Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 41-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 41-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉

Het is vrijdag 11 oktober 2019: tijd voor het nieuws van deze week!

De week waren er:
► 18 bezichtigingen 👀
► 6 waardebepalingen 📜
► 2 eindinspecties bij woningen ✔️

Tevens zijn we deze week verrast door verkopers met een leuk borrelpakket, vriendelijk bedankt voor dit cadeau!

😎 Nieuw in de verkoop! 😎

► Provincialeweg 65 te Heiligerlee, deze statige, centraal gelegen twee-onder-een-kap woning met ruime woonkamer, prachtige keuken en badkamer. De woning heeft twee slaapkamers, een diepe tuin en staat op een perceel van 388 m2. De vraagprijs van de woning is € 139.500,- k.k.

► Piet Heinlaan 26 te Winschoten, een appartement gelegen aan een rustige straat nabij het centrum van Winschoten, met twee slaapkamers. De vraagprijs van dit appartement is € 107.500,- k.k.

► Heuvelstraat 48 te Winschoten, een goed onderhouden twee-onder-een-kap gelegen in een leuke buurt. De woning beschikt over drie slaapkamers en heeft een vaste trap naar zolder. De vraagprijs van de woning zal € 194.500,- k.k. zijn.
Voor deze woning wordt op donderdag 17 oktober a.s. van 13.00-17.00 uur een inloopmiddag georganiseerd. Het is dan mogelijk om op afspraak de woning met onze makelaar Erik te bezichtigen.

🏡 Binnenkort in de verkoop! 🏡

► Hoofdweg 68 te Wedde, een vrijstaande woning en B&B met twee appartementen op een perceel van 4.965 m2. De woning beschikt over 5 slaapkamers en een woonoppervlakte van 191 m2. De vraagprijs van de woning zal € 339.000,- k.k. zijn.

► H.B. Hulsmanstraat I 20 te Nieuwe Pekela, deze vrijstaande woning is gelegen aan vaar- en viswater en staat op een perceel van 1.914 m2 groot. Er zijn drie slaapkamers in de woning aanwezig. De vraagprijs zal € 179.500,- k.k. bedragen.

► Iepenlaan 11 te Nieuwe Pekela, een mooi en ruim appartement met 2 slaapkamers, gelegen in een rustige wijk met uitzicht op groen. De vraagprijs van deze woning zal  € 179.500,- k.k. bedragen.

► H. Hindersstraat 4 te Oude Pekela, deze riante vrijstaande woning komt binnenkort bij ons in de verkoop en krijgt een vraagprijs van € 365.000,- k.k. De woning is gelegen aan vaar- en viswater, ligt dichtbij scholen en het centrum van Oude Pekela en heeft tevens een perceeloppervlakte van 511 m2.

► Ommelanderwijk 34 te Veendam, een twee-onder-een-kap woning met een slaapkamer, eigen oprit en gelegen vlakbij verschillende uitvalswegen. De woning komt binnenkort te koop voor een vraagprijs van € 127.500,- k.k.

🥳 Onder bod! 🥳

De verkopers en kopers van de volgende woningen zijn het eens geworden over de koopprijs. Daarmee staan de woningen onder bod en is de eerste stap naar de verkoop officieel gezet.

► J. de Weerdstraat G 19 te Nieuwe Pekela
► Thorbeckelaan 15 te Oude Pekela
► Wilmerskamp 90 te Vlagtwedde

Allen van harte gefeliciteerd met dit prachtige nieuws!

💐 Verkocht onder voorbehoud! 💐

Na het tekenen van de koopovereenkomst, mochten we verkopers en kopers van de volgende woningen blij maken met de verkoop onder voorbehoud:

► Waterkant 14 te Oude Pekela
► Spoetnikstraat 2 te Oude Pekela

Allen van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!

Spotlight!

De woning aan de Hoofdstraat 58 te Noordbroek heeft sfeer, prachtige ruimtes en authentieke details. In de woning zijn zes slaapkamers aanwezig, waarvan er een op de begane grond te vinden is. Het totale perceel is 330 m2 groot, waarbij de tuin voornamelijk aan de zijkant van de woning te vinden is. De vraagprijs van de woning is € 259.500,- k.k.

Nieuwsgierig geworden naar deze woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging en bekijk hem zeker alvast online.

🏠 In de verhuur! 🏠

Voor de verhuur zijn er nog een aantal leuke woningen beschikbaar:

► Er is nog een appartement in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar. Dit complex wordt compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. Meer weten over een van deze woning, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

► De woning aan de Dennenlaan 2 te Nieuwe Pekela is per direct beschikbaar om te huren. Deze fijne tussenwoning met drie slaapkamers, ruime bijkeuken, onderhoudsvrije tuin en eigen garage zal een huurprijs van € 720,- per maand excl. g/w/l hebben. *verhuurd in één dag*

🌞 Binnenkort in de verhuur! 🌞

► Met ingang van 1 november 2019 zal de woning aan de Harm Heijeslaan 31 te Nieuwe Pekela beschikbaar zijn om te huren. Deze leuke tussenwoning met drie slaapkamers en fijne tuin is gelegen in een gezellige buurt. De huurprijs van de woning zal € 720,- per maand excl. g/w/l.

► De woning aan de Savornin Lohman 41 te Oude Pekela zal binnenkort beschikbaar komen voor de verhuur. Deze mooie tussenwoning met nieuwe keuken, nieuwe badkamer, drie slaapkamers, fijne tuin. De woning is per 1 november 2019 beschikbaar om te huren en zal een huurprijs van € 720,- per maand excl. g/w/l. Graag van te voren al schilderen? Dan kan de woning ook eerder worden betreden.

► De vrijstaande woning aan de Landbouwstraat 50 te Wildervank zal met ingang van 1 december 2019 beschikbaar komen om te huren. De woning heeft een woonoppervlakte van 102 m2. De huurprijs van de woning zal € 800,- per maand excl. g/w/l bedragen.

🏢 Bedrijfsruimtes te huur! 🏢

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1.250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

🔢 Tellerstand! 🔢

Deze week staat de teller op 109 verkochte woningen in 2019!

 

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 07-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 14 februari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 06-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 07 februari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 05-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 31 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder