Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal, Editie Week 39-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal, Editie Week 39-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal

Het is vrijdag 27 september 2019, 18.00 uur: tijd voor het Siefkes Vastgoed Weekjournaal!

Taart en bloemen! Deze week zijn we door meerdere verkopers verrast en verblijd met een bloemetje en/ of taart. We waarderen deze dankbaarheid enorm!

Tevens hebben we deze week van een drietal woningen de presentatie online mogen zetten en zijn er vijf woningen verkocht.

Als kers op de taart hebben we deze week ook nog eens 3 keer een mooie review mogen ontvangen, geweldig nieuws waar we heel erg blij mee zijn.

Lees al het nieuws in het Siefkes Vastgoed Weekjournaal van week 39-2019!

Nieuw in de verkoop!

► Onstwedderweg 93 te Nieuwe Pekela, een goed onderhouden vrijstaande woning met lange oprit en een stenen garage. De woning heeft twee slaapkamers op de eerste verdieping en een badkamer op de begane grond. De vraagprijs van deze woning is € 189.500,- k.k.

►Spoetnikstraat 7 te Oude Pekela, een nette hoekwoning, voorzien van een aangebouwde bijkeuken waardoor er meer leefruimte in de woning is. De woning is instap klaar, heeft drie slaapkamers, een vaste trap naar zolder en ligt in een kindvriendelijke en rustige buurt. De vraagprijs van de woning is € 124.500,- k.k.

► Dokter Harm Brouwerstraat C 62 te Nieuwe Pekela, een prachtige vrijstaande woning omringd door tuin op een perceel van 1.275 m2 groot. De woning is levensloopbestendig, omdat de badkamer en het tweetal slaapkamers zich op de begane grond bevinden. Tevens is er nog een grote zolder aanwezig. De vraagprijs van de woning is € 340.000,- k.k.

Binnenkort in de verkoop!

►  Thorbeckelaan 15 te Oude Pekela, een vrijstaande woning met stenen garage op een perceel van 369 m2. In de woning zijn drie slaapkamers aanwezig. De vraagprijs van de woning zal  € 169.500,- k.k. zijn.

► Provincialeweg 65 te Heiligerlee, komt binnenkort in de verkoop met een vraagprijs van € 139.500,- k.k. Deze statige, centraal gelegen twee-onder-een-kap woning heeft een diepe tuin en staat op een perceel van 388 m2.

► Piet Heinlaan 26 te Winschoten, een appartement gelegen aan een rustige straat, met twee slaapkamers. De vraagprijs van dit appartement zal € 107.500,- k.k. zijn.

► Rondweg 64 te Nieuwe Pekela, een mooie, moderne en ruime 2-onder-1-kap woning gelegen aan een rustige weg met eigen tuin en oprit. Gelegen in Nieuwe Pekela vlakbij verschillende uitvalwegen, winkels en het Heeresmeer. De woning is instap-klaar en voorzien van alle gemakken. De vraagprijs van de woning zal € 179.500,- k.k. bedragen.

► Jacob de Weerdstraat F 63 te Nieuwe Pekela, de woning zal binnenkort gesloopt worden, waardoor een mooi perceel om iets nieuws op te bouwen beschikbaar komt. De vraagprijs van het perceel wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

► Sluiskade 42 te Musselkanaal, een vrijstaande woning met eigen oprit, gelegen aan een rustige weg en vaar- en viswater. De woning staat op een lang perceel met een totale grootte van 723 m2. De vraagprijs van de woning zal € 181.500,- k.k. zijn.

► Molenstraat G 30 te Nieuwe Pekela, een woning gelegen op een riant perceel van circa 1375 m2 groot. Gelegen aan vaar- en viswater met aan de achterzijde uitzicht op de landerijen. De woning is in zeer slechte staat en vraagt om nieuwbouw. Een super mooie locatie om iets nieuws op te bouwen. De vraagprijs zal € 75.000,- k.k. bedragen.

► Ommelanderwijk 34 te Veendam, een twee-onder-een-kap woning met twee slaapkamers, eigen oprit en gelegen vlakbij verschillende uitvalswegen. De woning komt binnenkort te koop voor een vraagprijs van € 127.500,- k.k.

► Eigenhaardstraat 59 te Nieuwe Pekela, deze woning zal binnenkort te koop komen voor een vraagprijs van € 309.500,- k.k. De woning is vrijstaand met een lange oprit, is gedateerd en zal gemoderniseerd kunnen worden.

Verkocht onder voorbehoud!

Ook deze week mochten we weer een aantal verkopers en kopers blij maken met de verkoop van de volgende woningen:

► Spoetnikstraat 2 te Oude Pekela
► Winschoterweg 10 te Oude Pekela
► Ommelanderwijk 199 Veendam
► Sportlaan 2 te Nieuwe Pekela
► Savornin Lohmanlaan 30 te Oude Pekela

Allen van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!

Definitief verkocht!

Voor de kopers en verkopers van de volgende woning was er deze week geweldig nieuws, het is namelijk bekend geworden dat alles voor de koop geregeld is en dat daarmee de verkoop officieel is geworden voor de volgende woningen:

► Straat Formosa 15 te Veendam
► Roerdomp 24 te Oude Pekela

Absoluut iets om vieren en daarom allen van harte gefeliciteerd!

Spotlight!

De woning aan de Grintweg 134 te Winschoten is gemoderniseerd en ligt op een centraal gelegen locatie. De woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond, heeft twee slaapkamers en een fijne sfeer. De woning is goed geïsoleerd en de tuin grenst aan de rand van het bos.

Nieuwsgierig geworden naar deze woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging en bekijk hem zeker alvast online.

Landelijke Open Huizen Dag!

Op zaterdag 5 oktober 2019 is het weer landelijke Open Huizen Dag! Tijdens deze dag zullen een aantal van de woningen die bij ons te koop staan, van 11.00-15.00 uur toegankelijk om vrijblijvend te bezichtigen. De woningen zijn zonder afspraak te bezichtigen.

Een erg leuke kans om je te oriënteren op de woningmarkt en misschien lukt het wel om de droomwoning te vinden. Van een aantal verkopers hebben wij al begrepen dat, mocht hun woning tegen die tijd nog niet verkocht zijn, zij mee zullen doen aan de Open Huizen Dag. De verkopers zullen tijdens deze dag klaar staan om de woning aan de geïnteresseerden te laten zien en de vragen te beantwoorden.

De volgende woningen zullen hun deuren openen tijdens de Landelijke Open Huizen dag:

► Jacob de Weerdstraat G 19 te Nieuwe Pekela
► Hoofdstraat 58 te Noordbroek
► Scheepswerfstraat 30 te Stadskanaal
► Hereweg 162 te Meeden
► Berkenlaan 6 te Oude Pekela
► J.R. Stuutstraat F 30 te Nieuwe Pekela
► Feiko Clockstraat 89 te Oude Pekela
► Onstwedderweg 93 te Nieuwe Pekela
► Viaductstraat 93 te Ter Apel
► Burgermeester Snaterlaan 78 te Oude Pekela

In de verhuur!

Voor de verhuur zijn er nog een aantal leuke woningen beschikbaar:

► Dorpshuisstraat 17 te Nieuwe Pekela: een goed onderhouden tussenwoning. Je hoeft alleen nog maar de vloeren te leggen in de drie slaapkamers op de eerste verdieping en de woning is klaar om te betrekken. Verder heeft de woning een grote zolder, nette badkamer en is er een stenen schuurtje in de onderhoudsvrije tuin aanwezig. De woning is per direct beschikbaar en de huurprijs van de woning is € 720,- per maand excl. g/w/l.

► Oude Tolweg 11 te Nieuwe Diep: een vrijstaande woning op een recreatiepark, voor een huurprijs van € 800,– per maand excl. g/w/l.

► Tevens is er nog een appartement in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar. Dit complex wordt compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. Meer weten over een van deze woning, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

Bedrijfsruimtes te huur!

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1.250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Momenteel staat de teller op 105 verkochte woningen in 2019!

 

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 07-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 14 februari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 06-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 07 februari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 05-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 31 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder