Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 43-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 43-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉

Het is vrijdag 25 oktober 2019: tijd voor het nieuws van deze week!

De week waren er:
► 13 bezichtigingen 👀
► 0 waardebepalingen 📜
► 3 eindinspecties bij woningen ✔️

Deze week zijn we verrast met een heerlijke taart door een van onze verkopers, vriendelijk bedankt voor deze lekkernij! Daarnaast mochten we nog twee beoordelingen ontvangen met het cijfer 10!

😎 Nieuw in de verkoop! 😎

► Ommelanderwijk 34 te Veendam, een twee-onder-een-kap woning met een slaapkamer, eigen oprit en gelegen vlakbij verschillende uitvalswegen. De woning heeft een vraagprijs van € 127.500,- k.k. *De woning is aangemeld als ‘nieuw in de verkoop’, de eerste kijker heeft een bezichtiging bij de woning gehad en is meteen de koper geworden!*

► H. Hindersstraat 4 te Oude Pekela, deze riante vrijstaande woning komt binnenkort bij ons in de verkoop en krijgt een vraagprijs van € 365.000,- k.k. De woning is gelegen aan vaar- en viswater, ligt dichtbij scholen en het centrum van Oude Pekela en heeft tevens een perceeloppervlakte van 511 m2.

🏡 Binnenkort in de verkoop! 🏡

► Raadhuislaan 71 te Oude Pekela, deze vrijstaande woning is goed onderhouden en heeft een vrijstaande stenen garage. De woning staat op een perceel van 425 m2, is voorzien van een drietal slaapkamers en ligt op loopafstand van het centrum, verschillende sportaccommodaties, een gezondheidscentrum en meerdere scholen. De vraagprijs zal € 174.500,- k.k. bedragen.

► Ekamperweg 19 te Finsterwolde, een vrijstaande woning die binnenkort in de verkoop zal komen met een vraagprijs van € 219.000,- k.k. De woning staat in het midden van veel groen, heeft een aparte stenen garage en een ruime oprit.

► Hoofdweg 68 te Wedde, een vrijstaande woning en B&B met twee appartementen op een perceel van 4.965 m2. De woning beschikt over 5 slaapkamers en een woonoppervlakte van 191 m2. De vraagprijs van de woning zal € 339.000,- k.k. zijn.

H.B. Hulsmanstraat I 20 te Nieuwe Pekela, deze vrijstaande woning is gelegen aan vaar- en viswater en staat op een perceel van 1.914 m2 groot. Er zijn drie slaapkamers in de woning aanwezig. De vraagprijs zal € 179.500,- k.k. bedragen.

🏘Opnieuw in de verkoop! 🏘

De woning aan de Wedderweg 13 te Oude Pekela is opnieuw in de verkoop gekomen. In een leuke straat gelegen tref je deze vrijstaande woning aan met eigen oprit en stenen garage van ca. 13 m2 op een perceel van 637 m2 eigen grond. De woning is voorzien van vier slaapkamers, waarvan er een zich op de begane grond aanwezig is. De woning is levensloopbestendig, omdat ook de badkamer zich op de begane grond bevindt.

Voor een vraagprijs van € 119.500,- k.k. is het zeker de moeite waard om deze woning een keertje te komen bekijken. Nieuwsgierig geworden naar de woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een bezichtiging of bekijk de woning alvast op onze website.

🥳Onder bod!🥳

De verkopers en kopers van de volgende woningen zijn het eens geworden over de koopprijs. Daarmee staan de woningen onder bod en is de eerste stap naar de verkoop officieel gezet.

► Ommelanderwijk 34 te Veendam
► Provincialeweg 65 te Heiligerlee
► Abraham Westerstraat A 25 te Nieuwe Pekela

Allen van harte gefeliciteerd met dit prachtige nieuws!

Vorige week, vrijdag 18 oktober, zijn er aan het einde van de dag ook nog twee woningen onder bod gekomen:

► Iepenlaan 11 te Nieuwe Pekela
► Heuvelstraat 48 te Winschoten

Helaas hebben de woningen het vorige bericht net niet gehaald, daarom worden ze hier nogmaals genoemd. Het weekjournaal van week 42-2019 is inmiddels aangepast. Ook deze verkopers en kopers willen we van harte feliciteren met het goede nieuws.

💐 Verkocht onder voorbehoud! 💐

Na het tekenen van de koopovereenkomst, mochten we verkopers en kopers van de volgende woningen blij maken met de verkoop onder voorbehoud:

► J. de Weerdstraat G 19 te Nieuwe Pekela
► Wilmerskamp 90 te Vlagtwedde

Allen van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!

🍾Definitief verkocht! 🍾

Voor de kopers en verkopers van de volgende woning was er deze week geweldig nieuws, het is namelijk bekend geworden dat alles voor de koop geregeld is en dat daarmee de verkoop officieel is geworden voor de volgende woningen:

► Albert Reijndersstraat A 88 te Nieuwe Pekela

Absoluut iets om vieren en daarom allen van harte gefeliciteerd!

Spotlight!

De woning aan de Onstwedderweg 93 te Nieuwe Pekela is een leuke vrijstaande woning met een verrassend diepe achtertuin en een garage welke is voorzien van elektra. De woning is goed geïsoleerd, heeft twee slaapkamers en voldoende bergruimte. De vraagprijs van de woning is € 189.500,- k.k.

Nieuwsgierig geworden naar deze woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging en bekijk hem zeker alvast online.

🏠 In de verhuur! 🏠

Voor de verhuur zijn er nog een aantal leuke woningen beschikbaar:

► Er is nog een appartement in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar. Dit complex wordt compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. Meer weten over een van deze woning, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

Op het Emslanderpark te Vlagtwedde zal per 4 november 2019 een erg mooie, gerenoveerde woning beschikbaar komen om te huren. De keuken en badkamer in de woning zijn compleet vernieuwd en er zijn drie slaapkamers aanwezig. De woning wordt gemeubileerd verhuurd voor een huurprijs van € 900,- per maand excl. g/w/l.

🌞 Binnenkort in de verhuur! 🌞

► Met ingang van 1 november 2019 zal de woning aan de Harm Heijeslaan 31 te Nieuwe Pekela beschikbaar zijn om te huren. Deze leuke tussenwoning met drie slaapkamers en fijne tuin is gelegen in een gezellige buurt. De huurprijs van de woning zal € 720,- per maand excl. g/w/l.

► De woning aan de Savornin Lohman 41 te Oude Pekela zal binnenkort beschikbaar komen voor de verhuur. Deze mooie hoekwoning met nieuwe keuken, nieuwe badkamer, drie slaapkamers, fijne tuin. De woning is per 1 november 2019 beschikbaar om te huren en zal een huurprijs van € 720,- per maand excl. g/w/l. Graag van te voren al schilderen? Dan kan de woning ook eerder worden betreden.

► De vrijstaande woning aan de Landbouwstraat 50 te Wildervank zal met ingang van 1 december 2019 beschikbaar komen om te huren. De woning heeft een woonoppervlakte van 102 m2. De huurprijs van de woning zal € 800,- per maand excl. g/w/l bedragen.

🏢 Bedrijfsruimtes te huur! 🏢

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1.250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

🔢 Tellerstand! 🔢

Deze week staat de teller op 113 verkochte woningen in 2019!

 

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder