Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 46-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 46-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉

Het is vrijdag 15 november 2019: tijd voor het nieuws van deze week!

De week waren er:
► 15 bezichtigingen 👀
► 4 waardebepalingen 📜
► 2 eindinspecties bij woningen ✔️

😎 Nieuw in de verkoop! 😎

► Spoetnikstraat 6 te Oude Pekela, een instapklare tussenwoning die keurig onder houden is. De woning ligt in een kindvriendelijke en rustige buurt en beschikt over vier slaapkamers. In de tuin zijn een mooie terrasruimte en prachtige overkapping aanwezig. Deze woning staat te koop voor een vraagprijs van € 119.500,- k.k.

🏡 Binnenkort in de verkoop! 🏡

► Zuidwendingerweg 66 te Nieuwe Pekela, deze vrijstaande woning is gelegen in een rustige straat en op een erg fijne locatie vlakbij uitvalswegen. De woning komt binnenkort beschikbaar voor de verkoop en zal een vraagprijs hebben van € 159.500,- k.k.

► Berkenlaan 41 te Nieuwe Pekela, deze hoekwoning is up to date en komt binnenkort bij ons in de verkoop voor een vraagprijs van € 149.500,- k.k. De woning beschikt over drie slaapkamers, heeft een fijne tuin en ligt in een leuke woonwijk.

► Apollolaan 26 te Oude Pekela, dit beneden appartement is voorzien van twee slaapkamers, heeft een eigen tuintje en is gelegen vlakbij een winkelcentrum en scholen. Omdat het om een beneden appartement gaat, is het een levensloopbestendige woning. De vraagprijs van dit appartement zal € 109.500,- k.k. bedragen.

► Noordkante 80 te Oude Pekela, deze tussenwoning gelegen in een rustige straat staat op een perceel van 353 m2 groot. De woning beschikt over vier slaapkamers, met mogelijkheid tot een vijfde, en is verrassend ruim van binnen. De woning ligt in een fijne buurt en vlakbij een winkelcentrum en scholen. De vraagprijs van deze woning zal € 139.500,- k.k. bedragen.

► Jan Oldenburgerstraat D 67 te Nieuwe Pekela: twee voor de prijs van één! Deze woning is namelijk een twee-onder-een-kap woning met Jan Oldenburgerstraat D 68 welke samen met zullen worden verkocht. De woningen delen samen één perceel. Nummer 67 is een ruime woning die levensloop bestendig is en beschikt over drie slaapkamers met mogelijkheid tot een vierde. Nummer 68 is wat kleiner en twee slaapkamers. Beide woningen hebben nette keukens en badkamers en zijn levensloopbestendig. Tevens is er een vrijstaande stenen garage op het perceel aanwezig.De vraagprijs zal € 245.000,- k.k. bedragen. Ideaal voor bewoning en verhuur/ mantelzorg/ ouders en kinderen die uit, maar toch ook thuis willen wonen.

► Hoofdweg 158 te Bellingwolde. Het voormalige gemeentehuis van Bellingwolde komt te koop! Dit statige pand staat midden in de dorpskern op een perceel van 5.020 m2 groot, is erg ruim en bestaat uit twee bouwlagen. Het pand zal een vraagprijs hebben van € 499.500,- k.k.

► Boven Dwarsdiep 3 te Veendam, een compleet gerenoveerde en instap klare twee-onder-een-kap woning op een centraal gelegen locatie in Veendam. De woning is voorzien van twee slaapkamers en ideaal voor bijvoorbeeld starters. De vraagprijs van de woning zal € 147.500,- k.k.

🥳Onder bod!🥳

De verkopers en kopers van de volgende woningen zijn het eens geworden over de koopprijs. Daarmee staan de woningen onder bod en is de eerste stap naar de verkoop officieel gezet.

► Hoofdweg 68 te Wedde
► Wedderweg 13 te Oude Pekela

Allen van harte gefeliciteerd met dit prachtige nieuws!

💐 Verkocht onder voorbehoud! 💐

Na het tekenen van de koopovereenkomst, mochten we verkopers en kopers van de volgende woning blij maken met de verkoop onder voorbehoud:

► Ommelanderwijk 34 te Veendam

Allen van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!

🍾Definitief verkocht! 🍾

Voor de kopers en verkopers van de volgende woningen was er deze week geweldig nieuws, het is namelijk bekend geworden dat alles voor de koop geregeld is en dat daarmee de verkoop officieel is geworden voor de volgende woningen:

► Rondweg 64 te Nieuwe Pekela
► Jan Koolhoflaan 19 te Nieuwe Pekela

Absoluut iets om vieren en daarom allen van harte gefeliciteerd!

Spotlight!

De woning aan de Dokter H. Brouwerstraat C 62 te Nieuwe Pekela is een riante, levensloop bestendige woning op een mooie locatie aan vaar- en viswater gelegen.

De woning beschikt over twee slaapkamers, met mogelijkheid tot een derde op zolder, een tuinkamer met prachtig uitzicht op de grote siertuin, vijver, meerdere terrassen en het tuinhuisje.

Aan de voorzijde van de woning is een grote voortuin te vinden, waarlangs een ruime oprijlaan met carport loopt. De vraagprijs van deze woning bedraagt € 340.000,- k.k.

Nieuwsgierig geworden naar deze woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging en bekijk hem zeker alvast online.

🏠 In de verhuur! 🏠

Voor de verhuur zijn er nog een aantal leuke woningen beschikbaar:

► Er is nog een appartement in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar. Dit complex wordt compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. Meer weten over een van deze woning, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

► Op het Emslanderpark te Vlagtwedde zal per 4 november 2019 een erg mooie, gerenoveerde woning beschikbaar komen om te huren. De keuken en badkamer in de woning zijn compleet vernieuwd en er zijn drie slaapkamers aanwezig. De woning wordt gemeubileerd verhuurd voor een huurprijs van € 900,- per maand excl. g/w/l.

🌞 Binnenkort in de verhuur! 🌞

► De vrijstaande woning aan de Landbouwstraat 50 te Wildervank zal met ingang van 1 december 2019 beschikbaar komen om te huren. De woning heeft een woonoppervlakte van 102 m2 en beschikt over twee slaapkamers. De huurprijs van de woning zal € 800,- per maand excl. g/w/l bedragen.

► De tussenwoning aan de Harm Heijeslaan 39 te Nieuwe Pekela zal per 1 december 2019 beschikbaar zijn om te huren. De huurprijs van deze woning zal € 699,- per maand excl. g/w/l zijn. In 2017 zijn de badkamer en het toilet vernieuwd. Tevens is het een lichte woning, heeft het drie slaapkamers en een balkon.

🏢 Bedrijfsruimtes te huur! 🏢

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1.250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

🔢 Tellerstand! 🔢

Deze week staat de teller op 119 verkochte woningen in 2019!

 

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder