekjournaal van week 38-2019!

Nieuw in de verkoop!

► Burgemeester Snaterlaan 78 te Oude Pekela, een nette hoekwoning met eigen oprit en gelegen op een centrale locatie. De woning beschikt over een ruime uitbouw op de begane grond en heeft drie slaapkamers op de eerste verdieping. De vraagprijs van de woning is € 119.500,- k.k.

► Viaductstraat 93 te Ter Apel, een riant kantoorpand met de mogelijkheden voor bewoning. Dit unieke pand met diverse zakelijke functionaliteiten is te koop voor een vraagprijs van € 259.000,- k.k.

► Onstwedderweg 36 B te Nieuwe Pekela, een perceel van 895 m2 groot en de enige nabij het plan Oude Alteveer. Recentelijk is door de gemeente toestemming gegeven om de grond als bouwperceel te gebruiken. Een mooie kans om een droomwoning te bouwen. Het perceel heeft een vraagprijs van € 110.000,- k.k.

► Albert Reijndersstraat A 88 te Nieuwe Pekela, een sfeervolle, vrijstaande woning gelegen aan vaar- en viswater en met landerijen aangrenzend aan de achtertuin. Deze woning heeft vier slaapkamers, waarvan er zich twee bevinden op de begane grond en is er tevens een luxe badkamer gesitueerd. De vraagprijs van de woning bedraagt € 179.500,- k.k.

Binnenkort in de verkoop!

► Sluiskade 42 te Musselkanaal, een vrijstaande woning met eigen oprit, gelegen aan een rustige weg en vaar- en viswater. De woning staat op een lang perceel met een totale grootte van 723 m2. De vraagprijs van de woning zal € 181.500,- k.k. zijn.

► Molenstraat G 30 te Nieuwe Pekela, een woning gelegen op een riant perceel van circa 1375 m2 groot. Gelegen aan vaar- en viswater met aan de achterzijde uitzicht op de landerijen. De woning is in zeer slechte staat en vraagt om nieuwbouw. Een super mooie locatie om iets nieuws op te bouwen. De vraagprijs zal € 75.000,- k.k. bedragen.

► Ommelanderwijk 34 te Veendam, een twee-onder-een-kap woning met twee slaapkamers, eigen oprit en gelegen vlakbij verschillende uitvalswegen. De woning komt binnenkort te koop voor een vraagprijs van € 127.500,- k.k.

► Eigenhaardstraat 59 te Nieuwe Pekela, deze woning zal binnenkort te koop komen voor een vraagprijs van € 309.500,- k.k. De woning is vrijstaand met een lange oprit, is gedateerd en zal gemoderniseerd kunnen worden.

► Onstwedderweg 93 te Nieuwe Pekela, een goed onderhouden vrijstaande woning met lange oprit en een stenen garage. De woning heeft twee slaapkamers op de eerste verdieping en een badkamer op de begane grond. De vraagprijs van deze woning zal € 189.500,- k.k. bedragen.

►Spoetnikstraat 7 te Oude Pekela, een nette hoekwoning, voorzien van een aangebouwde bijkeuken waardoor er meer leefruimte in de woning is. De woning is instap klaar, heeft drie slaapkamers, een vaste trap naar zolder en ligt in een kindvriendelijke en rustige buurt. De vraagprijs van de woning zal € 124.500,- k.k. zijn.

► Winschoterweg 10 te Oude Pekela, deze vrijstaande woning met badkamer op de begane grond, fijne tuin, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een grote zolder zal binnenkort in de verkoop komen voor een vraagprijs van € 239.500,- k.k.

► Dokter Harm Brouwerstraat C 62 te Nieuwe Pekela, een prachtige vrijstaande woning omringd door tuin op een perceel van 1.275 m2 groot. De vraagprijs van de woning zal € 340.000,- k.k. zijn.

Verkocht onder voorbehoud

Ook deze week mochten we weer een aantal verkopers en kopers blij maken met de verkoop van de volgende woningen:

► Albert Reijndersstraat A 88 te Nieuwe Pekela
► Waterkant 14 te Oude Pekela

Allen van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!

100ste (onder voorbehoud) verkochte woning!

Zoals eerder genoemd stond de teller van verkochte woningen bijna op nummer 100! Deze week is het dan zo ver: de 100ste woning van dit jaar is onder voorbehoud verkocht!

Auto cadeau!

Bij aankoop van deze woning biedt de verkoper van deze woning een auto aan voor de koper(s) van de woning!

Deze auto wordt ter beschikking gesteld in samenwerking met Totalbility B.V. en Buist Auto’s. Bij overdracht van de woning bij de notaris ontvang je dan niet alleen de sleutels van de woning, maar ook van een mooie rode Fiat 500, een buitenkansje! Wil je nou wel graag eigenaar worden van de woning, maar is zo’n rode Fiat 500 niet helemaal je ding? In overleg zijn er ook andere mogelijkheden bespreekbaar zoals een korting op de aankoopprijs.

Nog even de styling en puntjes op de i en je hebt een heerlijke woning, boordevol mogelijkheden en voorzien van prettige leefruimtes. Deze woning is gelegen aan vaar- en viswater en is in de huidige situatie op de eerste verdieping voorzien van een tweetal nette slaapkamers en de mogelijkheid om dit uit te breiden naar vier. Tevens is er een diepe tuin gelegen achter de woning, is de woning grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en zijn de muren en het dak geïsoleerd.

Interesse in de woning of gewoon nieuwsgierig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging.

Spotlight!

De woning aan de Hereweg 162 te Meeden maakt het mogelijk om gelijkvloers te wonen! In deze vrijstaande woning welke is gelegen op een perceel van 1.000 m2, zijn alle voorzieningen namelijk gelegen op de begane grond. De woning ligt centraal gelegen in het dorp, heeft een eigen oprit met aangrenzende garage en de achtertuin grenst aan bossages en landerijen.

Nieuwsgierig geworden naar deze woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging en bekijk hem zeker alvast online.

Landelijke Open Huizen Dag!

Op zaterdag 5 oktober 2019 is het weer landelijke Open Huizen Dag! Tijdens deze dag zullen een aantal van de woningen die bij ons te koop staan, van 11.00-15.00 uur toegankelijk om vrijblijvend te bezichtigen. De woningen zijn zonder afspraak te bezichtigen.

Een erg leuke kans om je te oriënteren op de woningmarkt en misschien lukt het wel om de droomwoning te vinden. Van een aantal verkopers hebben wij al begrepen dat, mocht hun woning tegen die tijd nog niet verkocht zijn, zij mee zullen doen aan de Open Huizen Dag. De verkopers zullen tijdens deze dag klaar staan om de woning aan de geïnteresseerden te laten zien en de vragen te beantwoorden.

In de volgende edities van het Siefkes Vastgoed Weekjournaal zal meer informatie omtrent de Open Huizen Dag worden gegeven.

In de verhuur!

Voor de verhuur zijn er nog een aantal leuke woningen beschikbaar:

►Dr. O. Botjeslaan 45 te Midwolda: een goed onderhouden tussenwoning voorzien van kunststof kozijnen. De woning heeft drie slaapkamers op de eerste verdieping, een bijkeuken die leidt naar de tuin met houten schuurtje. De woning is per 1 oktober 2019 beschikbaar om te huren voor een huurprijs van € 720,- per maand excl. g/w/l.

► Dorpshuisstraat 17 te Nieuwe Pekela: een goed onderhouden tussenwoning. Je hoeft alleen nog maar de vloeren te leggen in de drie slaapkamers op de eerste verdieping en de woning is klaar om te betrekken. Verder heeft de woning een grote zolder, nette badkamer en is er een stenen schuurtje in de onderhoudsvrije tuin aanwezig. De woning is per direct beschikbaar en de huurprijs van de woning is € 720,- per maand excl. g/w/l.

► Graaf Adolfstraat 13 te Oude Pekela: een complete tussenwoning voor een huurprijs van € 710,– per maand, excl. g/w/l.

► Oude Tolweg 11 te Nieuwe Diep: een vrijstaande woning op een recreatiepark, voor een huurprijs van € 800,– per maand excl. g/w/l.

► Tevens zijn is er nog een appartement   in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar. Dit complex wordt compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. Meer weten over een van deze woning, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

Bedrijfsruimtes te huur!

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1.250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Momenteel staat de teller op 100 (!) verkochte woningen in 2019! Een feestje waard!

 

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 07-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 14 februari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 06-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 07 februari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 05-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 31 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder