Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 45-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 45-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉

Het is vrijdag 8 november 2019: tijd voor het nieuws van deze week!

De week waren er:
► 19 bezichtigingen 👀
► 6 waardebepalingen 📜
► 1 eindinspectie bij een woning ✔️

😎 Nieuw in de verkoop! 😎

► Hoofdweg 68 te Wedde, een vrijstaande woning en B&B met twee appartementen op een perceel van 4.965 m2. De woning beschikt over 5 slaapkamers en een woonoppervlakte van 191 m2. De vraagprijs van de woning is € 339.000,- k.k.

► Ekamperweg 19 te Finsterwolde, een vrijstaande woning met een vraagprijs van € 219.000,- k.k. De woning staat in het midden van veel groen, heeft een aparte stenen garage en een ruime oprit. Er zijn drie slaapkamers aanwezig, en de woning is levensloopbestendig, omdat een van de slaapkamers en de badkamer zich op de begane grond bevinden.

🏡 Binnenkort in de verkoop! 🏡

► Zuidwendingerweg 66 te Nieuwe Pekela, deze vrijstaande woning is gelegen in een rustige straat en op een erg fijne locatie vlakbij uitvalswegen. De woning komt binnenkort beschikbaar voor de verkoop en zal een vraagprijs hebben van € 159.500,- k.k.

► Berkenlaan 41 te Nieuwe Pekela, deze hoekwoning is up to date en komt binnenkort bij ons in de verkoop voor een vraagprijs van € 149.500,- k.k. De woning beschikt over drie slaapkamers, heeft een fijne tuin en ligt in een leuke woonwijk.

► Apollolaan 26 te Oude Pekela, dit beneden appartement is voorzien van twee slaapkamers, heeft een eigen tuintje en is gelegen vlakbij een winkelcentrum en scholen. Omdat het om een beneden appartement gaat, is het een levensloopbestendige woning. De vraagprijs van dit appartement zal € 109.500,- k.k. bedragen.

► H.B. Hulsmanstraat I 20 te Nieuwe Pekela, deze vrijstaande woning is gelegen aan vaar- en viswater en staat op een perceel van 1.914 m2 groot. Er zijn drie slaapkamers in de woning aanwezig. De vraagprijs bedraagt € 179.500,- k.k.

🥳Onder bod!🥳

De verkopers en kopers van de volgende woningen zijn het eens geworden over de koopprijs. Daarmee staan de woningen onder bod en is de eerste stap naar de verkoop officieel gezet.

► Burgemeester Snaterlaan 78 te Oude Pekela
► Onstwedderweg 93 te Nieuwe Pekela

Allen van harte gefeliciteerd met dit prachtige nieuws!

💐 Verkocht onder voorbehoud! 💐

Na het tekenen van de koopovereenkomst, mochten we verkopers en kopers van de volgende woningen blij maken met de verkoop onder voorbehoud:

► Iepenlaan 11 te Nieuwe Pekela
► Provincialeweg 65 te Heiligerlee

Allen van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!

🍾Definitief verkocht! 🍾

Voor de kopers en verkopers van de volgende woning was er deze week geweldig nieuws, het is namelijk bekend geworden dat alles voor de koop geregeld is en dat daarmee de verkoop officieel is geworden voor de volgende woning:

► Iepenlaan 22 te Nieuwe Pekela

Absoluut iets om vieren en daarom allen van harte gefeliciteerd!

Spotlight!

De woning aan de Feiko Clockstraat 89 te Oude Pekela heeft de mogelijkheid om wonen met bedrijvigheid te combineren!

De woning beschikt over een winkelruimte van circa 34 m2. Vanuit de winkel is het woonhuis te bereiken, met onder andere een woonkeuken. Er zijn drie slaapkamers met ingebouwde opbergruimte aanwezig op de eerste verdieping. Vanuit de woning is de ruime tuin te bereiken.

Het naastgelegen pand is een tweede winkelruimte van 73 m2. Daarnaast staat in de tuin een loods met een oppervlakte van maar liefst 91 m2. Deze loods wordt nu deels gebruikt voor stalling/opslag en als werkplaats.

Al deze ruimte samen heeft een vraagprijs van € 275.000,- k.k.

Nieuwsgierig geworden naar deze woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging en bekijk hem zeker alvast online.

🏠 In de verhuur! 🏠

Voor de verhuur zijn er nog een aantal leuke woningen beschikbaar:

► Er is nog een appartement in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar. Dit complex wordt compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. Meer weten over een van deze woning, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

► Op het Emslanderpark te Vlagtwedde zal per 4 november 2019 een erg mooie, gerenoveerde woning beschikbaar komen om te huren. De keuken en badkamer in de woning zijn compleet vernieuwd en er zijn drie slaapkamers aanwezig. De woning wordt gemeubileerd verhuurd voor een huurprijs van € 900,- per maand excl. g/w/l.

🌞 Binnenkort in de verhuur! 🌞

► De vrijstaande woning aan de Landbouwstraat 50 te Wildervank zal met ingang van 1 december 2019 beschikbaar komen om te huren. De woning heeft een woonoppervlakte van 102 m2. De huurprijs van de woning zal € 800,- per maand excl. g/w/l bedragen.

► De tussenwoning aan de Harm Heijeslaan 39 te Nieuwe Pekela zal per 1 december 2019 beschikbaar zijn om te huren. De huurprijs van deze woning zal € 699,- per maand excl. g/w/l zijn. In 2017 zijn de badkamer en het toilet vernieuwd. Tevens is het een lichte woning, heeft het drie slaapkamers en een balkon.

🏢 Bedrijfsruimtes te huur! 🏢

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1.250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

🔢 Tellerstand! 🔢

Deze week staat de teller op 117 verkochte woningen in 2019!

 

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder